Tahlil Yorumları

Kronik Bronşiti

2 gün önce

 0   


Kan tahlilinde; RBC-3,99 HGB-11,0 HCT-33,2 PLT-250,0 MCH-27,7 MCHC-33,2 MCV-83,4 MPV--8,12 PDW-18,2 RDW-15,9 MONO#-0,899 MONO%-10,6 LYM%-21,5 Amel

2 gün önce

 0   


NE 1,43 normal aralığı 4-10 NE yüzde 34,3 normal aralığı 50-70 LYM yüzde 56,1 normal aralığı 20-40 EOS yüzde 5,2 normal aralığı 0.5-5 HCT 36,4 normal aralığı 37

2 gün önce

 0   


22 yaşındayım özel hastane laboratuvarında kanda gebelik testi yaptırdım negatif çıktı. Negatif çıkan sonuçlar aileye veya herhangi bir yere bildiriliyor mu yok

2 gün önce

 0   


Tahlilde veya röntgende sigara içtiğim anlaşılır mı?

3 gün önce

 0   


6,5 ay önce şüpheli bir ilişkim oldu (ejakulasyonsuz karşılıklı oral seks) ve daha sonra 5 hafta, 3 ay ve 5 buçuk aylarda anti hiv baktırdım

3 gün önce

 0   


Beta hcg degerim 0.4 cikti hamilelik var mı?

3 gün önce

 0   


HBsAg : negati (0,502) ANTİ HBs: 810,7 HIV Ag/Ab: 0,941 24 yaşındayım evlenmeden önce tahlillerim yüksek çıkmıştı

3 gün önce

 0   


Yaptırdığım kan testinde plt değerim 110 çıktı. Değer aralığı 170-350 arası.

3 gün önce

 0   


12 haftalık gebeyim. 1 hafta önce yaptırdığım beta hcg testim 148125.1 çıkmış.

3 gün önce

 0