Tahlil Yorumları

Inflamasyon::Morfolojik olarak candıda ile uyumlu fungal mıkroorganizma.31 yaşında bayanım

3 saat önce

 0   


CRP 0,14 0 - 0,5 mg/dL tahlil sonucumu yorumlar mısınız?

3 saat önce

 0   


Biyokimya sonuçları Demir 76 ug/dl 25-156 total demir bağlama kap. 285 ug/dl 110-370 ferritin 81.38 ng/ml 21.81-274.66 Hemotoloji sonuçları

3 saat önce

 0   


Gebelik testinde hormon testi yapıldığında tsh 3.58 çıktı bu gün kadın doğum doktorum bu yüksek diyerek bir kere daha test yaptı oda 3.336 çıktı

3 saat önce

 0   


hbv DNA 5040 referans aralığı NEGATİF Hbsag 77.51 pozitif referans aralığı 0-0.9 Hocam anlamı ne bunun yardımcı olur musunuz?

3 saat önce

 0   


WBC sonucum 14.34 cikti doktor kanda enfeksiyon var dedi

3 saat önce

 0   


Şüpheli ilişkiden sonra 21. gün iki adet hiv testi yaptım dahiliye bölümünden

3 saat önce

 0   


B12 değerim 208. Referans aralığı 187-883. 4 ay önce b12 277 iken 10 tane vitokobal iğne kullanmıştım

3 saat önce

 0   


Merhaba, bır bayanla etkileşim olmuştu bundan 5 buçuk ay önce, elisa testi yaptırmak ıstedım yaptılar

3 saat önce

 0   


Hocam 3 yıl önce hipotiroid teşhisi kondu eurhyrox 50 mg ilaç kullanıyodum yalnız iki hafta önce çarpıntı yaptı bıraktım

3 saat önce

 0