Tahlil Yorumları

HGB:18.4 HCT: 52.8 RBC:5.86 PLT:258(REFERANS 150-450) Doktor polisrtemi veya teşhisi koydu yarın fleboji yapılacak.. Dalak karaciğer ultrasonu istedi ve genetik

1 hafta önce

 0   


tsh:2,02 (0,27-4,2) lh:27,13 (0-12,6) dhea-so4:483,5 (148-407) total testesteron:45,74 (3,5-51,3)

1 hafta önce

 0   


Hacim ml 3 2-5 Renk Beyaz bulanık PH * 8.5 7.2-7.8 Viskozite * 4+ <+3 Likefaksiyon Süresi (37 C) dk.25 Sperm Sayısı/ml milyon/ml* 41 milyon İleri Motil Sp

1 hafta önce

 0   


Bayan B rh (+) , nişanlımın ise A rh (-) kan gruplarımız vardır. uyuşmazlık durumu nedir ?

1 hafta önce

 0   


Rahimde 5.5 cm kist var.

1 hafta önce

 0   


İdrar tahlili yaptırdım ve normal çıktı değerler. Mikroskobi bölümünde nadir epitel hücresi görüldü yazıyor ne demek?

1 hafta önce

 0   


Demir bağlama testim 352 çıktı Folat: 4,03 MCHC 32,3

1 hafta önce

 0   


Adetim iki gün geçince gebelik için beta hcg yaptırdım 71.4 çıktı iki gün sonra yaptırdım 59.7 çıktı ama hiç bir sancı ağrı yada kanama yok sizce durum nedir ?

1 hafta önce

 0   


eşim 4 haftalık hamile ilk olacak kan uyuşmazlığı varsa ne yapmam gerekir

1 hafta önce

 0   


İdrarda maya hücresi neden oluşabilir zararları var mıdır?

1 hafta önce

 0