Aklınıza takılanları,
binlerce cevapladığımız soru arasında bulabilirsiniz.

a


Z
CEVAPLANMIŞ SORULAR
1 saat önce
G
15 yaşındayım. Vitamin B12 im 143 çıktı diğer yanındaki numaralarda 191-914 çıktı.doktor hap verdi.degerlerim çok mu kötü?...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 gün önce
G
32 yaşındayım Adetin 3.cu gunu, hormon testi FSH 3.88 ref. 3-14.4 9( fol.faza) LH 5.8 ref. 2.4-12.6 fol.faza) Doktorum bana Referansla norma...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 gün önce
G
Tsh sonucumu değerlendirir misiniz? serbest t3 2,56 ref.ara.2,2- 4,0 serbest t4 0,85 ref. ara 0,74-176 TSH 26,44 ref.ara 0,32-5,0...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
3 gün önce
G
Hemogramımda EO% 7.08 H( 0-7 )arası yüksek çıkmış.Birde PDW 21.4 H(14-18)buda yüksek.Şimdiden teşekkürler.....
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 gün önce
G
Erkeğe yapılan oral sex sonrası el hafif nemli olarak vajinaya veya dış dudağa değdirilse herhangi bir hamilelik riski oluşur mu ?...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
3 gün önce
G
Ben 2 ay önce cinsel ilişki yaşadım. Üzerime boşaldı ama vajinaya gitti mi bilmiyorum. 2 aydır adet oluyorum eskisi gibi 7 gün sürüyor ama s...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
4 gün önce
G
Cinsel ilişkiden bir iki gün sonra kahverengi akıntı basladı 8-9 gün sürdü adet olmadım adet yerine kahverengi akıntı oldu sanırım napmam ge...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
4 gün önce
G
Merhabalar hocam, ben 28 yasinda bir bayanim. Ilk adetimden beri, adetlerim duzensiz olarak devam ediyor. 4 ay gibi uzun bir sure adet olmad...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
5 gün önce
G
Hocam 1 haftadır sürekli  idrara gitme isteği vardı.Doktora gittim idrar tahlili ve idar külturu testi yaptı sonuca baktım eritrosit lökosit...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 hafta önce
G
Hemoglobin im 8.4 kansızım ve saçlarım dökülüyor ne yapmalıyım...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 hafta önce
G
Evliyim 7 aydir adet olmuyorum dogum kontrol ilaci kullaniyorum nedenini bana soylermisiniz...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 hafta önce
G
ALT(SGPT) 20 Alkalen Fosfataz (ALP) 70 GGT 80 Romatoid Faktör (RF) 10 Brucella tüp aglütinasyonu (Wright Testi) negatif – * CRP 13,3 ASO 45 ...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 hafta önce
G
Cinsel ilişkiden bir iki gün sonra kahverengi akıntı basladı adet olmuyor kahverengi akıntı devam ediyor Hamilelik ihtimali var mıdır Rahim ...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 hafta önce
G
Sancısız adet olmak normal mi? 17 yaşındayım.Sancısız adet görülür mü?...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 hafta önce
G
Gebelik araştırması için beta HCG testi yaptıracağım.Beta HCG testi için kan verirken aç olmak şart mıdır?...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 hafta önce
G
Kanda Nikotin Testi Nedir? Nikotin Testi Nasıl Yapılır?...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.