Tahlil Yorumları

HBsAg : NEGATİF Anti HBs: POZİTİF 64,5 Anti HCV: NEGATİF Anti HBc I gM: NEGATİF Anti HBc I gG: NEGATİF Anti HIV 1/2: NEGATİF

1 gün önce

 0   


BİYOKİMYA TRIGLISERID: 205 VLDL KOLESTROL : 41 FE(DEMİR): 12 UIBC(DEMİR: 405.5 TOTAL DEMİR: 417.5 FERRİTİN:3.45 HEMOGRAM HEMATOKRT: 34.5 ORT.ERİTROSİT

1 gün önce

 0   


Yaş 36 perhiz süresi 3 gün miktar 4,5cc ph 7,5 likefaksiyon 20dk vizkozite normal renk opak sayım 1cc de 84 milyon aktif %75 ileri hızlı% 20 ileri yava

1 gün önce

 0   


Merhaba hocam spermiyogram sonuclarimi yorumlar misiniz renk koku opak özel kokulu Vizkozite normal Ph :8 Volüm:3.5 Konsantrasyon x milyon/ml:36 Total say

1 gün önce

 0   


Kolay gelsin. İlk beta hcg değeri 37 idi. 48 saat sonra 63, 3.testte 94 çıktı. Doktor bir daha istedi ektopikten şüpheleniyor ya da atacak diyor, böyle olanla

1 gün önce

 0   


trigliserit değerim 225 çıkmış ne yapmalıyım?

3 gün önce

 0   


tsh :2,33 estradiol:59 fsh : 10,49 lh :3,72 prolaktin:10,30 çocuk sahibi olmak için bu değerler normal mi? hemogram mo : 0,7 mo% : 13,2 mchc : 35,30 ne

4 gün önce

 0   


RDW L 11.2 11.5-14.5 MCV 90.6 80-99 PCT L 0.15 0.2-0.5 PDW L 20.8 % 25-65

1 hafta önce

 0   


TSH 0,7135 (0,4-4,2) mU/mL PROLAKTİN 6,05 (5,18-26,53) ng/mL LH 4,39 (1,8-11,78 ) mlU/ml FSH 12,22 (3,03-8,08) mU/mL ENSTRADİOL(E2) 42 (21-251) pg/ml

1 hafta önce

 0   


nisanlimin kan grubu ab rh + benim b rh + evlilik icin ve ileride cocuk bakimindan herhangi sorun olusturur mu acaba.?

1 hafta önce

 0