Tahlil Yorumları

idrar yaparken ağrı yanma vs hissi yok ancak idrar yaptıktan sonra biraz bekleyince bazen çok az idrar geliyor tekrar.

2 hafta önce

 0   


ASO(nefelometrik) : 581 Crp:1,5 Doktor romatoloğa görünmem gerektiğini söyledi. Sizce durumum nedir ☺️ Aso nun 200 un altında olması lazım

2 hafta önce

 0   


İdrar tahlilinde lökosit +pozitif yazıyor bunun anlamı nedir? Kan tahlilinde RDW-CV 18,9 çıkmış yüksek çıkmasının nedeni ne olabir?

2 hafta önce

 0   


6 haftalık hamileyken tsh değeri 2,06 idi. şimdi 12 haftalık hamile tsh değeri 0,178

2 hafta önce

 0   


Ben 40 yaşında bekar bir bayanım 4 gün önce bir check up yaptırdım. CRP 0,12 HDL 62 CEA 0,52 Anti HBs <2 negatif LDL 128 Kolesterrol total 214 çıktı . HI

2 hafta önce

 0   


HEMOGRAM: WBC L 4,2 10 MM3 RBC L 3,75 MM3 LYM# L 0,6 LYM% L 14,1 NEU% H 77.9 EOS% L 0,7 BASO% L 0,0 BİYOKİMYA: GLUKOZ H 138,8 BİLİRUBİN (DİREK) H 0,5

2 hafta önce

 0   


Merhaba yaşım 23 ve ağzımda ara sıra olan tuz tadı sebebiyle doktora gittim. Biyokimya tahlili istedim ve HbA1c %6.60 çıktı. Glucose ise 90 mg/dL çıktı. FT3 ve

2 hafta önce

 0   


Sayın hocam merhaba..12 yaşındaki oğlumun hematoloji sonuçları hakkında bilgi verirseniz memnun olurum...Sadece normal olmayanları yazıyorum... HTC:37...MCV:78.

2 hafta önce

 0   


Glukoz (Açlık) 84 mg/dL 74.00 - 106.00 mg/dL KOLESTEROL (CHOL) 260 mg/dL 95.00 - 200.00 mg/dL HDL KOLESTROL (otoanalizör) 51,9 mg/dL

2 hafta önce

 0   


Merhaba,öksürük ve bacak ağrısı şikayetiyle doktora gittim,yapılan test sonuçlarda biyokimya alt 10-40 olması gerekirken bende 52;ast 10-40 olmalı iken bende 43

2 hafta önce

 0