Hamile miyim?

Merhaba...Kasımın 8 inde kanda gebelik testi yaptırdım Bhcg değerim 14.2 çıktı.Cuma günü tekrar yaptırdım 31.31 çıktı doktorum hamilesin dedi fakat adetim düzen

18 saat önce

 0   


Gbelik testi yaptırdım 20.6 çıktı 9 gün sonra tekrar yaptırdım bu sefer 255.6 çıktı doktorum çok düşük dedi acaba dış gebelik olabilir mi

18 saat önce

 0   


Hocam merhaba adetime şu an iki gün var beta hcg 109.42 çıktı iki gün önceki hcg 20,32 çıkmıştı değerin artışı nasıl? Saygılarımla...

1 gün önce

 0   


Merhabalar, evde yapılan idrar testinde ikinci çizgi çıktı,kan değerimi de ölçtürmek istedim sizce değerim nasıl 50.92 hamilelik var mı? Hcg değerini kaç günde

1 gün önce

 0   


Beklenen adet tarihimde gecikme olması durumunda gebelik testi yaptım silik çıktı.2 gün sonrasında bhcg 44 ve yine iki gün sonrasında bhcg 68.3 çıktı.Bu artış n

1 gün önce

 0   


B-hCG <0,100 mIU/mL referans aralığı 0-5,6 gebelik var mıdır?Adetime 10 gün var acil cevap lütfen.Kist var 4 cm gebe kalınır mi böyle?

1 gün önce

 0   


Adetim 25 günde bir oluyor normalde.Bu gün beta hcg testi yaptırdım 6.6 çıktı.Hamile olma olasılığım var mıdır?

2 gün önce

 0   


Merhaba Tahlil sonuçlarım beta-hCG (total hCG) referans aralığı 0,5-5,0 Değer 0.22 Yorumlamanız mümkün müdür?

2 gün önce

 0   


Merhaba. Adet günüm 2 gün geçince idrar testi yaptım pozitif çıktı. Ancak emin olmak için iki gün sonra eşimle kan testi yaptırdım negatif çıktı. Hamile değilim

2 gün önce

 0   


Kanda gebelik testi yaptırdım bhcg değeri 70.27 çıktı ama bu süreçte kahverengi akıntılarım oldu bazılarının içi damarlı gibiydi bugün sabahta adet kanamam gibi

2 gün önce

 0