idrar yaptıktan sonra pen*ste hafif bir yanma,çoğunlukla idrarımın sonu son bitiminde kalıyor sanki içinde pen*s ucunda içkısmında deriye sanki batma oluyor.

Yayın Tarihi : 2017/08/10 10:14 • Güncelleme Tarihi : 2017/08/10 10:14

 benim sorum idrar yaptıktan sonra pen*ste hafif bir yanma,çoğunlukla idrarımın sonu son bitiminde kalıyor sanki içinde pen*s ucunda içkısmında deriye sanki batma oluyor. idrardan bir süre sonra pen*s ucuna yakın iç kısımda acıma, birşey batıyor gibi yanma oluyor.kasıklarım yumurtalarıma yakın kısımlarda sanki yırtılma gibi yanma oluyor.bazen yumurtalarıma hafif sancı vuruyor.Yumurtalarımın derisinde sanki iç kısmında yanma oluyor.Mastürbasyon yaptıktan sonra idrar hissi pen*s ucunda hafif idrar kalmış gibi, idrardan sonra pen*ste rahatsız edici hafif yanma oluyor.sanki defalarda mastürbasyon falan yapmış boşalmışım gibi pen*ste içinde yanma zonkluyor sanki... 1 ay önce Doktora gittim idrar kültürü istedi Epitel hücresi ve lökosit görüldü , üreme olmadı yazıyordu.ne anlama geliyor.


Tahlil.com Cevabı :

İdrar kültüründe üreme olmaması sonucun temiz olduğunu gösteriyor,ancak üretrit veya prostat iltihabı gibi bir durum da olabilir sizde.Bir üroloji doktoruna danışmalısınız

Sizin de benzer bir sorunuz varsa uzmanlarımıza 7/24 sorunuzu sorabilirsiniz.
Tıklayın, Hemen Sorunuzu Sorun.


Bu Gönderiye 0 Adet Yorum Gelmiş
?