York Test , ASIST WELLNESS CENTER ile Yeniden Türkiye'de

Yayın Tarihi : 2017/04/19 14:47 • Güncelleme Tarihi : 2023/04/03 14:03 •

Asist Wellness Center, bir besin intolerans testi olan dünyada klinik araştırması olan tek gıda intoleransı testi YorkTest ile besin intolerensı olanlara yönelik önemli hizmetler veriyor

York Test , ASIST WELLNESS CENTER ile Yeniden Türkiye'de

Asist Wellness Center, bir besin intolerans testi olan dünyada klinik araştırması olan tek gıda intoleransı testi YorkTest ile besin intolerensı olanlara yönelik önemli hizmetler veriyor.

Yaklaşık dört yıl önce wellness ve sağlık testleri konusunda hizmet vermeye karar verdiklerini ifade eden Enver Güven iki yıl önce de YorkTest’in Türkiye’deki tek distribütörü olduklarını belirtti. 

York Test'in 35 yıllık bir geçmişi var.besin ve gıda intolerans sorunu olanların araştırılması ve gerek görülürse buna yönelik diyet programlarına alınmasına yönelik de doktor ve diyetisyene önemli faydalar sunuyor. 

Türkiye'nin en bilinen gıda intolerans testi olan York Test'e dair sağlık sitenin Tahlil.com'da bir çok yazı yayınlandı.

Konuya dair sitemizde doktorlarımızca yayınlanan yazılar ve teste dair sorulan sorular ve cevapları okumak ve York Test'e dair detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantımızı ziyaret edebilirsiniz.

York Test Nedir?

 

 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?