Erkekte Cinsel Fantezi Ürünleri ve Kullanım Şekilleri

Yayın Tarihi : 2018/02/07 13:46 • Güncelleme Tarihi : 2018/02/07 13:46 •
Erkekler kimi zaman cinsel fanteziler peşinde koşar
Erkekte Cinsel Fantezi Ürünleri ve Kullanım Şekilleri

Erkekler kimi zaman cinsel fanteziler peşinde koşar.Bu durumda erotik ürünler ile cinsel doyumu arar.

Erkekler için ilişki oyuncakları nelerdir?

Yapay vajinalar, pen*s pompaları,pen*shalkaları olarak genellenebilir. Bunların dışında piyasada ereksiyon arttırıcı,erkenboşalmayı geciktirici,uyarım arttırıcı hap,krem sağlığa zararlı maddeler içermekte ve hiçbir olumlu etki ve jeller satılmaktadır.Fakat bu ürünlerin bir çoğu göstermemektedir.Bu sebeptensatın alacağımız ürünün içindeki maddelere, üreticisine mutlaka bakılmalıdır.

-Yapay vajina

Yapay vajinayı gerçeğinin simülasyonuolarak nitelendirebiliriz.Sadece haz amaçlı kullanıldığı gibi erkeklerde erkenboşalma sorununun tedavisi için kullanılmaktadır. Yapay vajina çiftlerin cinselperformansının artmasına yardımcı olur.Erkeğin düzenli olarak mastürbasyon yapması boşalmasüresini uzatarak daha uzun süre ereksiyon halinde kalmasına yardımcıolur.Bunlarında üretildiği malzeme oldukça önemlidir. Silikondan yapılanları tercih edilmelidir.

-pen*s Pompası

pen*s pompası su altında kullanılır.Suyunsağlamış olduğu basınç yardımı ile kullanılır.pen*s su altında pompanın içine sokulupileri geri hareket ettirmek suretiyle uygulanır. Bunun en önemli faydası ise hafta 1-2 kezkullanımla 1 ay düzenli kullanıldığında pen*s boyunda 1-1,5 cm uzama sağladığıkanıtlanmıştır.Uzun süreli kullanımında pen*s boyu istenilen seviyeye gelebilir.



Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?