Hangi Doktor?

Mrb 29 yaşındayım. Serbest T3, Serbest T4, TSH, Anti Tpo(ATA) değerlerim normal.. Anti TG (ATG) değerim 233.7 Normal degerler 0-115 Bir doktor Zehirli Guatr

1 ay önce

 0   


Merhaba ben iki aydır regl olamıyorum tahlil yaptırdım ama bir tedavi uygulamadılar abc 7.50 lym 25 50 gra 68 80 hct 37 .mcv. 79 rdva 30 plta 239.bunun gibi bir

1 ay önce

 0   


Merhaba 17 yaşında bir erkeğim ayağa kalktığım zaman kuvvetli baş dönmesi görüş kaybı ve bayılma yaşıyorum. Bayılma dan önce bazen ellerim ayaklarım titriyor. B

1 ay önce

 0   


İyi günler kız kardeşim on yedi yaşında Rahimde çeşitli yerlerde kistler var beş ay boyunca Qlairista kullandık ve düzelmedi artık kullanmıyoruz ve adet düzensi

1 ay önce

 0   


Merhabalar, bir hafa önce kuyruk sokumu bölgesinin 5 cm falan aşağısında aşırı derecede kaşıntı oluştu kaşırken sanki elim ayağım tutmuyor gibi oluyordu ve sonr

1 ay önce

 0   


Köprücük kemiğimde bir ağrı var hangi doktora gitmeliyim?

1 ay önce

 0   


Hocam benim hemogram testim şöyle: hgb 10.1 lymp%41.6 mono%1.4 eos%0,9 rbc 4,0 hct 32,6 rdw 10,4 koagulasyon pt 13,9 pt ınr 1,1 hocam bir yorumlarsan

1 ay önce

 0   


Merhaba ; 18 aylık oğlum hemogram tetkiklerinde yüksek ve düşük değerler var bunlar normal midir?Teşekkürler. WBC 31.4 H MPV 6,26 L NEUT % 11,8 L LYM 22,7

1 ay önce

 0   


01-HEMATOLOJİ WBC 6,4 10^3/mm^3 4,0 - 10,0 RBC 4,48 10^6/mm^3 4,00 - 6,20 HGB [L] 11,3 g/dl 11,5 - 16 HCT [L] 35,9 % 37 - 47 MCV 80 um^3 80 - 100 MCH [L]

1 ay önce

 0   


Lab: Biyokimya Sonuçları Glukoz (AKŞ) 188 mg/dl 70 110 Üre 23 mg/dl 10 50 Kreatinin 0,93 mg/dL 0,57 1,11 AST(SGOT) 18 U/L 0 34 ALT (SGPT) 12 U/L 0 55 Tota

1 ay önce

 0