Adetim 4 gün gecikti dün kan testi verdim bu gün bhcg …

03.07.2018 05:29
Adetim 4 gün gecikti dün kan testi verdim bu gün bhcg  sonucu 5 çıktı doktor 10 gün sonra tekrar kan testi yaptır dedi bir de epilepsi hastasıyım saat 5 -6 arası adet kanaması gibi kanamam oldu hala da geçmedi sizce sebebi nedir ? Kadın doğuma gitmeli miyim ?

Tahlil.Com Cevabı:

Cevap hazırlanıyor...

A
SORU SOR

DİĞER SORULAR

MerhabalarrnSizden yaptırdığım testlerin sonucları hakkında bilgi almak istiyorumrnKolay gelsin rnrnVitamin b12 sonuc 122 referans 126.5-505rnGlukoz sonuç 110 referans 74-106rnCrp(türbidimetrik)…

17/07/2018
MerhabalarrnSizden yaptırdığım testlerin sonucları hakkında bilgi almak istiyorumrnKolay gelsin rnrnVitamin b12 sonuc 122 referans 126.5-505rnGlukoz sonuç 110 referans 74-106rnCrp(türbidimetrik)…
Cevap: Açlık kan şekeri yani glukoz değerinizdeki hafif yükseklik diyabet hastalığı yönünden risk altında olabileceğinizi gösteriyor.Bir endokrinoloji doktoruna başvurmanız en doğru…
DEVAMINI GÖR
FE BAĞLAMA 443 (110 – 370 ug/dl) ,Demir 25(37 – 145 ug/dl) 3 ay önceki tahlillerim idi.Bugün yaptırdığım tahlil sonucu ise FE BAĞLAMA 60 (110 – 370 ug/dl) ,Demir 294(37 –…

22/06/2018
FE BAĞLAMA 443 (110 – 370 ug/dl) ,Demir 25(37 – 145 ug/dl) 3 ay önceki tahlillerim idi.Bugün yaptırdığım tahlil sonucu ise FE BAĞLAMA 60 (110 – 370 ug/dl) ,Demir 294(37 –…
Cevap: Demir(Fe) Bağlama testiniz normalin altı,demir testiniz ise normalin üstü çıkmış.Bu bulgular daha çok demir eksikliğine bağlı olmayan anemilerde(kansızlık) ortaya çıkar.Bir…
DEVAMINI GÖR
Tahlil sonuçları oğlumun.HGB 11,2,HCT 33,MCV 75,9,MCH 25,8,NE% 33,3,LY% 52,6,MO% 10,1.Değerlendirir misiniz?

22/06/2018
Tahlil sonuçları oğlumun.HGB 11,2,HCT 33,MCV 75,9,MCH 25,8,NE% 33,3,LY% 52,6,MO% 10,1.Değerlendirir misiniz?
Cevap: Anemi yani kansızlık bulguları var.Dahiliye veya hematoloji doktoru tedavi edecektir.
DEVAMINI GÖR
5 yaşındaki oğluma boğaz enfeksiyonu teşhisi konuldu ve antibiyotik verildi.4 gün sonra ateşlendi.doktoru kan tahlili istedi.test sonuçlarını yorumlarsanız sevinirim.saygılarımla.WBC 4,4,RBC 3,56 HGB…

22/06/2018
5 yaşındaki oğluma boğaz enfeksiyonu teşhisi konuldu ve antibiyotik verildi.4 gün sonra ateşlendi.doktoru kan tahlili istedi.test sonuçlarını yorumlarsanız sevinirim.saygılarımla.WBC 4,4,RBC 3,56 HGB…
Cevap: Boğaz enfeksiyonu virus kaynaklı olabilir.Gripal bir durum da geçiriyor olabilir.Ayrıca anemi bulguları da var çocuğunuzun.Çocuk doktoruna götürmelisiniz.
DEVAMINI GÖR
İdrar tahlil sonuçları:nadir lökosit,1-2 eritrosit.23 yaşında bayanım.

22/06/2018
İdrar tahlil sonuçları:nadir lökosit,1-2 eritrosit.23 yaşında bayanım.
Cevap: İdrar tahlil sonuçları incelendiğinde bir sorun gözükmüyor.Hangi şikayetle yaptırdığınızı yazmamışsınız.Eğer halen şikayetleriniz varsa bir üroloji uzmanına başvurabilirsiniz.
DEVAMINI GÖR
Kan tahlillerim:ferritin 76,chol 238,tg 86,hdl 57,ldl 164,alt 61 

22/06/2018
Kan tahlillerim:ferritin 76,chol 238,tg 86,hdl 57,ldl 164,alt 61 
Cevap: Kolesterol değeriniz yüksek.Kötü huylu kolesterol olarak bilinen LDL de yüksek.Ayrıca karaciğer testi olan ALT de bir miktar yüksek.Kolesterol yüksekliği ve karaciğer yağlanması bazı durumlarda birlikte…
DEVAMINI GÖR
HGB 18.1 HCT 52.2 WBC9 MCV 90.8 Tahlil sonuçlarım böyle iki aralıklarla üç defa 3 ünite kan verdim.

