2 gün önce
G
seda koc
slm 2010 da kronik ürtiker teşhisi konuldu. xyzal kullandım. bi süra sonra fayda etmemeye basladı. doktorum ilaç degiştirdi. şimdi ise cetryn ve aerıus kullanıyorum ve o da etki etmemeye basladı. geceleri boğazım ve dilim şişiyo.ne tavsiye edersiniz ,sizce york testi yaptırmalı mıyım?
tahlil.com
Ürtiker nedeninin araştırılması için alerji testleri ve cilt testleri yapılması uygun olacaktır. York Test de, herhangi bir gıdaya karşı bir duyarlılığınız olup olmadığı ve bunun da geçmeyen ürtikerinize yol açan bir faktör olup olmadı konusunda fikir verecektir.
2 gün önce
G
longing56
merhaba daha öncede mesaj gönderdim lütfen yorumlayın kan testi yaptırdım hcg 30,0 çıkı ne demek oluyor hamilemiyim lütfen acil
tahlil.com
Yuksek bir deger hamile olabilirsiniz
2 gün önce
G
longing56
iyi günler ben bugün sinüzit için doktora gittim şüpeli gebeliğim nedeniyle test yaptım ona göre ilaçlarm değiştirilecekti doktorum anlamadı kadn doğum doktorları hastaneden ayrıldığı için gösteremedim hcg 30,0 çıktı bu nedemek yardımcı olun ltfn şimdiden tşkr
tahlil.com
Yüksek çıkmış Hamilelik belirtisi olabilir.
2 gün önce
G
mika67
hocam bende sperm gelmiyor bir deki penisim uzerin sepkiler var .ne yapmami onerirsiniz?
tahlil.com
Bir üroloji uzmanına başvurmalısınız
2 gün önce
G
mika67
selam benim 18 yasim var kan analizim boyle
HGB 120.normal deger 120-140
RBC 4.18 normal deger 4-5
MHC 28 normal deger 27-34
PLT 276 normal deger 180-320
WBC 5.9 NORMAL deger 4-9
EO 1 normal deger 0.5-5
limfositler 16 normal 19-37
MONO 9 normal 3-11
E.C.S 60 NORMAL 2-10
birdeki bende kasikda limfa duyunleri boyuyub.
tahlil.com
Sonuçlarınız normal, problem yok
Daha Fazla Yorum Göster