First slide
Second slide
Third slide

İlişkiye girdiğimiz doktor test sonucnda ortaya çıkarmi ailem öğrenmesin istiyorum?

10 ay önce
G

Hocam iyi gunler öncelikle 18 yasindayiz resitiz ve erkek arkadaşimla ilişkiye girdik bakireliğim gitmedi yani kizligim bozulmadi herhangi bir sperm izide yok vucudumda ilişkiye girdiğimiz doktor test sonucnda ortaya çıkarmi ailem öğrenmesin istiyorm

Tahlil.com
Kan testlerinde ilişkiye girdiğiniz belli olmaz.

Tahlillerinizi Biruni Laboratuvarlarında yaptırabilirsiniz.

H
İLGİLİ İÇERİK

Erkek arkadaşımla ilişkiye gireceğiz ama kuaförde ağda yaptırıyorum acaba oradaki kadın ilişkiye girdiğimi anlar m?

20 saat önce
G

Erkek arkadaşımla ilişkiye gireceğiz ama kuaförde ağda yaptırıyorum acaba oradaki kadın ilişkiye girdiğimi anlar m?

Tahlil.com
Kuafördeki kadın  yalnızca ağda yapar jinekolojik muayene değil.Bu yüzden bunların tespitini yapmaz

Tahlillerinizi Biruni Laboratuvarlarında yaptırabilirsiniz.


İyi günler Hocam. Sevgilimle Temmuz ayında sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadık vajinaya boşalma olmadı ama zevk suyu değip değmediğini bilmiyoruz aradan 4 ay ge

4 gün önce
G

İyi günler Hocam. Sevgilimle Temmuz ayında sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadık vajinaya boşalma olmadı ama zevk suyu değip değmediğini bilmiyoruz aradan 4 ay geçti ve 4 kere regl oldu.Geçen haftada sancısı vardı kist mi var diye kadın doğuma gitti ultrasonla bakmışlar herhangi bir şey yok normal demişler hamilelik riski var mıdır gebelik olsa ultrasonda belli olur muydu?Şimdiden teşekkürler

Tahlil.com
İlişki sonrasında 4 kez düzenli adet gören  biriniz hamile olması söz konusu değildir.
Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayın:http://tahlil.com/adet-goren-biri-hamile-olabilir-mi

Tahlillerinizi Biruni Laboratuvarlarında yaptırabilirsiniz.


Merhaba,adetimi geciktirmek için doğum kontrol hapı kullandım ve olmam gereken adeti erteledim.Sonrasında bir çok kez normal adet kanaması gördüm.Bu ay da olma

5 gün önce
G

Merhaba,adetimi geciktirmek için doğum kontrol hapı kullandım ve 20 Mayısta olmam gereken adeti erteledim en son 27 Mayısta ilişki oldu 28 inde hapı bıraktım ve 29 unda adet oldum yoğun sancılı ve en son Eylülde de olmam gereken tarihte oldum üstüne iki sefer idrar testi yaptım negatif çıktı ama sorun şu midemin altında kalp gibi atan bir şey var dışarıdan bakınca gözüken hamilelik olma ihtimali var mı

Tahlil.com
İlişki sonrasında bir çok kez normal adet kanaması gören birinin gebelik riski ortadan kalmış olur.Ayrıca gebelikte bebeğin kalp atışını anne hissedemez.Ancak hareketlerinin hissedebilir.Sizin hissetmiş olduğunuz şey karın bölgesinden geçen ana arterlerin atımı olabilir.Çok fazla gebeliği takıntı haline getiren kişiler bunu bebek kalp atımı olarak düşnürler

Tahlillerinizi Biruni Laboratuvarlarında yaptırabilirsiniz.


Hayatımda Hiç İlk Adet (Menarş) Olmadım Hamilelik Şansım Var mı?

5 gün önce
G

Şey Ben Daha Hayatımda Hiç İlk Adet (Menarş) Olmadım Hamilelik Şansım Var mı?Lütfen Yardım Edin Çok Korkuyorum..

Tahlil.com

Tam olarak fiziki ve psikolojik gelişiminizi tamamlamadan cinsel ilişki yaşamanız sağlığınız açısında ciddi derecede tehlikelidir. Lütfen sitemizden ve başka kaynaklardan bu konu ile ilgili  çok daha detaylı bilgi edinin. 

Tahlillerinizi Biruni Laboratuvarlarında yaptırabilirsiniz.


H
SPONSOR BAĞLANTILAR



Q
TAHLİL MERKEZLERİ
Öne çıkan tahil merkezleri için tıklayın.

B
KONU İLE İLGİLİ YORUMDA BULUN
Hey! Bu konu hakkında yorumda bulunmak veya Tahlil.com'a soru sormak için hemen üye ol veya giriş yap
W
YORUMLAR
1 saat önce
G
ordutv43

Kız arkadaşım hepatit b taşıyıcısı 3 soru sormak istiyorum.

1) tasıyıcılık donemı hastalıga dönüşür mü? 

 2) aşı olunması takdırde bulaşma ıhtımalı nedir? 

 3)tükürük yoluyla bulaşma oranı nedir?

