Tahlil Yorumları

CA-125 DEĞERİ 6.08 U/mL değeri yüksek mi risk varmı yada ne kadar var?

1 hafta önce

 0   


Yaşım 17 kıllanmadan dolayı endokrinoloji bölümüne gittim. Sonuçları yorumlarsanız sevinirim. DHEA (Steroid) * 11.0 ng/mL 0 - 6.6 Androstenedion * 3.9 ng/m

1 hafta önce

 0   


Erkekte estradiol yüksekliği normal midir? Sakal çıkmaması ve vücutsal gelişimle ilgili estradiol testi yaptırdım.

1 hafta önce

 0   


18 yaşımdayım, çabuk yorulma, halsizlik ve uzun süre uyusam da uykusuz kalktığım için birkaç defa kan tahlili yaptırdım, tüm değerlerim normal.

1 hafta önce

 0   


Kan sayımında eos 17.4 baso 6.2 idi. Beni bilgilendirir misiniz, teşekkürler

1 hafta önce

 0   


TSH= 4,2488 ( IU/ml 4,940) Serbest T3= 3.29 Serbest T4= 1,01 aNTİ-tpo= 11,05 (0,00-34) anti tg= 15.36 (0.00-115.0)

1 hafta önce

 0   


Merhabalar s tam 6haftalık gebeyim ve kan tahlili yaptırdım Pct sonucm 0,192 cıkmıs düşük yazıyor

1 hafta önce

 0   


İdrar tahlilinde lökosit ve eritrosit çıkmış

1 hafta önce

 0   


Yaş 24 . Kilolu değilim. Kalsiyum ve albümin hemogram yüksek.

1 hafta önce

 0   


Baş dönmesi sebebiyle hastaneye gittim. Vertigo olmadığı anlasildi kan tahlili istendi. Folikasit 2.7 referans araligi 3-20 Lymph 3.51 referans araligi 0.6-

1 hafta önce

 0