Psikolojik Danışman Hakan Gülle Tahlil.com'da Yazılarına başladı

Yayın Tarihi : 2014/05/16 19:04 • Güncelleme Tarihi : 2019/01/19 15:41 •
Psikolojik Danışman Hakan Gülle, genç okurlarımızın sorunlarına dair görüş ve önerilerini paylaşıyor.
Psikolojik Danışman Hakan Gülle Tahlil.com'da Yazılarına başladı

Tahlil.com'un ziyaretçilerinin önemli bir bölümünü gençler ve öğrenciler oluşturuyor.Özellikle genç okurlarımız için sınav ve okul dönemlerinde oluşabilen yoğun stres veya psikolojik sorunlar hayatlarında önem taşıyor.

Bundan böyle Psikolojik Danışman Hakan Gülle’de özellikle genç okurlarımızın sorunlarına değinen yazılarıyla Tahlil.com'da olacak. 

Hakan Gülle ilk yazısında özellikle eğitim çağındaki öğrencilere ve anne babalara çok önemli tavsiyelerde bulunuyor. Nasıl ders çalışılması, çalışırken odanın düzeni, çalışmaya ayrılacak vakit gibi konulara değinirken aynı zamanda bilgisayar ve telefon kullanımının da çalışmaya etkisi konusunda görüşlerini ifade ediyor.

Hakan Gülle sizlere şu konulardaki yazılarıyla desteğini verecek ve sizlerden gelecek soruları yanıtlayacaktır: 

 

Eğitsel Rehberlik (Genç birey kendi alışkanlıklarını yitirmeden nasıl daha iyi çalışabilir), Sınav Rehberliği, Mesleki Rehberlik, Aile Danışmanlığı (Aile ve genç arasında ortak dil oluşturmak), ÖSYM yükseköğretim programları tercih düzenlemesi, tercih listesi oluşturulması ve Psikolojik Danışmanlık (Yaşam sadece sınavlardan ibaret değildir.)

Hakan Gülle'nin, Nasıl Çalışmalıyız? konulu ilk yazısını okumak için tıklayınız....
Hakan Gülle'nin ''Çalışmak Zordur Ama Zor Da Güzeldir'' konulu yazısını okumak için tıklayınız....
İletişim: [email protected]

 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
o*************** :

mrb ben 21 yaşında bir bayanım yaşadıklarımdan dolayımı yoksa başka bir sebebimi var bilmiyorum ama aşırı derece sinirli biri oldum eskiden çok güler yüzlü biriydim artık tebessüm dahi etmiyorum arkadaşlarım iş çevrem ve ailemde bu durumumun farkına vardı hayattan kopmuş durumdayım ne yapabilirim


Cevap:

Psikolojik bir probleminiz olabilir.Ayrıca bazı hastalıklar da sinirli olmanızı tetikliyor olabilir.İlk aşamada psikiatri bölümüne başvurmanız uygun olacaktır.

e********* :

8 haftalık hamileyim Anti toxoplazma İgm 0.58 Anti rubella İgm 1.38

Anti CMV İgm 0.37 çıktı doktor sınırda dedi endişeleniyorum yardımcı olursanız sevinirim..


Cevap:

Raporda belirtilen referans değerleri de vermelisiniz.Bu konuda sitemizde soru sorma aşamasında sürekli uyarılarda bulunuyoruz.Aşağıdaki bağlantıda detaylı bilgi bulabilirsiniz.


?