Hamile miyim?

Merhaba Doktor Bey Gebelik için Tahlil yaptırdım Hamilemiyim ? 2-3 hafta 5-50 mlU/ml 3-4 hafta 50-500 mlU/ml 4-5 hafta 100-5000 mlU/ml 5-6 hafta 500-100

2 ay önce

 0   


hamile olunsa bile adet görmeye devam eden kadınlar olduğu yazıyor. Böyle bi durum var mı?

2 ay önce

 0   


Merhaba hocam ben kan testi yaptırdım. Beta-hCG 1759,97 mIU/ml Estradiol 132,0 pg/ml TSH 1,59 uIU/mI 0,35 - 4,94 Hamile miyim ?

2 ay önce

 0   


Merhaba kanda gebelik testi yaptırdım beta hcg 46.33 çıktı. Hamile miyim ve değer normal mi ? Referans aralığı 0-5.teşekkürler

2 ay önce

 0   


Hamile değeri yüksek çıkıyor çoğu kişide öyle yorum yazmış en iyisi sizden net öğrenmek

2 ay önce

 0   


Laboratuvar da beta hcg nin yanlis cikma gibi bir risk olabilir mi?

2 ay önce

 0   


Ben 3 gün gecikmeli yani bu gün regl oldum.İlişkinin üzerinden 1 ay geçti neredeyse ve yerleşme kanaması yaşamadım

2 ay önce

 0   


4 gün gecikmeden sonra kan tahlili yaptırdım negatifti ancak hala regl olmadım sadece 5.günde çok çok az kahverengi bir leke oldu devamı gelmedi

2 ay önce

 0   


Vajinal bölgemin sol tarafında aşırı derecede şişme ve ağrı var fakat ben bugun sözlümle ilişkiye girdim yarın hastaneye gidicem

2 ay önce

 0   


Adetime 1 hafta kala hcg 7 çıktı adet günüm 2 gün gecikti ve muayene oldum değerim 2.34'e düşmüş

2 ay önce

 0