Aklınıza takılanları,
binlerce cevapladığımız soru arasında bulabilirsiniz.

a


Z
CEVAPLANMIŞ SORULAR
18 saat önce
G
trigliseridim 225 çıkmış ne yapmalıyım?...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 gün önce
G
tsh :2,33 estradiol:59 fsh : 10,49 lh :3,72 prolaktin:10,30 çocuk sahibi olmak için bu değerler normal mi? hemogram mo : 0,7 mo% : 13,2 mchc...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
3 gün önce
G
merhaba bu sonuçlar ne demek acaba? RDW L 11.2 11.5-14.5 MCV 90.6 80-99 PCT L 0.15 0.2-0.5 PDW L 20.8 % 25-65...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
5 gün önce
G
25 yaşındayım adet düzensizliği sebebiyle doktora gittim Adetimin 3. günü hormon testi yaptırdım sonuçlar şöyle TSH 0,7135 (0,4-4,2) mU/mL P...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
18 saat önce
G
Merhaba. 13 Kasım adetim oldu en son. 11 Aralık B-HCG değeri 7.04. İdrar testi: ikinci çizgi silik. Hamilelik ola bilir mi?İhtimal ne kadar?...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
18 saat önce
G
Adetime 6 gün kala kahverengi akıntım oldu günde bir kaç damla geldi 3 gün akıntı devam etti bazı araştırmalarımda yerleşme kanaması olduğun...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
18 saat önce
G
Merhaba, Beta hcg sonucu 20.92 doktor pozitif ama çok küçük olduğu için erken 3 gün sonra yine gel dedi. Ne yapmalıyım sizce hamile miyim? H...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
18 saat önce
G
Merhabalar, reglim 4 gün geçikti kasıklarımda kramp şeklinde ağrılarım var ve gebelik testi yaptırdım beta hcg değerim 5.00 çıktı sizce gebe...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
18 saat önce
G
trigliseridim 225 çıkmış ne yapmalıyım?...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 gün önce
G
Merhaba az önce bahçede 3 aydır baktığımız kedi kolumu çizdi ufak nokta halinde kanadı acaba aşı yaptırmama gerek var mı?...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
3 gün önce
G
15 gün oldu regl olmuyorum. evde 2 tane test yaptım negatif çıktı. kan testinde de beta hcg:2,00 çıktı dış gebelik olabilirmi. aşırı derece ...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
5 gün önce
G
Merhaba, 34 yaşındayım. 17 yaşında akut glomerülonefrit geçirdim. Yıllardır düzenli olarak kontrole gidiyorum. Biyokimya testimde Glukoz değ...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 gün önce
G
Akıntı testinde gebelik anlaşılır mı ? Ve 6-7 aylık gebelikte vajinal ultrasonla bebeğe bakılabilir mi ?...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 gün önce
G
Ella kullandıktan sonra normal reglini olan biri dış gebelik yaşıyor olabilir mi? ...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
4 gün önce
G
Arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık boşalma olmadı fakat zevk suyundan korkuyoruz.İlişkiden sonra kekik ve maydanoz çayları yapıp iç...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 hafta önce
G
Beta Hcg test sonucum <2 <2 20.11.20 17 12:31:40 Şeklinde yazılmış. 17 değerinin karşısında 0.2-1 Hafta 5-50 mIU/ml referans aralığı var. Po...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.