Ön Sevişmenin Sihri

Yayın Tarihi : 2018/05/15 12:42 • Güncelleme Tarihi : 2022/04/05 01:19 •

İlişkinin sağlıklı ilerleyebilmesi için mutlu bir cinsel yaşam oldukça önemlidir.

Ön Sevişmenin Sihri

İlişkinin sağlıklı ilerleyebilmesi için mutlu bir cinsel yaşam oldukça önemlidir. Her ilişki, beraberinde sırları getirdiği sürece özeldir. Evlilikleri güzel kılan, çiftlerin birbiriyle geçirdiği özel ve güzel anlardır. Tabii bu durum cinsellikle sağlanır ilişkilerde cinsellik ne kadar heyecan verici, kaliteli ve özelse evliliklerde bu denli kaliteli ilerler. Bu durumda sır konusunu atlamamak gerekir. Cinsellik sadece partnerleri ilgilendiren bir durumdur ve aralarında bu bir sırdır. Bu sebeple çiftler bu konu hakkında başkaları ile konuşmamalı ve kendi cinsel hayatlarını sır olarak saklamayı bilmelidir. Bu durum ilişkinin sağlıklı ilerlemesi için hayati öneme sahiptir.

Ön Sevişme Nedir? Neden Önemlidir?

Cinsel birliktelikte ise ön sevişmeyi hafife almamak gerekir. Ön sevişmenin kalitesi, cinsel ilişkinin kalitesini ortaya koyar. Yani ön sevişmesiz bir cinsel ilişki, yeterince istek uyandırmaz. Bu durumda birliktelik, bir vazife ciddiyetinde, orgazmdan uzak bir ilişki halini alır ki, bu aşırı istekli olan partneri dahi bir süre sonra yorar ve ilişkide problemler meydana getirir. 

Partnerlerin birbirlerini dinlemeleri, okşamaları ve hissetmeleri ön sevişmede olur. Yani henüz pen*s, vajina birleşmesi yaşamadan; sevgi ve arzunun bakışla, dokunuşla ifadesi olarak karşımıza çıkar. Özellikle cinsel bölgelere yapılan dokunuş, cinsel arzuda artışa, yükselişe sebep olur ki, bu her iki partner için de zevk uyandırıcı, orgazm kuvvetlendiricidir.

Ön Sevişme İle Gebelik Bağlantısı Var mı?

Ön sevişme ile uyarı artar ve cinsel birleşme çok daha yüksek oranla orgazmla sonuçlanır. Ayrıca gebelik oluşmasında da bu durum son derece önemlidir. Gebelik oluşmasında önemli iki unsurdan biri kaliteli yumurta, diğeri kaliteli sperm üremesidir. Erkekte ön sevişme, spermlerin daha çok sayıda olmasını sağlar. Yani meni yoğunluğunu artırır. Böyle spermlerin gebelik oluşturma ihtimalleri çok daha yüksektir.

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?