Hangi Doktor?

Merhaba oğlum 8 yaşını yeni bitirdi.Kulak ağrısı şikayetiyle acile gittik kulağında enfeksiyon ve boğazında kızarıklık olduğunu söylediler ve kilosu 38 olduğu i

3 ay önce

 0   


dışkımda kırmızı renkli bi madde var ama ağri sızı tarzinda hiç bişey yok acaba kanmi yoksa yedigim besinlerin iceriginden dolayimi oluyor

3 ay önce

 0   


Yaptırdığım gebelik testinde beta hcg 0.15 çıktı. İdrar testinde leu ++ . Acaba geç döllenme söz konusu olabilir mi? Sonradan beta hiç artar mı?

3 ay önce

 0   


BİYOKİMYA Glukoz (Açlık)130 (74-104) Kolesterol 222 (0-200) Trigliserid 329 (0-150) HDL Kolesterol 38 (33-75) LDL 118 (0-130) HORMON Serbest T4 1,13 (0.88 -1.72

3 ay önce

 0   


Bugün 11 yasındakı oglum için kan tahlili verdik akdeniz anemisi taşıyıcılığı var yorumlar mısınız

3 ay önce

 0   


28 yaşında bir bayanım kan testinde RBC: 5.1 (4.1-5.1) HGB: 13.6 (12.3-15.3) HCT: 42.2 (35-47) MCV:82.6(80-93) MCH:26.6(28-33) MCHC:32.2 (33-36) RDV-CW:

3 ay önce

 0   


volüm 2.6 viskozite normal pH 7.5 Spermatozoa 15000000 toplam Spermatozoa 39000000 ileri hareketli %33 yerinde hareketli %17 hareketsiz %50 toplam ileri

3 ay önce

 0   


WBC 11.95 LY# 9.86 LY% 82.5 GRA% 9.7 GRA# 1,16

3 ay önce

 0   


5 aydır Virigen Testocaps kullanıyorum.İlk ay SUSTANON 250 AMPUL ile birlikte aldım 2,33 den 4,85 çıktı total testeron. Sonrası 2 ay daha devam ettim bu küre 2,

3 ay önce

 0   


sonuçlarımda kronik ITP oldugum anlaşıldı. son kan değerim plt:49 pct:0,052 neu%42,7

3 ay önce

 0