Fit Bedenler...Obez Ruhlar

Yayın Tarihi : 2017/09/16 06:27 • Güncelleme Tarihi : 2017/09/16 06:27 •
İnsan ömrü gittikçe daha dauzamaktadır
Fit Bedenler...Obez Ruhlar

İnsan ömrü gittikçe daha dauzamaktadır.Kaliteli bir ömür geçirmek adına da sağlıklı beslenme ilk alınmasıgereken tedbirlerden olmalıdır.
Anne karnından itibaren ölene kadar  sağlıklı beslenmenin önemi yadsınamaz birgerçektir.

Yeryüzünü,bizler için yaratılmış bin bir  çeşitbesinin ikram edildiği bir açık büfe olarak düşündüğümüzde ne kadar şanslı olduğumuzu da fark edebiliriz.
Kendibedensel(yaş,cinsiyet vb) ve ruhsal ihtiyaçlarımıza uygun seçebileceğimiz çeşit çeşit alternatif besinvarken fit bir bedene sahip olacağım diye obez yaptığımız ruhlarımıza eziyet  çektirdiğimizin farkında mıyız acaba?
Enfit,daha fit olmak için o spor salonu senin bu plates salonu benim gezmekten,şuinternet sitesinde ennn! fit ve organik tatlı var,köşede ki güzellik merkezi enfit yapan selülit cihazını getirmiş,şu sağlıklı öğünümün resmini instgramakoyayım,şu videoyu snap atayım,kaç beğeni aldım acaba? diye bedenlerimizin koşturmasından ruhlarımız hafifleyemiyor vebunların kaygısını taşımak ruhlarımızın ağırlığını artırıyor.
Obez yaptığımızruhlarımızda psiko somatik ve psikolojik hastalıklara davetiye çıkarıyor.Tabii ki spor yapalım ,kendimize özengösterelim  ama  bunları aşırı takıntı haline getirmeden,kaygıboyutuna taşımadan yapalım ki,sağlıklı olma çabamıza olumlu destekleri olsun.

Unutmayalım ki miktarına ve yemesıklığına dikkat  ettiğimizde, günlükyürüyüşlerimizi de yaptığımız da (minimum 30 dk) az yenmesini   önerdiğimizbesinlerden nadir olarak yemiş dahi olsak, hastalık boyutunda zararı olmayacaktır .

Hafifleyelim ama ruhlarımızıda  hafifleterek    

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?