Aklınıza takılanları,
binlerce cevapladığımız soru arasında bulabilirsiniz.

a


Z
CEVAPLANMIŞ SORULAR
1 gün önce
G
parathormon intakt 129.1 çıktı diğer değerlerim normal. oluş sebebi ve tedavi yöntemi nasıldır. yüksek tansiyonu bu tetiklermi, yada tam ter...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 gün önce
G
Hocam korunmasız bir kaç ilişki yaşandı arka arkaya ve daha sonra ella ertesi hapı kullanıldı. Adet olması gereken tarihte olmadı, 3 gün son...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
2 gün önce
G
Merhabalar geçen gün oruçlu halde dışarı çıktığımda başıma güneş geçti sanırım .Hastaneye gittim serum takıldı bir de kan değerlerim alındı ...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
2 gün önce
G
WBC 10,8 x10³/µl Yüksek 3,5 - 10 kan tahlili yaptırırken wbc yüksek çıktı buradan okuduğum şeylere göre evet sık sık idrara çıkıyorum sizce ...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
6 saat önce
G
İlişkiden sonra adetim 14 gün gecikti ve gecikmenin 13. Gününde eczaneden aldığım bir testle gebelik testi yaptırdım sonuç negatif teste güv...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
6 saat önce
G
Merhaba, Ben sevgilim ile sürtünme yolu ile ilişki yaşadım. Benim üstümde bir şey yoktu sevgilim üstünde iç çamaşırı olmak üzere şortu vardı...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
6 saat önce
G
Dün nişamlımla kondom kullanarak sürtünme yoluyla ilişki yaşadık ama vajinama temas olmadı etrafındaki bölgelere temasta bulundu ve boşalmad...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 gün önce
G
Surtunme yolu ile ilskim oldu.zevk suyundan korkuyorum. zevk suyu ile hamile kalma ihtimali yuksek midir?1 2 damla zevk suyu girmis olsa bil...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
2 gün önce
G
Annemin tahlilleri Deride kaşıntıları olması nedeni ile cildiye doktoruna gitmemiz ve tahlil yaptırmamızı istemesi sonucu aşağıdaki yüksek s...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
2 gün önce
G
Merhaba 30 yaşındayım tahlil sonuçlarım glukoz 121 kreatinin 0.42 ldl kolesterol 89.8 potasyum 4.61 serbest t4 0.86 tsh 1.54 çıktı yorumlaya...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
2 gün önce
G
15 yaşındayım. MCH 29,2 (22,9-27,1) TSH 5,770 (0.35-4.94) Diğer sonuçlar gayet normal. bir problem var mı? Bu tahlili anlamadığım bir sebept...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
2 gün önce
G
Merhabalar 25 yaşında bayanım kan tahlili sonuçlarında değerlendirmenizi istediğim bazı değerler var EO%8,7 0-7,0% aynı değer 2012 yılında 2...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 gün önce
G
Merhaba.bugün adet oldum ilk günüm. Pedime çok fazla akmıyor 1-2 damla bir şey akıyor.Lavaboya gittiğimde ise normal akıyor.Normal kırmızı r...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
2 gün önce
G
Hocam ilişkiden sonra 4. ayda yapılan eczaneden alınmış gebelik testi hassas olmasa (5 tl lik) bile kesin doğru sonuç verir mi yoksa beta hc...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
3 gün önce
G
Merhaba şüpheli ilişkiden sonra iki kez adet geçirdim. İlişkiden 33 gün sonra yaptırdığım kan testim de negatif çıktı. Ama kasıklarıma bastı...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
4 gün önce
G
Merhaba,benim bir sorum var ben 15 yaşındayım ilk defa bugün meni geldi ama rengi şeffaf yoğun acaba kısır mıyım?(şimdiden teşekkürler)...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.