Sevgilimle adetim bittikten 1 gün sonra sürtünme ile ilişki yaşadık. Adetime 2 hafta vardı kan geldi. Hamile miyim?

Yayın Tarihi : 2014/01/28 20:45 • Güncelleme Tarihi : 2024/03/11 18:56

Sevgilimle adetim bittikten 1 gün sonra sürtünme ile ilişki yaşadık boşalma olmadı ama zevk suyu yani prostat suyu gelmiş olabilir ertesi gün 24 saat içince ertesi gün hapı içtim şimdi hapı içeli1 hafta oldu ve kanamam oldu 2 gündür devam ediyor pembe renk adetime 2 hafta vardı bu kan ne hamilmym


Tahlil.com Cevabı : Ertesi günü hapı içildikten 24-48 saat sonra kanama olabilir, hamile olup olmadığınız adet gecikmesi olmadan belli olmaz..

Sizin de benzer bir sorunuz varsa uzmanlarımıza 7/24 sorunuzu sorabilirsiniz.
Tıklayın, Hemen Sorunuzu Sorun.


Bu Gönderiye 1 Adet Yorum Gelmiş
e******** :

Erkek arkadasimla surtunmeyle iliskiye girdik. Üstünde esofman vardi. Ben de ise tayt ic camasiri ve gunluk ped vardi. Esofmanina bosaldi ve benim taytima degdi. Taytima baktim sperm lekesi gormedim. Kıyafetlerden bana ulasmis midirr. Pedden gecebilir mi. Teşekkür ederim simdiden


Cevap:

 Üzerlerinde kıyafet veya çamaşır varken ilişkiye giren genç okurlarımızdan sıklıkla bu tür sorular geliyor. Bu soruların bir çoğu da cinsel konularda bilgisizlikten kaynaklanıyor.
  Öncelikle merakınızı giderelim  bu tür ilişkilerde hamilelik şansı yoktur veya yok denecek kadar azdır..Bu konuya dair çok daha detaylı bilgiyi, sorulmuş benzer soru ve Tahlil.com uzmanlarınca verilmiş cevapları  aşağıdaki bağlantılarda bulabilirsiniz.

Hamilelik nasıl anlaşılır? Hangi tür ilişkilerde hamilelik ihtimali bulunmaktadır?


Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.

?