Hangi Doktor?

Bir arkadasim 9 ay once ilk ve son kez sadece bi kereligini az miktarda bonzai denen seyi kullanmis

3 hafta önce

 0   


25 yaş üstü sivilcelenme için adetimin 3.günü hormon tahlili yaptırdım prolaktin : 43,61 Progesteron: 0,151 çıktı, TSH'ım 5:12'lerde.

3 hafta önce

 0   


Annemin tahlil sonuçları RBC: 3.83 HGB:6.84 HCT:22.6 MCH:17.8 MCHC:30.2 MCV:59.1 RDW:21.7 bu sonuçları yorumlarmısınız?

3 hafta önce

 0   


Alt karın bel bölgemde şiddetli ağrılarım, bulantım var. ertesi gün hapı ella kullanalı 28 gün oldu nedeni buna mı bağlıdır?

3 hafta önce

 0   


Merhaba ben 11+2 günlük hamileyim fakat su gibi akıntım var beyaz kokusuz ama beni tedirgin ediyor normal mi?

3 hafta önce

 0   


İyi günler. 19 yaşındayım ve anne olmak istiyorum.Fakat Fmf ve bağ doku romatizma hastalığı olduğu için ilaç kullanıyorum.

3 hafta önce

 0   


Ben 18 yaşında bir bayanım göğüslerim çok küçük ve çok yumuşak. Sırt üstü uzanınca tamamen kayboluyor. Dolgunlaştırmak için ne yapabilirim hangi doktora gitmeli

3 hafta önce

 0   


Merhaba beta hcg 157 ve sedim 1 saat 43 çıktı iltihaptan kaynaklı olabilir mi yoksa gebelik durumu var mı?

3 hafta önce

 0   


perhiz :3 gün viskozite:normal hacim :3,5ml Ph :8,0 sıvılaşma zamanı: 30dk. Lökosit:0*10^6/ml Renk :opak sarı beyaz

3 hafta önce

 0   


hb 10.8 12-18 mcv 71.12 80-96 mch 20.82 28-33 mchc 29,32 33-36 rdw-cv 20,81 11,5-14,5 eozinofil% 5,8 0,9-5 demir(serum) 9,69 37-158 ferritin 4,66 18-370

3 hafta önce

 0