Aklınıza takılanları,
binlerce cevapladığımız soru arasında bulabilirsiniz.

a


Z
CEVAPLANMIŞ SORULAR
1 gün önce
G
merhaba. 24 yaşındayım. bugün prolaktin testi yaptırdım. sonuç 14,8 çıktı. Referans aralığı 4.79-23.30 Adetimin ilk başladığı gün yaptırdım....
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 gün önce
G
Alanin Aminotransferaz (Alt) 12 U/l 0-45 Glukoz (Açlık Kan Şekeri) 92 mg/dl 70-115 Hdl Kolesterol 62 mg/dl 45-65 Kolesterol 224 mg/dl 0-200 ...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 gün önce
G
Total Bilirubin [H] 2,72 mg/dl 0,3 - 1,2 Direkt Bilirubin [H] 0,30 mg/dl 0 - 0,2 Trigliserid [H] 172 mg/dl < 150 Total Protein 7,3 g/dL 6,6 ...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 gün önce
G
Sorunlu olan değerlerim Hormon C-peptid 3,51/0,75-3,5 Bİyokimya Trigliserid 407/0-200 Kolestrol 237/0-200 HDL-Kolestrol 33/5-55 LDL-Kolestro...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
2 gün önce
G
Sürtünmeli ilişkiden sonra 2 kere adet oldum. Bu ay olmadım gebelik olabilir mi ilişki esnasında bende çamaşırda vardı. Teşekkürler şimdiden...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
3 gün önce
G
Merhabalar son adet tarihim 14 Temmuz.4 gün gecikme oldu.Kan tahlili yaptırdım. H 15,60 cıktı hamile miyim? Teşekkürler...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
3 gün önce
G
Merhaba,beta hcg değerim <1.20 olarak gözükmektedir.Gebelik durumu nedir?...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
3 gün önce
G
İyi geceler beta hcg 144.53 bu durumda hamile miyim?Daha önce kimyasal gebelik yaşadım Değerlerim daha düşüktü aynı şeyi yaşıyor olabilir mi...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
23 saat önce
G
Merhaba ben 17 yaşındayım ayağa kalktığım zaman başım dönüyor ellerim ayaklarım titriyor ve bayılıyorum.Bayılmadan önce görüşüm gidiyor ve g...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
4 gün önce
G
Doktor bey annemin crp değeri 238 ve sedimantasyon 1 saat de 90 yarim saatte 30 çıktı diğer kan değerleri normal sınırlarda çıkmıştır. Bu de...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 hafta önce
G
Benim kan grubum brh(- )eşiminki abrh(+) bu durumda ne yapmam gerekli acaba sağ olun şimdiden...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 hafta önce
G
Merhaba Hocam; pataloji sonucu için yorum ve onerinizi almak isteriz. Tani: TIROID, SAĞ LOB; 42 MM LIK NODÜL -US/IIAS: -BENIGN FOLIKÜLER NOD...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
3 gün önce
G
Yaklaşık 5 dk masturbasyon yaptım ve adet günüm 5 gün gecikti. Hamile miyim, masturbasyon adet düzensizliğine neden olur mu?...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 hafta önce
G
En son şüpheli sürtünerek ilişkimin üzerinden 25 hafta geçti her ay adet oldum psikolojik olarak kendimi hamile olup olmadığım konusunda çok...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 hafta önce
G
Merhaba on gün gecikme olduktan sonra özelde test sonucu yaptırdım sonuç 0.3 çıktı. Bu tarihten dört gün sonra da devlette test yaptırdım so...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 hafta önce
G
Genel kontrol için kadın doğumda yapılan ultrason muayenesinde, eğer varsa 3-4 aylık gebelik belli olur muydu? Doktoruma soramadım eğer görs...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.