Tahlil Yorumları

Monosit yüksekliğim için endişelenmeli miyim?

4 hafta önce

 0   


59 yaşında erkeğim.Trigliserit 316,Kolesterol 225,HDL 29,LDL 63,ALT 44 yaptırdığım tahliller.Kolesterol yüksekliği önemli mi?

4 hafta önce

 0   


24 yaşındayım. kan testimde mono%10,5, lym%33,2,neut%52,1, eos%3,61, baso%3,61, MPV 9,8, MCV 88,9 çıktı. Tüm değerler normal sınırlarda gözükürken mono değerim normalden yüksek çıktı. Bu ne anlama gelmekte?

4 hafta önce

 0   


Kan Tahlili sonucum: HGB10,1 – NEU%62,9 – LYM%27,2 – RBC4,49 – MONO%6,3 – EOS%1,2 – BASO%2,4 – WBC9,3 – HCT31,1

4 hafta önce

 0   


Saç dökülmesi(bayan tipi) nedeniyle tahlil yapıldı.Kan değerleri:HGB 16 HCT 47.1 LYM%37.6 BAS% 3.2 UIBC 311 ÇIKMIŞ HEPSİ NORMALİN ÜSTÜNDE.AYRICA FERRİTİN 7.2 DÜŞÜK ÇIKMIŞ

4 hafta önce

 0   


PDW , MPV, PCT ne demektir. tahlil sonucunda PDW=19.3 MPV=11,9 PCT=0,371 çıktılar.

4 hafta önce

 2   


Normal vajen florasi üredi diye cikti bu nedemektir?

1 ay önce

 0   


Çikolata kisti akıntıya yol açabilir mi?

1 ay önce

 0   


Gaitada nadir nişasta taneciği görüldü.Bu sonuçlar ne anlama geliyor?

1 ay önce

 0   


B12 değerim 290 olarak belirtilmiştir. Sizce sonucum düşük mü?

1 ay önce

 0