Hangi Doktor?

28 yaşında bir bayanım kan testinde RBC: 5.1 (4.1-5.1) HGB: 13.6 (12.3-15.3) HCT: 42.2 (35-47) MCV:82.6(80-93) MCH:26.6(28-33) MCHC:32.2 (33-36) RDV-CW:

1 hafta önce

 0   


volüm 2.6 viskozite normal pH 7.5 Spermatozoa 15000000 toplam Spermatozoa 39000000 ileri hareketli %33 yerinde hareketli %17 hareketsiz %50 toplam ileri

1 hafta önce

 0   


WBC 11.95 LY# 9.86 LY% 82.5 GRA% 9.7 GRA# 1,16

1 hafta önce

 0   


5 aydır Virigen Testocaps kullanıyorum.İlk ay SUSTANON 250 AMPUL ile birlikte aldım 2,33 den 4,85 çıktı total testeron. Sonrası 2 ay daha devam ettim bu küre 2,

2 hafta önce

 0   


sonuçlarımda kronik ITP oldugum anlaşıldı. son kan değerim plt:49 pct:0,052 neu%42,7

2 hafta önce

 0   


wbc 11.95 ly % 82.5 ly # 9.86 gra % 9.7 gra # 1.16

2 hafta önce

 0   


Merhaba, 2 saat kadar önce gebelik testi yaptım beta hcg 2.00 çıktı. Araştırdım ama anlam çıkaramadım referans durumu yazıyor hemen altın da erkek <3.0 , kadın

2 hafta önce

 0   


17 yaşındayım hastalığım 7 gün gecikti hiç bir hastalık belirtisi de yok en son hastalığım 3 gün sürdü çok kanamam oldu normalde 4-5 gün sürer ne yapmalıyım nor

2 hafta önce

 0   


İyi günler. Benim son zamanlardır adet tarihimde değişiklikler olup, gecikmeler oldu. Her adetim de azar azar biraz daha gecikmeler oldu. Mesela bir adetim de 2

2 hafta önce

 0   


Merhaba ben Özge.Eşim 4 yaşında menenjit hastalığı geçirmiş. Şuan çocuk sahibi olmak istiyoruz. Hastalıktan kalıntısı olarak sadece siniri var acaba çocuk olmas

2 hafta önce

 0