27 haftalık hamileyim anti tpo 47. 4 normaş değeri 0_60 anti…

Merhaba ben 27 haftalık hamileyim anti tpo 47. 4 normaş değeri 0_60 anti tg 29.7normal değeri. 0_60 tsh 1.44 t3serum 3.03 t4serum 0.74 sizce değerlerim n*asıl şimdiden teşekkür ederim

Tahlil.Com Cevabı:

Sorduğunuz tahlil sonuçlarınızda kayda değer bir anormallik veya sapma görülmüyor. Sonuçlarınızı normal olarak yorumlayabiliriz.Doktorunuz gerek görürse ilave tahliller de isteyebilir.

A
SORU SOR

YORUM YAP

Yorum yapilmeniz için üye girişi yapmalısınız. Giriş yapmak için tıklayınız...

DİĞER SORULAR

6.5 yaşındaki kızımın trombosit i 439 mpv değeri 5.4 , lökosit ise 11.40 , Ferritin 14.90 çıktı. CRP normal degerlerde

01/12/2018
6.5 yaşındaki kızımın trombosit i 439 mpv değeri 5.4 , lökosit ise 11.40 , Ferritin 14.90 çıktı. CRP normal degerlerde
Cevap: Sorduğunuz tahlil sonuçlarınızda kayda değer bir anormallik veya sapma görülmüyor. Sonuçlarınızı normal olarak yorumlayabiliriz.Doktorunuz gerek görürse ilave tahliller…
DEVAMINI GÖR
Wbc 130, Neu 107 rnKişi çok rahat. Hiçbir şikayeti yokrnAncak tahlillerde bu şekilde bir sonuç çıkıyor....

01/12/2018
Wbc 130, Neu 107 rnKişi çok rahat. Hiçbir şikayeti yokrnAncak tahlillerde bu şekilde bir sonuç çıkıyor....
Cevap: Kan sayım tahlili diğer adıyla da hemogram testi sonucuna göre WBC yani lökosit yüksekliği olduğu görülüyor.Anlayacağınız dille akyuvarlar normalden yüksek diyebiliriz.WBC…
DEVAMINI GÖR
Sonuçlarım aşağıdaki gibidir yorumlar mısınız ? ANTI HIV - Sonuç: HIV RNA önerilir.

30/11/2018
Sonuçlarım aşağıdaki gibidir yorumlar mısınız ? ANTI HIV - Sonuç: HIV RNA önerilir.
Cevap: Anti HIV sonucunuzu yazmamışsınız rakamsal olarak.Muhtemelen normalin üstünde veya sınırda bir değerde çıktı Anti HIV sonucunuz bu nedenle de şüpheli bir sonuç olarak değerlendirilip…
DEVAMINI GÖR
Kan sayımında NE% 77.5 ne 7.1 ne demek?

30/11/2018
Kan sayımında NE% 77.5 ne 7.1 ne demek?
Cevap: Tahlil.com'a sorduğunuz test sonucu  tam kan sayımı olarak de bilinen hemogram testi parametrelerden sadece biri.Asla tek başına hastalık varlığı hakkında bilgi vermez.Hemogram yani kan sayımı testinin…
DEVAMINI GÖR
Aldosteron 45,59 pg/mL , RENİN değeri ise 0,10 ng7mg/ saat , bunun dışında yapılan bütün tahlillerimiz normal değerlerde çıktı,

30/11/2018
Aldosteron 45,59 pg/mL , RENİN değeri ise 0,10 ng7mg/ saat , bunun dışında yapılan bütün tahlillerimiz normal değerlerde çıktı,
Cevap: Raporda belirtilen referans değerleri de vermelisiniz.Bu konuda sitemizde soru sorma aşamasında sürekli uyarılarda bulunuyoruz.Aşağıdaki bağlantıda detaylı bilgi bulabilirsiniz. Tahll.com'a soru…
DEVAMINI GÖR
Lym degeri 4.09 baso 0.04 rbc 5.33 hgb 15.70 hct47. kalsiyum 10.4 degerleri bunlar yorumlarsanız cok sevirim herhangi bir ilaç kullanmıyor

30/11/2018
Lym degeri 4.09 baso 0.04 rbc 5.33 hgb 15.70 hct47. kalsiyum 10.4 degerleri bunlar yorumlarsanız cok sevirim herhangi bir ilaç kullanmıyor
Cevap: Bizlere sormuş olduğunuz tahlil sonuçları  hemogram  diğer adıyla da kan sayımı testinde yer alan parametrelerden sadece birkaçı.Kan sayımı tahlilinin ekibimizce sağlıklı olarak…
DEVAMINI GÖR
Çinko değerim 59 çıktı.Yorumlar mısınız?

29/11/2018
Çinko değerim 59 çıktı.Yorumlar mısınız?
Cevap: Çinko değeriniz düşük çıkmış.Aşağıdaki bağlantıda çinko tahliline dair detaylı bilgi bulabilirsiniz.Çinko tahlili nedir? Normal değerleri nelerdir?
DEVAMINI GÖR
 Aca igG sonuç negatif 0.830 yazıyor yorumlaya bilirmisiniz?

