Tahlil Yorumları

Hamilelik için kan testi yaptırdım. Sonuç 4107,10 çıktı. Ve ardından kahverengimsi akıntım oluştu 2 gündür ara ara geliyor

6 gün önce

 0   


Beta degerim 0.15 çikti tekrarladim 0.185 cikti sizce yukselip hamile olma olasiligim varmi

6 gün önce

 0   


Adetinin 2. gününde yaptırdığım tahlil sonuçları şöyle; Estradiol:251 FSH :6,13 Lh: 5,39 Progesteron: 0,75 TSH: 1,62

6 gün önce

 0   


Adetim 5 gün gecikti. test yaptım yazılar silik cıktı beta hcg testi yaptırdım. oran 494.6 cıktı hamile miyim?

6 gün önce

 0   


Ca125: 48,2 ve ca 19-9: 92,72 tahlil değerlerim yüksek çıktı. Referans değeri ikisininde 0-35. Aklım fazlaca karıştı

6 gün önce

 0   


Merhaba yaşım 25 basım ağrıdı için beyin cerrahisine gittim kan testi yapıldı sonuç siyah olarak belirtilenler Plt /374 Mini /3 Eos /0,09 Sizce bu değer

6 gün önce

 0   


Şüpheli ilişkiden sonra Devlet hastanesinde yaptırmış olduğum testler 38.gün anti HİV 0.16 negatif 90. Günde üniversite Hastanesinde yaptırmış olduğum test sonu

6 gün önce

 0   


3 yasindaki kizimin ameliyat icin istenilen kan degerleri yorumlarmisiniz ? MCV L 76,6 fl 80 - 97 MCH L 25,5pg 26,5 - 33,5PDW L 9,9 % 10 - 18 LYM% H 51,7 %

6 gün önce

 0   


10 hafta 5 günlük gebe.serbest t3 4.66 referans değerleri 2.8-7.1 serbest t4 18.28 referans değeri 12-22 tsh değeri 0.133 referans değeri 0.4-4.5 t3 v t4 normal

1 hafta önce

 0   


Merhaba ben adetime 5 gün kala kan testi yaptırdım beta hcg sonuç 4.94 referans aralığı 0-5 doktor gebelik yok haftaya testi tekrarlayın dedi adetime 3 gün kala

1 hafta önce

 0