First slide
Second slide
Third slide

Kız arkadaşım hamilemi?

2 hafta önce
G

ben kız arkadaşımla sürtünerek ilişki yaşadım üzerimizde hiçbirşey yoktu vajinaya rahatça sürtünüyordum ve göbek kısmına boşaldım ama yandan vajina kenarına akmış olabilir fakat hemen sildik hem kuru hemde ıslak mendille adet zamanından 7 gün önceydi

Tahlil.com

Bu şekilde hamile kalmanız mümkün olamaz. Adet düzensizliği için doktora başvurabilir.


H
SPONSOR BAĞLANTILAR

L
TAHLİL MERKEZLERİ
Öne çıkan tahil merkezleri için tıklayın.

L
KONU İLE İLGİLİ YORUMDA BULUN
Öne çıkan tahil merkezleri için tıklayın.
W
YORUMLAR
2 saat önce
G
Erdem

Merhaba, HIV RNA PCR testi yaptırmak istiyorum.
Ancak Tetradox 10 mg kapsül antibiyotik kullanıyorum.
Antibiyotik kullanımı testi sonuçlarına etki eder mi?

Tahlil.com
HIV RNA PCR sonuçlarına kullanmış olduğunuz hiç bir etki yapmaz.
2 saat önce
G
Ersinbay

Merhaba orşit tedavisi sonrası semen analiz raporu.(varikosel grade2 im.)
C.peh 6 gün.
Volum:3ml
likefikasyon süresi30dk
sperm 97mil/ml
Progresif Mortilite: +4:31 +3:24 +2:7 +1:38
Molalitr 62
lökosit<0,1 mil/ml
Morfoloji
Normal %3
Morfoloji
Normal %3
Baş anomalileri %83
Hafif amorf:12 yuvarlak:4 büyükbaş:0 küçükbaş:3 uzunbaş:6çiftbaş:0 Şid.amorf:54 nükleer:0 akrozom:4
Diğer anomaliler %14
Boyun:12 sit.drop:0 kuyruk :2

Tahlil.com

Sperm tahlil sonucunuzu değerlendirmeye aldık.
Tahlil sonucunuzu değerlendirdiğimizde normal şekilli spermlerin yüzdesinin düşük olduğu gözleniyor.
Bu sonuç ise, sperm tahlilinde  istenen bir durum değildir.
Bu durumun araştırılması ve tedavi planlanması için üroloji bölümüne başvurmalısınız.

2 saat önce
G
fatihaydin264

Hocam 2 yıl önce gilbert olduğum tahlil ile kesinleşti.daha çok gencim saçlarım dökülüyor araştırdığım yerlerde hep karaciğer hastalıklarının sebeb olduğu yazıyor. Gilbert sendromu saç dökülmesine sebeb olur mu ?

Tahlil.com

Gilbert sendromu direkt olarak saç dökülmesi ile ilgili değildir.

15 saat önce
G
ozturkberrak

spermiyogram tahlilimde mikroskobik inceleme: her sahada 6-7 lökosit görüldü
ilk bebeğimiz düştü ve ben tedavimi tamamlamadan eşim tekrar hamile kaldı, ilk düşüğün sebebi lökositler olabilir mi? bu gebelikte de düşme riski yüksek midir?

Tahlil.com

Sperm tahlilinde 6-7 lökosit görülmesi sorun yaratmaz. Düşük araştırması için çok daha geniş tahlillere gerek vardır.


H
SPONSOR BAĞLANTILAR

H
İLGİLİ MAKALELER