29/11/2018
Aca igG sonuç negatif 0.830 yazıyor yorumlaya bilirmisiniz?
Cevap: Raporda belirtilen referans değerleri de vermelisiniz.Bu konuda sitemizde soru sorma aşamasında sürekli uyarılarda bulunuyoruz.Aşağıdaki bağlantıda detaylı bilgi bulabilirsiniz. Tahll.com'a soru…
DEVAMINI GÖR
Crohn hastayım sonuçlarımı yorumlarmısınız sedimentasyon sonucum saatee 30 çıkmış ne anlama geliyor?

29/11/2018
Crohn hastayım sonuçlarımı yorumlarmısınız sedimentasyon sonucum saatee 30 çıkmış ne anlama geliyor?
Cevap: Sedimentasyon tahlil sonucunuz normalin üstünde.Sedimentasyon testi  yüksekliği varlığında ilk olarak akla enfeksiyon olasılığı gelir.Pek tabii ki bunun başka nedenleri de olabilir.Sedimentasyon…
DEVAMINI GÖR
Bilirubin yükseklği 17 yorumlarmısınız yaş 52 erkek

29/11/2018
Bilirubin yükseklği 17 yorumlarmısınız yaş 52 erkek
Cevap: Yapılan kan tahlilinde bilirubin değeri yüksek çıkmış. Bilirubin yüksekliği bir çok nedene bağlı olabilir.Konunun araştırılması için muhtemelen doktorunuz ilave tetkikler…
DEVAMINI GÖR
TÜM CEVAPLANMIŞ SORULAR
Kemik İliği Nedir? Hangi Hastalıklarda Kullanılır?
Kemik iliği; kan hücrelerinin, insanın hayatı boyunca üretildiği yerdir. Kemik iliği, kök hücre bakımından zengindir. Yani üretilen her kan hücresi, farklılaşma ve ihtiyaç olan organa gönderilerek bu…
Düzenli Olarak Yaptırmanız Önerilen 10 Tahlil Nedir?
Sağlığımızın takibi ve kontrolü için düzenli aralıklarla bazı tahlillerin yapılması gerekmektedir. Özellikle doktorların hastalarından en sık istediği ve düzenli olarak yapılmasını önerdiği 10 tahlil…
D Dimer Testi Nedir? D Dimer Yüksekliği Neden Olur?
D dimer fibrin yıkımından açığa çıkan bir maddedir.Hematoloji test parametrelerinden biridir. D dimer testinin doktorlarca en çok istendiği durumlar ise derin ven trombozu (DVT), pulmoner emboli ve yaygın…
Halı Saha Maçları Orta Yaşlılar İçin Tehlikeli midir?
Futbol oynamak ve izlemek ülkemizde özellikle erkeklerin en keyif aldığı noktalardan biridir.Halı sahada futbol oynayarak vakit geçirmek ve spor yapmak da sıklıkla tercih edilmektedir. Halı sahada futbol…
Hepatit C Testleri Nasıl Yorumlanır?
Hepatit C enfeksiyonu şüphesi duyulan durumlarda veya hepatit yönünden tarama testi olarak doktorlar Hepatit C testleri isterler.Hepatit C testleri en sık ELİSA yöntemiyle çalışılmaktadır.
E Nabız Tahlil Sonuçları ve Kişisel Sağlık Sistemi
Sağlık Bakanlığı vatandaşlarımız için e Nabız portalı geliştirdi.Bu internet sayfasını kullanarak sağlık bilgilerinize kolaylıkla günün her saati ulaşabiliyorsunuz.
Üre Testi (BUN): Üre Yüksekliği Neden Olur?
Üre testi böbrek fonksiyonları hakkında bilgi veren bir biyokimya tahlilidir.Kan örneğinden yapılan bir testtir.
Gebelik Testi Nedir? Ne Zaman ve Nasıl Gebelik Testi Test Yapılır?
Gebelik testleri kanda ve idrarda yapılır.Gebelik testlerinin yapılmasında temel kriter ise beklenen adet tarihinde gecikme olmasıdır. Adet gecikmesi sürecinde yapılan gebelik testleri çok daha sağlıklı…
Fenilketonüri Nedir? Fenilketonüri Testi Ne Zaman, Nasıl Yapılır?
Fenilketonüri, doğum sonrası bebeklerde tanı koyulduğunda tedavi sürecinin de bir an önce başlaması açısından önemli bir hastalıktır.Hstalığın erken tanısında ise Fenilketonürü tahlili son derece değerlidir.Yeni…
Troponin Testi Nedir? Hangi Durumlarda İstenir?
Troponin kalp veya iskelet kasında bulunan bir proteindir. Troponin kalp krizi veya kalp dokusunda bir zedelenme sonrasında kandaki konsantrasyonu hızla artan bir maddedir.Troponinin kanda normalden fazla…
Tahlil Sonucu Sorgulama
Sitemizde yaptırdığınız tahlil sonuçları hakkında bilgi alabilir, tahlil sonucunuzu sorgulayarak normal değerleri, hangi durumlarda yüksek çıkıp hangi durumlarda düşük çıktığı konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.Türkiye'deki…
Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü 77. Ölüm Yıl dönümünde Saygı ve Özlemle Anıyoruz.
Tahlil.com ekibi olarak ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü 77. ölüm yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyoruz.