Hangi Doktor?

Neredeyse 4-5 yıldır adet gören biriyim şimdiye kadar adet sancısı olmadı 4-5 yıldan sonra adet sancısı başladı bunun herhangi bir sebebi olabilir mi?

2 hafta önce

 0   


Merhaba, 40 yaşında bir bayanım. 25oh-vitamind oranım (>30) 3.97, parathormon (12-88) 73.6, ferritin (11-306,8) 7.9, kalsiyum (8,8-10,6) 10.8, hdl (40-60) 85, k

2 hafta önce

 0   


Eskort bayanla birlikte oldum. Oral ilişkide kondom kullanmadım vajinal ilişkide kondom kullandım

2 hafta önce

 0   


Kızım 2,5 yaşında akdeniz anemisi teşhisi konuldu babasında da var

2 hafta önce

 0   


İnsülin oranım 12.13 homa indexim 2,79 cıktı insülin direnci için ilaç kullanmam gerekli mi?

2 hafta önce

 0   


2 yıl önce şüpheli ilişki sonrası uykusuzluk sinirlilik dilde pas ve acılık sindirimsizlik başladı.testlerde üre biraz yüksek çıkıyor protein kaçağı da var

2 hafta önce

 0   


3 yildir kredi yurtlar kurumuna bağlı bir erkek yurdundaa kaliyorum, yemeklerde ilaç olduğunu düşünüyorum cinselligim azaldı sertleşme olmuyor

2 hafta önce

 0   


CRP (Türbidimetrik) 0,71 mg/L 0 - 5 2 HEMOGRAM - 3 WBC 7,4 Bin/mm³ 4 - 11 4 RBC 5,50 M

2 hafta önce

 0   


48 yaş 5 gün perhiz normal morfoloji s. yüzdesi :%5 bas anomolisi:%91 boyun araparça anomalisi:%3 kuyruk anomalisi:%21 stoplazmik çıkıntı:%8 miktar:4.8 >=

2 hafta önce

 0   


Hamileyim gül hastalığım var dermovate krem kullanabilir miyim?

2 hafta önce

 0