22/06/2018
HGB 18.1 HCT 52.2 WBC9 MCV 90.8 Tahlil sonuçlarım böyle iki aralıklarla üç defa 3 ünite kan verdim.
Cevap:  Birçok ziyaretçimizin  aksine sizde de kansızlığın tersi bir durum, kan fazlalığı var.Düzenli aralıklarla kan vermek uygun bir çözüm.Yüksek rakımlı yerlerde yaşayanlarda da benzer durumlar…
DEVAMINI GÖR
Kan tahlilinde Seroloji CRP 4,82

22/06/2018
Kan tahlilinde Seroloji CRP 4,82
Cevap: CRP tahliliniz normal çıkmış.Ama şişliğin bir çok nedeni olabilir.Bir ortopedi uzmanına başvurabilirsiniz.
DEVAMINI GÖR
Kan testi sonuçlarım,cinsiyet:erkek; LH 7.52, CEA 4,39, CA19-9 28.23 çıktı.Önemli midir. merak ediyorum. teşekkürler

22/06/2018
Kan testi sonuçlarım,cinsiyet:erkek; LH 7.52, CEA 4,39, CA19-9 28.23 çıktı.Önemli midir. merak ediyorum. teşekkürler
Cevap: Bu testlerin hangi nedenle yapıldığı veya bir tanınız olup olmadığından bahsetmemişsiniz.Sizi kısaca bilgilendiretim,LH hormon testiniz normal çıkçış.CEA ve CA 19 9 ise tümör belirteç testleridir.Ancak…
DEVAMINI GÖR
Valproik asit  ilaç düzeyi testim 38.5 çıktı.Valproik asit sonucumu yorumlar mısınız?

22/06/2018
Valproik asit  ilaç düzeyi testim 38.5 çıktı.Valproik asit sonucumu yorumlar mısınız?
Cevap: Valproik asit epilepsi tedavisinde kullanılan bir ilaç etken maddesidir.Valproik asit testinin size ne amaçla yapıldığını belirtmemişsiniz.Kısaca bilgi vereyim.İki değer veriyorum size ilk olan,tedavinin…
DEVAMINI GÖR
TÜM CEVAPLANMIŞ SORULAR
Serotonin Hormonu Nedir?Cinselliğe Etkisi Nedir?
Serotonin; kişide mutluluk, huzur, zindelik veren nörotransmitterlerdir
Ayrılık Acısı Saplantıya Dönüşmesin!
Hepimizin yaşamında kısa veya uzun süreli ayrılık acısı hatırası vardır
Hemoglobin (HGB) Değerinin Minimum ve Maksimum Değer Aralığı Nedir?
Hemoglobin testi, anemi, kan kaybı, polistemi gibi hastalıkların değerlendirilmesinde kullanılmaktadır
Diş Eti Çekilmesi ve Nedenleri
Diş etinin sağlıklı olması,dişlerin sağlığının korunmasında son derece önemlidir
Munchausen Sendromu Nedir?
Munchausen sendromu ismini, Rus-Osmanlı savaşındaki anılarını abartılı şekilde anlatan Alman baron Karl Fredrich von Münchausen tarafından almıştır
HIV + Kişilerde Görülen Belirtiler Nelerdir?
HIV, kişide AIDS olarak kısaltılan ve insan bağışık sistemi yetersizliği olarak isimlendirilen hastalığın olumuna neden olan etken virüstür
Terleme Nedir? Hangi Terleme Zararlıdır?
Terleme, özellikle yaz aylarında karşılaşılan bir durumdur
Op.Dr.Yasemin Yıldız Vajinismus Hakkında Sorularınızı Cevaplıyor
Vajinismus çiftlerin cinsel hayatlarında karşılaşabileceği önemli sorunlardan biridir
Bence Jones Protein Testi Nedir?
Bence jones proteinleri disülfit dimerler veya tek zincir kovalan olmayan dimerler halinde veya her iki şekilde görülebilir
Doğum Sonrası Ne Zaman Diyete Başlanmalı?
Doğumdan önce normal kiloya sahip olan kadınların hamilelik boyunca 11
Geçici Saç Dökülmesi (Alopecia areata ) ve Nedenleri
Hayatın herhangi bir döneminde görülebilen geçici saç kaybı, genellikle alopecia areata olarak bilinen bir hastalık sonucu gözlenmektedir