Prof.Dr.Türker Şahiner Tahlil.com'da yazılarına başladı

Yayın Tarihi : 2014/05/27 19:49 • Güncelleme Tarihi : 2022/11/21 12:28 •

Lider ve farklı sağlık sitesi Tahlil.com yazar ailesi yenileniyor. Nöroloji alanında başarılı çalışmalarıyla  tanınan Prof.Dr. Türker Şahiner de Tahlil.com yazarları arasına katıldı.

Prof.Dr.Türker Şahiner Tahlil.com'da yazılarına başladı

Eğitim yaşamına TED Anakara Koleji’nde başlayan Prof. Dr. Türker Şahiner, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini ve sonrasında 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Nöroloji bölümünde ihtisasını tamamlamıştır.
Amerika Birleşik Devletleri Miami Childrens’ Hospital da Epilepsi Cerrahisi üzerine eğitim alan Şahiner, yurda döndükten sonra Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Epilepsi Cerrahi Ünitesini kurarak çalışmalarına devam etmiştir.
Nörolojik ilgi alanlarından bir diğeri Alzheimer hastalığı ve “bunama” da erken tanı ve tedavidir. Anadolu Sağlık Merkezi (Johns Hopkins’ affiliated)  Nörolojik Bilimler bölümünde 5 yıl çalışma döneminde  sonra Ocak 2013 den beri LIV Hospital da “Epilepsi Cerrahi Merkezi” ve Bellek Sağlığı Merkezi nin başkanlığını yürütmektedir.Prof.Dr.Türker Şahiner'e web sayfasından da ulaşabilirsiniz.www.turkersahiner.com

 Prof.Dr.Türker Şahiner'in ilk yazısı sıkça rastladığımız bir sağlık sorunu olan epilepsi ( sara hastalığı) ve bunun cerahi tedavisi hakkında.Prof.Dr.Türker Şahiner'in yazısını okumak için tıklayınız....

 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?