Hamile miyim?

Adet günüm gecikmedi ilişkiden 4 gün sonra kanda gebelik tahlili yaptırdım sonuç 283 çıktı hamile olabilir miyim?

3 hafta önce

 0   


Kan testinde beta bcg sonucum 2247.61 çıktı iki gün sonra tekrarlandı sonuç 3923.1 çıktı açıklar misiniz lütfen ..

3 hafta önce

 0   


2. Adetinden 1 hafta once mide bulantisi ve bas donmesi basladi ve adeti gecikti

3 hafta önce

 0   


Adetime 1 hafta kala iki gün art arda kan testi yaptırdım doktorum sonuç negatif dedi.

3 hafta önce

 0   


Gecen ay adetimden 5 gun sonra surtunme sonrasi iliski yasadim 24 saat sonra ella kullandim

3 hafta önce

 0   


Merhaba, BETA-HCG 0.427 BİRİM mIU / ml referans değerleri <5.3mIU/ml> gibi bir sonuç var elimde. 0.427 ye mi bakmam gerekiyor? 5.3 dedikleri noktaya mı (gebel

3 hafta önce

 0   


Merhaba iyi akşamlar adet sonrası yaptırdığım kan testinde bhcg değeri 0.4 çıktı sorun teşkil eder mi tekrar baktırmak gerekir mi ? Teşekkürler.

3 hafta önce

 0   


Merhaba ben ilişkiden 9 gün sonra kan testi yaptırdım 2.00 çıktı erken mi yaptırdım acaba yoksa gerçekten negatif mıdır? Adet günüm geçmedi

3 hafta önce

 0   


Merhaba beklenen adet tarihimden 1 gün önce beta hcg sonucum <2 çıktı.Bu hamilelik yok anlamına mi gelir? Teşekkür ederim

3 hafta önce

 0   


3 hafta 5 günlük gebelikte hcg 248 normal mi?

3 hafta önce

 0