Tahlil Yorumları

RBC 41 (normal değer 0-3) WBC 41 (normal değer 0-4) BACT 113 (normal değer 0-1) MUCS 65 (normal değer 0-28)

2 hafta önce

 0   


Merhaba adetime 2 gün kala sürekli yorgunluk ve mide bulantısı yaşadığım için test yaptım pozitif kan testi yaptırdım sonuç beta hcg 299,1 ml 05 sonuç nedir aca

2 hafta önce

 0   


Merhaba ben regl olmayalı 8 gün oldu bugün gebelik testi yaptım silik çıktı bunun üzerine cuma günü kan verdim sağlık olacağına ve Beta - hCG 14.11 çıktı. Bugün

2 hafta önce

 0   


54 yaşında dayıma akciğer kanseri teşhisi kondu pet sonuçları hakkında pek olumlu düşünülmemektedir pet sonucuna göre kaçıncı aşama olduğu ve tedavi şansı hakkı

2 hafta önce

 0   


48 yaşındayım tiroid bezleri çalışmıyor günde 3 çeyrek levetrion hap kullanıyorum 70 kilodayım bir yılda 6 kilo aldım, tahlilerimi yazıyorum cevaplarsanız sevin

2 hafta önce

 0   


Test Adı Tetkik Sonucu SEDIM (MM/SAAT) 1 BASO# 0.02 RDW-CV 12.7 PDW 19.5 PCT 0.155 MPV 9.9 PLT 158 MCHC 36.26 MCH 30.61

2 hafta önce

 0   


Ben 36 yaşında bir bayanım. Tahlil sonuçlarım ; HGB 9.7 HCT 30.6 MCV 73.0 MCH 23.2 MCHC 31.7 PDW 18.0 PCT 0.284 Üretik asit 2.4 Kolesterol 209 Demir 15 UIBC 387

2 hafta önce

 0   


Yaşım 22 HDL Kolesterol 58 (Ref.Değ > 65) Demir 26 (Ref.Değ 60-180 ) Demir Bağlama Kapasitesi(TOTAL) 403 (Ref.Değ 155-355 ) Hemoglobin 11.7 (Ref.Değ 12-

2 hafta önce

 0   


Açlık Kan Şekeri (AKŞ): 92 mg/dL (70.0 - 110.0HbA1c. TAM KAN 5.56 % (4.80 - 5.90) HbA1c. TAM KAN 5.56 % (4.80 - 5.90) Total Kolesterol SERUM 234 mg/dL (120 -

2 hafta önce

 0   


Annemin bütün değerleri normal fakat ca 125 seviyesi 138 çıktı bir test daha istedi doktor başka bir hastahanede orada 190 çıktı miyomu var sigara kullanıyor il

2 hafta önce

 0