Tahlil Yorumları

Merhaba irem naturel zayıflama kapsülü kullandım 3 gün boyunca içtim. 2.gün pembemsi leke geldi 3.günde koyu kahverengine döndü ve kokuyor. Bugün 4.gün ve hala

3 hafta önce

 0   


Merhaba 57 yaşında bayanım test sonucu t3 2.6 istenen değer 2.1-3.8 t4 0.71 istenen değer 0.60-1.25 tsh 4.25 istenen değer 0.34 -5.6 bu tahlil sonucuna göre

3 hafta önce

 0   


Beta hcg değerim <1.20 çıktı. Mide bulantısı ve hafif kasık ağrısı var. Birde ara ara baş dönmesi oluyor.hamile olabilir miyim sizce. Bu değeri adete 10 gün kal

3 hafta önce

 0   


Bugün kandan gebelik testi yaptırdım 3.32 çıktı sizce hamilelik var mı

3 hafta önce

 0   


25 yaşındayım adet düzensizliği sebebiyle doktora gittim Adetimin 3. günü hormon testi yaptırdım sonuçlar şöyle TSH 0,7135 (0,4-4,2) mU/mL PROLAKTİN 6,05 (5,1

3 hafta önce

 0   


hemaroidde kanama oldu bugün test yaptırdım SONUÇLAR PCT 202 RDW 18.7 MONO 9.1 AYRICA SEDİM DEĞERİM 19 ÇIKTI

3 hafta önce

 0   


Merhaba ben patoloji sonuçlarımı online nasıl alabilirim dosyamı bütün sonuçlarımı kaybettim ve Kocaeli araştırma hastanesine gitmeden sonuçları nasıl görebilir

3 hafta önce

 0   


Evde gebelik testi yaptım iki adet ikisi de pozitif çıktı. Kanda Beta hcg tahlili de yaptırdım sonucu 1214 çıktı. 5 haftalık mi yoksa 6 haftalık mi hamileyim ac

3 hafta önce

 0   


Merhabalar. Dün kanda gebelik tahlili yaptırdım. Bugün Sabah Sonuçları Aldım Adetim 2.gün Gecikti. Tahlil Sonucum BETA HCG 35.9 Çıktı. Ebe Hamilelik Var Dedi.

3 hafta önce

 0   


Haftalik hcg degerleriyle gun olarak hcg degerleri neden ortusmemekdir.

3 hafta önce

 0