Tahlil Yorumları

T3 Hormonum 1.38 ile düşük Serbest T4 0.93 normal ve TSH hormonum 0.917 ile normal değerlerinde. Ferritin 9.03 ile düşük.WBC 10.8 ile yüksek.

1 hafta önce

 0   


Rbc 6.08 HGB 16.7 HCT 54.2 MCHC 30.8 P-LCC 95 bu tam kan testindeki sonuclarim normalmi?

1 hafta önce

 0   


24 yaşındayım geniş kan sayımı yaptırdım ve MPV sonuçlarım cihaz tarafından hesaplanamadı. Fragmente eritrosit ve trombosit kümelenmesi için periferik yayma yap

1 hafta önce

 0   


14 yaşımdayken diş tedavisi olmuştum. 1 sene sonra özel hastanede rf yöntemi ile burun etlerimde küçültme yapıldı. Operasyonda lokal anestezi kullanıldı

1 hafta önce

 0   


8 aylık bir bebeğim var. Hemogram tahlil sonuçları şöyle. WBC 5,98, RBC 4.71, hemoglobin 9.8, hematokrit 29.41

1 hafta önce

 0   


Sorum şudur. HBsAg(0.388- negatif) , Anti HCV (0.064- negatif), Anti HBs (<2.00- negatif) kan testimde çıkan sonuç budur. Doktor Hepatit aşısı yaptırmamı isted

1 hafta önce

 0   


Babamın bir ay önce ve bir ay sonra yaptırdığı kan testlerinde sedim 102 çıktı.WBC 10.2 RBC 4.31HGB 11.8 LDL 160

1 hafta önce

 0   


23 yaşındayım 1 senelik evliyim hormon tahlili verdim adetinin 5 günü,Prolaktin =34.75

1 hafta önce

 0   


Merhaba babam 73 yaşında hacı dönüşü öksürük halsizlik nedeniyle yapılan tahlilleri diğer kan ve idrar gaita testi normal çıkmış.

1 hafta önce

 0   


FMF hastasıyım. Kontrol için dün hastaneye gittim. Tahlillerimi yorumlar mısınız?

1 hafta önce

 0