Luminesce Nedir? Luminesce Cilt Bakım Serisini Tahlil.com doktorları inceledi

Yayın Tarihi : 2017/04/22 16:07 • Güncelleme Tarihi : 2017/04/22 16:07 •
Luminsce cilt bakım serisini Tahlil
Luminesce Nedir? Luminesce Cilt Bakım Serisini Tahlil.com doktorları inceledi

Luminsce cilt bakım serisini Tahlil.com olarak sizin için araştırdık. İşte size sunacağımız özet bilgiler;

Luminesce patentli bir cilt bakım serisidir. Ürünleri hipoalerjeniktir, doğal içeriklerden üretilmiştir, yapay renklendirici içermez ve dermotologlar tarafından tavsiye edilmektedir.

1. Adım: Luminesce temizleme kremidir. Cildinizin gözeneklerini derinlemesine temizlerken doğal nem seviyesini de korumaya yardımcı olur.
2. Adım: Luminesce serumdur. 200'ün üzerinde büyüme faktörü içeren yetişkin kök hücrelerinden elde edilmiş özel bir formül içerir.
3. Adım (Gündüz): Luminesce günlük nemlendirici kompleksidir. Cildinizi zararlı UVA ve UVB ışınlarından doğal yollarla korumak için tasarlanmış az sayıdaki kaliteli nemlendiricilerden biridir. Formulü cildinizi koruyarak, besleyerek ve yenileyerek yaşlanma sürecini geciktirmeye yardımcı olur.
3. Adım (Gece): Luminesce gelişmiş gece onarımıdır. Güçlü vitaminleri ve antioksidanları hücre zarlarını serbest radikallerin zararlarına karşı korur. Bu formül, hücresel yenilenmenin en yoğun olduğu zamanda, yani gece boyunca çalışır.
* Luminesce temel vücut yenileme, cildinizi nemlendirir, onarır ve yumuşatır; sert ve kuru bölgeler başta olmak üzere tüm cilt tipleri için uygundur.
Luminesce cilt kaldırma maskesi, tara ve hindiba kökünden oluşan formülü ile cildinizi anında kaldırır ve nemlendirir. İnce çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmak için geliştirilmiş bu maske, Jeunesse'e ait patentli kök hücre teknolojisi ile desteklenmektedir.

Satın almak için ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Gençliğiniz ve güzelliğiniz daim olsun...

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?