Tahlil Yorumları

Bebeğimi kalp atışı olmaması sebebiyle ve 8 haftalık olması gerektiği halde beş haftaydı bunun sonucunda kürtaj oldum bu kürtaj sonrası neler yapmam gerekiyor d

1 hafta önce

 0   


RBC 5.2 NEU% 18.07 HGB 13,69 NEU# 1.2 HCT 40.08 LYM% 68.25 MPV 6.57 BASO% 1.40 RDW 11.94 TSH 2.04 T4 1.36

1 hafta önce

 0   


MERHABA HBSAG 0.619 ANTI HBS 78.84 HCV AB(ANTI HCV) 0.156 ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

1 hafta önce

 0   


spermiogram testi süre:3 gün miktar:2.1 renk:kirli sarı görünüş: opak ph: 7.4 sperm sayısı: 22.8 milyon toplam sperm sayısı:47.88 milyon normal morfoloj

1 hafta önce

 0   


crp 1,8 mchc 36,3 lpcr 16 sadece bu değerler yüksek bir hafta önce doktora gittim ve antibiyotik kullandım.

1 hafta önce

 0   


Merhaba ben bugün adetim 2 gün geçti lekem ve ağrım olduğu için doktora gittim doktor kan testi yaptı B.HGC değerim 4.17 çıktı doktor bana düşük yapmışsın ilaç

1 hafta önce

 0   


sperm konsantrasyon; 27.6 milyon toplam sperm sayısı :110,4 milyon normal morfoloji:12 Anarmol morfoloji:88 Bas anomalisi:25 Boyun anomolisi:33 Kuyruk ano

1 hafta önce

 0   


MONO% (Monosit yüzdesi) * 11.3 Referans aralığı 3 - 10.. 2 ay önce akut faranjit geçirmiştim, çene altı bezeleri hala geçmedi ve yaptırdığım tahlilde 20 değe

1 hafta önce

 0   


Bir tanıdığımız siroz hastası kan değerleri platelet seviyesi 93 çıkmış referans 150-450 ama biz verdiği ilaçlara baktık plavix antitrombotik vermiş hasta bırak

1 hafta önce

 0   


KK 5.33 10^6/µL 4.3 - 5.7 BK 4.10 10^3µL 4.0 - 10.0 MCH 28.8 pg 27 - 34 MCV 84.8 fL 82 - 100 HTC 45.2 % 41 - 52 HGB 15.4 g/dL 13.5 - 17.5 MCHC 34.0 g/dL 3

1 hafta önce

 0