Tahlil Yorumları

BİYOKİMYA Kolesterol (CHOL) 255 Trigliserid (TRIG) 221 LDL Kolesterol 159 Demir (Fe) 44 Demir bağ. kap.(UI) 406

2 gün önce

 0   


8 haftalık hamileyim 6. haftada kanamam oldu doktor progestan verdi. Folbıol da kullanıyorum. Kan pıhtılaşması ve demir eksikliği varmış hematoloji doktoru cora

2 gün önce

 0   


Adetime 6-7 gün kala kanda gebelik testi yaptırdım. Sonuç <0.5 mIU/mL. Tekrarlamama gerek var mi?

2 gün önce

 0   


11 yaşındaki bir kız çocuğunda CMV IgG 244 , Anti Hbs 43 ve ASO 249 çıkmasının sebepleri nelerdir ?

3 gün önce

 0   


Eşimin dizinden kemiğin birbirine sürtme sesi geliyordu mr çekildi sonuçta intraartiküler minimal artmış sinovial efüzyon mevcuttur.medial menisküs korpus poste

3 gün önce

 0   


HCV nonreact 0.28, hbsAg nonreactive, Anti HBs reactive, anti HAV IgM nonreactice, Anti HAV IgG reactive).

3 gün önce

 0   


Merhaba Beta hcg testi önce 13.85 4 gün sonra 29 çıktı iki katına çıkmadığı için kafama takıldı bir sorun teşkil eder mi Teşekkürler Bayan 27

3 gün önce

 0   


dermatolojiye saçlarım da meydana gelen aşırı bölgesel kellik şikayetiyle gittim

4 gün önce

 0   


Adetim 1 gün geçerken yaptırdığım gebelik testi sonucu: 1717.98 hamilelik çıktı . Bu gebelik değeri bu haftaya göre bu kadar yüksek olur mu normal midir?Sizden

1 hafta önce

 0   


Kansızlık şüphesiyle gittiğim sonuçlarım şu şekilde WBC(H)-13.2 -> 3.5-10.5 RBC-4.37 -> 3.9-5.03 HGB(L)-10.9 -> 12.0-15.5 HCT(L)-33.7 -> 34.9-44.5 NEU

1 hafta önce

 0