Sürtünerek ilişki yaşadım ama her hangi bir boşalma olmadı.Adetim de 3 gün gecikti . Bugünlerde de başım dönüyor psikoloji mi yoksa hamilelik belirtisi mi bilmi

Yayın Tarihi : 2017/08/10 09:58 • Güncelleme Tarihi : 2017/08/10 10:16

25 Temmuz da sürtünerek ilişki yaşadım ama her hangi bir boşalma olmadı.Adetim de 3 gün gecikti . Bugünlerde de başım dönüyor psikoloji mi yoksa hamilelik belirtisi mi bilmiyorum. İlişki yaşamadan da önce adetim çok düzenli değildi ama tam anlamıyla adet gerçekleşiyordu. Baş dönmesi eğer psikojikse hangi doktora gitmem gerekiyor.Ne yapmam gerekiyor açıklar mısınız?


Tahlil.com Cevabı : Bu tarz ilişkilerde gebelik riski yok denecek kadar azdır.Gebelik riski oluşabilmesi için vajinaya sperm hücresi temas etmesi gerekmektedir.Herhangi bir şekilde sperm hücresi teması söz konusu ise bir gebelik testi yapabilirsiniz.Sonrasında adet düzensizliğiniz ile ilgili bir kadın doğum doktoruna,baş dönmesi ile ilgili de öncelikle dahiliye doktoruna muayene olmanızda fayda var.Baş dönmenize neden olacak herhangi bir tıbbi bulgu çıkmaz ise bir psikiyatri doktoruna başvurabilirsiniz.

Sizin de benzer bir sorunuz varsa uzmanlarımıza 7/24 sorunuzu sorabilirsiniz.
Tıklayın, Hemen Sorunuzu Sorun.


Bu Gönderiye 0 Adet Yorum Gelmiş
?