Tahlil Yorumları

Hocam merhaba, yaklaşık 1, 1.5 sene önceki tam kan tahlillerim ve 3 ay önceki EKG sonucum. 20 yaşında erkek 178 boy 63 kilo.

1 gün önce

 0   


İyi çalışmalar, eşimin crp (türbidimetrik) değeri 5.5 çıktı. Referans değerleri 0-5 arasında. Yüksek bir değer midir?

1 gün önce

 0   


5 haftalık gebeyim kesem 10.5 mm boyutu normal mi?

1 gün önce

 0   


hepatit a, b,c testleri yaptırdım negatif çıktı.

1 gün önce

 0   


21 yaşında bekarım. Adet düzensizliğinde dolayı doktora gittim

1 gün önce

 0   


WBC 8.51 4-10 RBC 4.85 3.8-5.6 HGB 15.1 11-15.5 HCT 44.6 35.5-48 MCV 92 80-95 MCH 31.1 25-34 MCHC 33.9 31-37 PL

1 gün önce

 0   


MPV 8,1 6,5-12 HCT 36,3 37-54 MCV 75,1 80-100 PLT 345 100-300 EQ# 0,62 0,02- 0,5 LY# 4,33 0,8 -4 WBC 10,51 4-10 NE% 44,9 50-70 EQ% 5,9, 0,5 - 5,0

1 gün önce

 0   


31 yaşındayım 21. gün testi yaptırdım progesteron 9,03 folıkuler 0.0-1.24 luteal 3.2-24.7 post menopoz 0.0-0.6 mid luteal faz 4.2-27.1

1 gün önce

 0   


Kendi sperm testim:miktar 3cc 1cc de 19.600.000 tüm :58.800.000 spermatozoid hareket : normal :%40 yarım saatte yavaş %30 hareketsiz %30... ph:7,6...8-10 lökosi

1 gün önce

 0   


PKOS hastasıyım 1 yıldır gebelik olmadı

2 gün önce

 0