Tahlil Yorumları

WBC 12,5 RBC 4,82 HGB 14,3 HCT 41,9 MCV 86,9 MCH 29,5 MHCH 34,0 RDW 13,4

40 dakika önce

 0   


crp :33 (0-5) sedimantasyon : 21 (1-15) mon% : 16,4 (4-12) mon : 0,92 (0-,9) plt : 122 (142-424)

44 dakika önce

 0   


Merhaba, annemde dalakda sagittal 10 sm büyüme görülmüştü ve ameliyatla dalak alındı.Histoloji muayenede monosit ve trombosit sayısında ciddi yükselme var.

49 dakika önce

 0   


Merhaba, INR değerim 15 gün içerisinde 2.1 den 7.5 e yükseldi .doktorum comadin dozunu 1 1/4 den 1 e düşürdü.bu yükseliş normal midir,ne gibi riskleri vardır?L

52 dakika önce

 0   


Babam 80 yaşında. Üşütme şikayetiyle doktora gittik WBC 38 bin çıktı. Yaklaşık 20gün önce yapılan başka bir tahlilde lökosit 404 çıkmıştı. Bu kadar kısa sürede

1 saat önce

 0   


Açlık kan şekeri 114 insülin 11.96 hbca1 5.5 şeker hastalığı var mıdır?

4 saat önce

 0   


Sayın hocam benim anti hepatit c 2.85 çıktı bu.ne demek teşekürler

4 saat önce

 0   


Tek başına sadece ferritin in düşük olması kansızlık belirtisi olabilir mi

4 saat önce

 0   


Hocam ben malesef korunmasız bi ilişkiye girdim ortalama 16 -17 gün oldu ilişkiden sonra toplan kaç gün sonra tahlil yaptırmaya gitneliyim

4 saat önce

 0   


26 yaşındayım 3.5 aylık evlyim ara kanama şikayeti sebebiyle doktora gittim ultrason da bişey çıkmadı

4 saat önce

 0