Tahlil Yorumları

Merhaba iki hafta önce spora başladım ağrılarımdan dolayı 25 hidroksi d vitamini testi yapıldı test sonucu 6,2 çıktı referans 10-44 değerim çok mu düşüktür spor

2 hafta önce

 0   


24 yaşındayım serbest T4 (1.93 ) 0.93-1.7 serbest T3 (3.57) 2.0-4.4 TSH (1.08) 0.93-1.7 vitamin B12 (170.7) 191-663 halsizlik, saç dökülmesi, cinsel isteksizlik

2 hafta önce

 0   


korunmasız ılişki sonrası 53.gün yaptırdıgım hiv testi sonuçlarım.yorumlarsanız sevinirim.

2 hafta önce

 0   


Şüpheli ilişkiden tam 21 gün sonra p24 antijen testi yaptırdım negatif cıktı.Daha sonra 90.gün Anti Hıv 1+2 testim de negatif çıktı

2 hafta önce

 0   


ilişkiden 2 gün sonra feranjit oldum 2 hafta sonrada çene altımdaki lenf şişti

2 hafta önce

 0   


selam total bilirubin 3.29 çıktı tedavi şartmıdır zararı olurmu vucuda?

2 hafta önce

 0   


Oğlum 14 yaşında tahlil sonuçları ph.5,0 her alanda 3-4 lökosit bol eritrosit ve 1-2 epitel hücre görüldü

2 hafta önce

 0   


Beta Hcg Degerim 74.99 Sizce hamilelik var mı?

2 hafta önce

 0   


Crp değerim 0,01 çıktı bir şey var mı

2 hafta önce

 0   


Yabancı uyruklu biriyle 20 gün önce korunmasız olarak ilişkiye girdim.

2 hafta önce

 0