Tahlil.com

Herhangi bir tahlil sonucu sormamışsınız.Ancak merak ettiğiniz konularla ilgili olarak sitemizde bir çok yazı yayınladık ve soru cevapladık.
Dilerseniz merak ettiğiniz konulara dair sitemizdeki yazılarımızdan yararlanabilirsiniz.

Tahlil.com'un arama motorunu kullanarak site içinde dilediğiniz konuyu araştırmak için tıklayınız....

20 saat önce
G
FFserpil

Birkaç gündür şiddetli baş agrısıyla gittigim hastanede , kan testimde bazı degerlerin normalin çok çok üzerinde oldugunu söyledi. 
CRP_1 Hıgh 7,3 mg/dl 0 -0,5
PLT Low 109 K/mm3 130-400
PCT low 0,096 % 0,2-0,5
Sedimentasyon hıgh. 43 mm/h 0-2

TahlilCom
CRP değeriniz yükselmiş, başağrısı da varsamuayene sonucuna göre karar verilmelidir, sinüzit, vb.. olabilir..
2 gün önce
G
eda81

29 yaşındayım. regl düzensizliği için yapıldı testler.Konuyla ilgli yardımcı olursanız sevinirim.
luteinizan hormon (lh) - 9,59
progesteron - 0,819
testesteron,serbest-3,40
dhea-s - 376,4
kortizol-16,48
estradiol(e2) - 28,50
folikül stimülan hormon-5,51
prolaktin-16,22

Dr.Mustafa Cesur
Adetin hangi döneminde yaptığınızı bildirmemişsiniz ama sonuçlar normal gibi görülüyor, endokrinoloji ve kadın doğumun birlikte değerlendirmesini öneririm.
2 gün önce
G
Akın Kızgın

31 yaşındayım tahlil sonuçlarım:

WBC: 11.4
NE#: 7.1
RBC: 5.09
HGB: 15.7
HCT: 46.5
 
 doktorum 4-5 ayda bir kan ver diye söyledi

Doktor
Sonuçlarınız normal...
2 hafta önce
G
mediney065

Merhaba ben iki aydır regl olamıyorum tahlil yaptırdım ama bi tedavi uygulamadılar abc 7.50 lym 25 50 gra 68 80 hct 37 .mcv. 79 rdva 30 plta 239.bunun gibi bir-çok test var ama ne anlama geldi anlamadım bir tedavi vermediler ve hala regl ola.iyotum buda bana sitser yaptı ne yapabilirim bana yardım ede bilirmisiniz

Tahlil.com
Bu test sonuçları regl gecikmesi hakkında fazla bir fikir vermez.
Bunun araştırılması için bazı hormon tahlillerine de gerek olacaktır.
Bir kadın doğum doktoruna başvurmanızı öneriyoruz.
2 hafta önce
G
hira_kku

8ay önce şiddetli sağ gögüs kafesimin altında şidetli ağrı nedeniyle acile gittim BT istendi sonucunda da karaciğerde hemanjiyom oldugu söylendi bu süreç içerisinde CRP:90 Ve Sedmantasyon:50 idi taş düşürdüğüm vs söylendi ..şimdi aynı ağrılar nedeniyle doktora gittim crp 25 sedim normal nedeni nedir?

Tahlil.com

Sedimantasyon testi ile birlikte CRP testinin yüksek çıktığı durumlarda ilk olarak akla enfeksiyon ihtimali gelir.

Her 2 testin de yüksekliği hangi durumlarda olabilir konusunda aşağıdaki bağlantılarımızda detaylı bilgi bulabilirsiniz...


2 hafta önce
G
ruyaruyaaam

anoreksiya nevroza hastasıyım suan 45 kilodayım boyum 1.65 ve yaşım 20. Bazı tahliller yapıldı 4 aydır tedavi görüyorum ama tahlillerimde bi sorun var mı bilmiyorum.
RBC: 3.66, RGB: 11.8, HCT: 35.2, MCV:96.1, MCH:32.2, folat:2.8 total kolestrol: 207 potasyum: 4.9 demir:50 

Tahlil-com
3 hafta önce
G
remziye

6 haftalık hamilryim toxoplazma ıgm 53 çıktı sizce nasıl?

admin
Toxoplasma testinin ,raporunuzda yer alan referans değerlerini gönderirseniz,yardımcı olabiliriz.
3 hafta önce
G
okan52100

Mrb 29 yaşındayım.
Serbest T3, Serbest T4, TSH, Anti Tpo(ATA) değerlerim normal..
Anti TG (ATG) değerim 233.7 Normal degerler 0-115
Bir doktor Zehirli Guatr başlangıcı dedi, başka bir doktor normal dedi.
Sizin görüşünüzü öğrenebilir miyim?Bu ATG değerinin normal aralıkta olmaması sorun olur mu?

Tahlil.com

Tahlil sonuçlarınızı inceledik. Belirtiğiniz sonuçlar Hashimato olarak bilinen tiroid bezi hastalığınız olabileceğini gösteriyor.Bu durumda bir endokrinoloji uzmanına başvurmanızda yarar var.

Hashimato hastalığına dair aşağıda detaylı bilgi bulabilirsiniz.


H
SPONSOR BAĞLANTILAR



H
SPONSOR BAĞLANTILAR



H
İLGİLİ MAKALELER