Tahlil Yorumları

4 aylık bebeğimin kan tahlil değerlerinde Nötrofil 16.5 ve Lenfosit 68.4

4 gün önce

 0   


adetin 21. günü yapılan progesteron testimin sonucu 3.81

4 gün önce

 0   


Homa -IR indeksi H 6,39 % 0-2,5 sonuç çıktı doktorum artık şeker hastasısın dedi ve gulukofen ilacını verdi

5 gün önce

 0   


Demir 46 ug/dl 70 180 Demir bağlama kapasitesi 304 ug/dl 110 370 TSH 4.1 u1u/mL 0,36 5,36 Ferrittin 4.1 ng/mL 11 306,8 ERKEK 23,9- 336,8 KADIN 11-306,8 Vita

5 gün önce

 0   


HBsAg 0,10 (Negatif) Anti HCV 0,02 (Negatif) Anti HIV 0,16 (Negatif) Anti HBS 827,13 (Pozitif)

5 gün önce

 0   


LIC% 2.5 LIC# 0.18 BA# 0.01 MPV 10.0 MCH 28.2 MCHC 33.3 LY% 39.4 PCT 0.235 PDW 16.7

5 gün önce

 0   


Wbc 4.4. (4.8-10.6). L Ne%55.3 Ne 2.5 Lym%37.6 Lym#1.7 Mono%6.3 Mono#0.3 Eos%0.3. L Eos#0 Baso%0.5 Baso#0 RBC 5.14

5 gün önce

 0   


İdrar tahlilimde eritrosit 825, lökosit 59, yassı epitel 30 çıktı. Bu durum neye işaret adet günümde de değilim.

5 gün önce

 0   


Serbest T3 3.29 (1.8 - 4.6) Serbest T4 1.19 (0.93 - 1.7) Tsh 1.62 ( 0.27 - 4.2)

5 gün önce

 0   


Lenfosit sayısı (lymph) değeri 0,4-2,5 arası olması gerekirken değer 3,08 çıktı ve 10^3ml olarak herhangi bir sıkıntı oluyor mu tekrar tahlil yaptırmam gerekiyo

5 gün önce

 0