Tahlil Yorumları

Merhaba Ellerimdeki şişme ve parmaklarımdaki eklemlerimde renk değişikliği sebebiyle ( hafif kararma bazende siyahlaşma) sedimantasyon, biyokimya ve hemogram t

1 hafta önce

 0   


yaşım 38 hemogram: WBC 4.7 k/ul NEU 2.4 NEU% 50.1 % LYM 1.7X10^3/UL LYM% 35.5 % MONO 0.5 MONO% 10.4 % EOS 0.2 EOS% 3.3 % BASO 0 BASO% 0.7 % RBC 4.7

1 hafta önce

 0   


Hemogram - test adı test sonucu normal aralık WBC 12.62 5.2 -12.4 yüksek RBC 4.18 4 - 6.2 HGB 11.1 12 -18 düşük HCT 31.6 37 - 52 düşük PLT 514 130 - 400 y

1 hafta önce

 0   


İyi akşamlar. İdrar tahlilinde lökosit değeri 314 çıktı. Ne yapılması gerekiyor? Bilgi verebilir misiniz?

1 hafta önce

 0   


Gebelikte idrar testi kaçıncı aya kadar sonuç verir? 3. ayda yapsam güvenilir sonuç verir mi?

1 hafta önce

 0   


ALT 67 AST 47 TOTAL KOLESTEROL 235 LDL KOLESTEROL 170 HDL KOLESTEROL 43 TRİGLİSERİD 188

2 hafta önce

 0   


tansiyonum sürekli düşük oldugu için test yaptırdım

2 hafta önce

 0   


Biyokimya Kolesterol [H] 237 LDL Kolesterol [H] 166.4 Hematoloji WBC [H] 12.15 K/uL 4 - 11 LYM# [H] 4.09 K/uL 1,2 - 3,5 NE [H] 7.05 K/uL 1,4 - 6,5 MONO

2 hafta önce

 0   


Tahlil sonuçlarımı yorumlar mısınız?

2 hafta önce

 0   


İyi aksamlar annemin tam kan sayımı yapıldı bütün hepsi normal sınırlarda sedimantasyon da normal sınırlarda yalnız crp si en fazla 5 olması gerekirken annemink

2 hafta önce

 0