Tahlil Yorumları

19 yaşında erkeğim zoretanin kullanıyorum ve nefrotik sendrom hastasıyım kan değerlerde kan üre azotu (bun) 5.95 çıktı normal değerler 7.94-20.09 acaba bir soru

1 hafta önce

 0   


20 haftalık hamileyim. idrar ve kan tahlili yaptırdım. İdrarımda 5-6 eritrosit, 80-10 epitel hücre görüldü.kan tahlilimde WBC =12,5 HCT= 32,9 değerlerine çıktı.

1 hafta önce

 0   


Normal Kan değerlerime göre Lenfosit 15-45 olması gereken yerde bende 48.4 çıktı ve Nötrofil normali 50-75 olması gereken yerde 45,4 çıktı bununla ilgili yoruml

1 hafta önce

 0   


Hocam merhaba, infertilite polikliniğinde tedavi görüyorum Dün kanda bhcg testi yaptırdım sonuç 23.3 çıktı sizce gebelik var mıdır? yoksa iğnelerin etkisi midir

1 hafta önce

 0   


Şüpheli ilişkiden 17 gün sonra 'ANTİ HIV 1/2 + p24 Antijeni' testi yaptırdım.İlişki sırasında korunmuştum.

1 hafta önce

 0   


Merhaba hocam esim idrar tahlili yaptırdı dansitr 1024. Ph.5 protein negatif bilürübin negatif hemoglobin negatif nitrik negatif lökosit esteraz negatif askorbi

1 hafta önce

 0   


ertesi gün hapı (ella) hiv combo testi sonucunu etkiler mi?

1 hafta önce

 0   


idrar tahlilimde lökosit 250 , protein 20, bakteri bol ,eritrosit 13.446 , lökosit 69.948 ,epitel 4.824

1 hafta önce

 0   


AST 35 (referans 0-40) ALT 77 (referans 0-41) antihbs 1000 (referans belirtilmemiş) bilırubin total (0.78 (referans 0-1) bilurubin indect 0.58 (referans 0-1) ik

1 hafta önce

 0   


Anti hbs (elisa) sonuc: 634.675(pozitif) birim: mlU/ml normal deger: <= 10 - HIV Ag/Ab: sonuc: 0.370(negatif) birim: S/CO normal deger: 0 - 0.9 Anti hcv (elis

1 hafta önce

 0