Tahlil Yorumları

Gebelik şüphesiyle doktora gittim ama ona bunu söyleyemedim. Yumurtalıkta kist çıktı, ayriyeten hormon testi yaptırdı. Beta hcg <0.0 çıktı. Yani hamile değilimd

2 hafta önce

 0   


Beta hcg testi yaptırdım regl gördüm ama gebeliğin bütün belirtileri var 2 defa hcg beta kan testi yaptırdım son sonucum 0.6 mUl/ul 0.5. 0 5 ve üstü gebelik m

2 hafta önce

 0   


Merhaba 1 yıl aralı kan thlillerimi yormlar msnız? WBC:6.54 RBC:4.18 HGB:11.7 MCV:96 MCH:27.9 MCHC:32.5 PLT:236 MPV:12.6 FERRITIN:6.91 B12:4

2 hafta önce

 0   


Serbest t3 2.93 (1.71-3.71)serbest t4 1.03 (0.58-1.64) tsh 1.2847 (0.35-4.95)parentez içindekiler referans aralığı diğerleri benim sonuçlarım 2014 yılına ait.20

2 hafta önce

 0   


Merhaba, anti-hcv 47,03 AST 33,4 ALT 28.2 Hepatit c pozitif çıkmış,bu kesinlikle hastalığın olmasını gösterir mi?gösterirse hangi aşamada olduğunu nasıl öğ

2 hafta önce

 0   


korunmasız ılişki sonrası 53.gün yaptırdıgım hiv testi sonuçlarım. anti hiv (ELİSA) 0.366 S/CO 0-0,9 negatif

2 hafta önce

 0   


Selam 9 aylık kızımın kan testi sorun var mi?6 aylık olduğu zamanda cevaplar aynıydı. HGB 11.8 referans 11.5-16.5 HCT 35.4 referans 36-54 WBC 6.40 referans 4.4-

3 hafta önce

 0   


50 kiloyum 16 yaşındayım diyetisyene gidiyorum.Kan tahlili yaptırdım anoreksiya denilen hastalığa yakalanmıştım.Test sonuçlarımdan sadece üre azotu: 18.69 refer

3 hafta önce

 0   


WBC9.0×10^9/L.. 4-10 Lymph#2.6×10^9/L..0.8-4 Mid#1.3×10^9/L.0.1-0.9 Gran#5.1×10^9/L.2-7 Lymph%29.3%.20-40 Mid%14.3%.3-9 Gran%56.4%.50-70 RBC628×10^12/L.3

3 hafta önce

 0   


Tahlil Sonuçlarım 3 günlük perhiz(aç iken) Miktar: 5ml Görünüm: Homojen, Gri-opak pH: 8 Viskosite: Normal Lifefaksiyon Süresi (37C): 10 dk Spermatozon s

3 hafta önce

 0