Hamile miyim?

Adet geçikmesi için doktora gittim adetin geliyor dedi ve hap verdi gebelik olsaydı gözükür müydü?

1 hafta önce

 0   


Merhaba daha öncede yazmıştım Pazartesi kan testim 10.63 iken bugün 13 olmuş doktor sağlıksız bir gebelik olabilir dedi sağlıksız gebelik nasıl olur ne ile sonu

1 hafta önce

 0   


Merhabalar benim adetimden 8 gün geçti geçen gün kan testi yaptırdım sonuç <0.1 referans 217-7139 çıktı acaba hamile miyim?

1 hafta önce

 0   


Vajijal bolgeye giris noktasinda beyazimsi birsey var acaba zar mi ?

1 hafta önce

 0   


Ben 1 buçuk aydır evliyim adetim 5 gün geçti en son 1 ay önce adet oldum hamile olma ihtimalim var mı ?

1 hafta önce

 0   


Beta hcg 34.39 çıktı kaç haftalık bir gebelik var?

1 hafta önce

 0   


6 haftalık bebeğimi düşük yaptım daha sonra kürtaj oldum 1 hafta sonra beta hcg ve homogobin gibi bir kan testi istediler hcg sonucum 21.9 hamile olma ihtimali

1 hafta önce

 0   


Merhaba hastalığım geçeli 3 gün oldu bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan testide yaptırdım orada da 10.63 çıktı kesin hamile miyim olamama ihtimalim

1 hafta önce

 0   


Hocam iyi günler tahlil yaptırdım BETA-HCG 115433.9 mIU/mI 0-5 * hamile miyim hocam?

1 hafta önce

 0   


Beta HCG <0.5 mIU/mL N(0.5 - 5) sonuç ne acaba

2 hafta önce

 0