Hamile miyim?

Hocam iyi günler tahlil yaptırdım BETA-HCG 115433.9 mIU/mI 0-5 * hamile miyim hocam?

1 ay önce

 0   


Beta HCG <0.5 mIU/mL N(0.5 - 5) sonuç ne acaba

1 ay önce

 0   


Geri çekilme yöntemi ile ilişkiye girdim.İlişkiden sonra adet oldum ancak az miktarda olduğu için şüphelendim kanda gebelik testi yaptırdım sonuç <0.100 çıktı.

1 ay önce

 0   


ilişkiden 2gün sonra düzenli adet oldum bu ay 8gün gecikti dün test yaptım negatif çıktı

1 ay önce

 0   


Merhabalar bugün kan tahlili yaptırdım ve beta-hCG sonuç ta 0.3 yazıyor ve referans aralığı 0-5.0 çıktı ama benim kasıklarımda çok ağrı var artı iştahsızlık da

1 ay önce

 0   


Beta hcg 0.58 çıktı sizce hamilelik olabilir mi?

1 ay önce

 0   


Premenopozal hamile olmayan değeri : 0 - 1 Premenopozal hamile olmayan değeri: 0 - 7 3.hafta : 5.8 - 71.2 4.hafta : 9.5 - 750 5.hafta : 218 - 7138 6.h

1 ay önce

 0   


İlk defa aşılama yaptırdım. Aşılamadan sonraki 13. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı. Bugün aşılamadan sonraki 15. gün ve normal şartlarda adet görmem gerek

1 ay önce

 0   


Merhaba beta hcg değeri 5.86 buna göre hamilelik var gibi fakat evde yapılan idrar testinde negatif çıkıyor hamile olmama ihtimali var mı acaba

1 ay önce

 0   


Kanda gebelik testi yaptırdım bhcg değerim 358.1 çıktı normal mi fazla yüksek mi? Hamileliğin üstüne adet görmüş olabilir miyim?

1 ay önce

 0