Ankara'da Plastik Cerrahi Kliniği: ONEP

Yayın Tarihi : 2018/06/22 21:00 • Güncelleme Tarihi : 2023/07/12 07:53 •

Son yıllarda fiziğine önem veren ve daha iyi bir görünüme sahip olmak isteyenler Plastik Cerrahi Kliniklerine daha sık başvuruyor.

Ankara'da Plastik Cerrahi Kliniği: ONEP

Son yıllarda fiziğine önem veren ve daha iyi bir görünüme sahip olmak isteyenler Plastik Cerrahi Kliniklerine daha sık başvuruyor.
Ankara'da faaliyet gösteren ONEP Plastik Cerrahi Kliniği'de başta saç ekimi, meme büyütme veya küçültme, yüz estetiği gibi tedavi yöntemleri ile hastalarına hizmet veriyor.
ONEP Plastik Cerrahi Kliniği sorumlusu Op.Dr. Hıfzı Velidedeoğlu'da Tahlil.com'a Onep Plastik Cerrahi Kliniği, kendisi ve çalışma ekibi hakkında bilgi verdi:
Onep; 1981 yılında Prof. Dr. Onur EROL tarafından Ankara’da kurulmuş olan bir Plastik Cerrahi Kliniği’dir. Birçok değerli plastik cerrahın da olduğu gibi ben de 1990 yılında Onep ekibine katıldım.
Ankara Onep’de; temel felsefelerimizden biri olan ekip çalışması mantığını sürdürdük ve plastik cerrahi uzmanlarımız Op.Dr. Ünal ŞAHİN, Op.Dr. Zühtü DEMİR, Op.Dr. Atilla KURTAY ile Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzmanımız A.Burak Çakmak’ı ekibimize katarak güç kazandık.
ONEP Ankara Binsesin Sitesi 5.Cad.90.sok.No:20 Ümitköy, Ankara’daki modern binamızda faaliyet göstermektedir.
Binamız; içerisinde otoparkı, kafeteryası, doktor odaları, hasta muayene odaları, numune alma odası, acil gözlem ve acil müdahale odaları, hasta bekleme salonları, en son teknoloji ile donatılmış 2 ameliyathanesi, anestezi öncesi hazırlık ve ayılma ünitesi, yoğun bakım ve gözlem odaları olan 1500 m2’lik 4 katlı bir sağlık kompleksidir.

Merkezimizde; GÖZ KAPAĞI CERRAHİSİ, YÜZ GENÇLEŞTİRME, KULAK CERRRAHİSİ, BURUN CERRAHİSİ, SAÇ EKİMİ, MEME BÜYÜLTME, MEME KÜÇÜLTME, MEME DİKLEŞTİRME, MEME EŞİTSİZLİKLERi DÜZELTME, KOL GERME, KARIN GERME, LIPOSUCTION gibi operasyonlar; uzman kadromuz ve deneyimli sağlık personellerimizin katılımlarıyla başarıyla yapılmaktadır.
Ayrıca; BOTOX, RESTYLANE, VELLA SMOOTH, LAZER EPİLASYON, MEDİKAL CİLT BAKIMI ve SOLARYUM gibi ameliyatsız estetik uygulamaları da teknolojik cihazlarımız ile uygulanmaktadır. Merkezimiz; Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanları, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı ve Sağlık Personelleri, İşletme Müdürü, Hasta Koordinatörü, Hasta Danışmanları ve Hizmet Personellerini kapsayan kurumsal kadrosuyla güzelliğe dair, sağlıklı ve güvenli estetik çözümler bulmaya devam etmektedir.

Neden Estetik?

İnsanlar sosyal varlıklardır. İnsan, gerçekten mutlu olduğunda özgüvenli olur ve kendi potansiyelini en net şekilde ortaya koyar. Dolayısıyla görünüşünden memnun olan, kendini güzel hisseden insan kendini ifade etmeye açık olur. Bu sebeple insanın dış görünüşü, aslında hayat potansiyelini de ortaya koyan bir gerçektir.

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?