Tahlil Yorumları

Hocam adet gecikmesi yaşıyorum her defasında 1-2 ay gecikiyor kan hormon idrar testi yaptırdım 2 defa hiç bir sıkıntı Yok dendi neden olmuyorum acaba ?

1 hafta önce

 0   


Kansızlık,değerlerime bakmak için kan testi alacaklar ve rahim de akıntım olduğu için idrar testi alacaklar enfeksiyon var mı diye hamilelik belli olur mu?Yoksa

1 hafta önce

 0   


Hocam merhaba benim erkek arkadaşımda bir süre şiddetli baş ağrısı ve sağ tarafında uyuşmalar oluşuyordu. doktora gitti 1. filmini çekti ve beyninde 3 tane leke

1 hafta önce

 0   


Merhaba, Bebeğim 32 günlük ve kiz, Acil serviste idrar tahlili değerlerinde lökosit yüksek olduğu için hastaneye yatış verdiler ve seruma icine ilac koydular.s

1 hafta önce

 0   


BIYOKIMYA ALT 58 (0-55) AST 33 (5-34) GGT 118 (12-64) SEROLOJI RF <5.0 (0-30) CRP 13,4 (0-5) ELISA HBs Ag 0,19 (0-0,9) Anti HCV 0,09 (0-0,9) Anti HBs 15,55 (0

1 hafta önce

 0   


ANTI HBS 247 POZİTİF ANTI HIV NEGATİF HBSAG 0.030 NEGATIF ANTI HBC IGG 0.100 POZITIF ANTI HCV 0.032

2 hafta önce

 0   


det günümde lekelenme gibi 2-3 gün süren bir akıntı ya da kanamam oldu.1 hafta bekledikten sonra evde test negatif çıktı aradan 1 hafta daha geçirip test

2 hafta önce

 0   


prolaktin 24,70 referans aralığı 2.8_29,2 serbest T3 3.63 (referans aralığı 2.3_4.2) serbest T4 1.24 ( referans aralığı 0.88_1.14 ) TSH 0.82

2 hafta önce

 0   


GLUKOZ 141 WBC 15,2 MCH 31,5 LYM% 6 LYM# 0,9 MON# 1,1 GRA% 83 GRA# 12,6 YAŞ 33 ŞİKAYET YÜKSEK ATEŞ BOĞAZLARDA ŞİKİNLİK HİSSİ NOVALCİN İĞNE YAPTILAR

2 hafta önce

 0   


glukoz 141 wbc 15.2 mch 31,5 lym% 6 lym# 0,9 mon# 1,1 gra% 83 gra# 12,6

2 hafta önce

 0