Tahlil Yorumları

Evde idrar testi yaptım ama ikinci çizgi biraz silik çıktı aynı gün içerisinde kan testi yaptırdım beta HCG 125 küsür çıktı doktor ultrasonda baktı rahim duvarı

1 hafta önce

 0   


Hocam benim çocuk 15 aylık şu an 6 ay önce tahlil yaptırdığımızda Free T4 1.92 ng/dl 0.6-1.64 çıkmış Free T3 5.61 pg/ml 2.39-6.79 çıktı TSH 3,243 ulU/ml 0,35-5.

1 hafta önce

 0   


Süt hormonunun fazla çıkması çocuk sahibi olmama engel mi?Tedavi sürecim ne kadardır adet görmemde gecikme oldu fsh4,03 lh 5,13 protaktin 68,12 estradiol 31 tsh

1 hafta önce

 0   


29 yaşındayım adetimin 3.günü hormon testi yaptırdım proklaktin 23.46 ng/mL cıktı biraz yüksek çıktığı için başka testler istedi AKޞž 82 mg/dL TSH 3.28 uI

1 hafta önce

 0   


Demir l 42µg/dL 50-170... Total Demir Bağlama Kapasitesi (TIBC) 404 µg/dL 250-450....

1 hafta önce

 0   


17 yaşındayım tüylenme sorunum var diye doktora gittim adetim de bazen düzensiz oluyordu doktorum hormon testi istedi total testesteron 9.13 LH 8.62 TSH 2.92 se

1 hafta önce

 0   


RBC 5,64 (4.2-5,4) HCT 49,5 (37-47) MCH 23,8 (27-33) MCHC 27,2 (32-36) LYMF 47,8 (22-43) Bunlar kan hücreleri ve oksijenle ilgili sanırım yorumlarınızı alm

1 hafta önce

 0   


HBAb3 reactive 226 mlU/mL HBsAg - non reactive Am i acute HB or chronic HB?

1 hafta önce

 0   


Prolaktin değerim 29.72 çıkmıştı. Referans aralığı 5.18 - 26.53 ng/mL. İki kez erken düşük yaşadım.

1 hafta önce

 0   


süpheli ilişkiden 32 gün sona HIV RNA testi yaptrdm negatif çıktı başka bir teste ihityaç var mı bu test yüzde yüz mü sonuç veriyor 28.günden sona

1 hafta önce

 0