Hangi Doktor?

Ekteki kan tahlili sonucuma göre bana beslenme öneriniz ne olacaktır.Teşekkürler.Saygılarımla.. GLUKOZ AKŞ 106 (70-106) ÜRE 43 (17-43) ÜRİK ASİT 7,513,5-7.2)

1 gün önce

 0   


Hocam 8 yıldır tiroid hastasıyım, troid değerlerim yüksek fakat TSH düşüktü, uzun zamandır yanı 3-4 yıldır doktora bile gitmedim, bir kaç gün önce gittim ve T4

3 gün önce

 0   


Adet başlangıcı şimle ilişkiye girdik ve boşalma söz konusu oldu. Bugün sol omzumun altından sırtıma ve belimde sürekli halde bir ağrı var. Beyaz yapışkan akınt

3 gün önce

 0   


gizli şekerim olduğunu söylendi ve GLİFOR 1000 mg ilacı verildi ama mide bulantısı yaptı

1 hafta önce

 0   


Regl günüm 8 gün geçti dün ve bu gün damla şeklinde kahverengi akıntım oldu regl ağrısı gibi ağrım oluyor

1 hafta önce

 0   


Şeker yüklemesi sonucumla ilgili alabilirmiyim Glukoz:101,5 Glukoz tolerans 75 gr 1 saat : 209.2 Glukoz Tolerans testi 75 gr 2 saat: 104 İnsülin:52,82 Teşe

1 hafta önce

 0   


Tsh 2.68 normal 0.465-4.68 t3 2.09 normal1.49-2.6 tiroksint4 140 normal 71.2-141 anti-tpo 1.8 insulin 22.3 normal 2-25 glükoz 13.2 normal 4.1-5.9 ch

1 hafta önce

 0   


İki aydır adetten iki hafta sonrasında lekelenme şeklinde kanamam oluyor.İdrarda gebelik testi negatif,neden olabilir acaba?

1 hafta önce

 0   


Merhabalar adetim 2 gün oldu geçeli beta hcg değerim 0,38 çıktı ve ben hala adet görmedim...ne yapmam gerekiyor.?

1 hafta önce

 0   


Merhabalar ben dün beta hcg baktırdım 209 çıktı bugün tekrar baktırdım 295 çıktı.kafam karıştı sanki az miktarda yükselmiş gibi.Sizce bir sorun var mı? 1 günde

1 hafta önce

 0