WBC 3,3,gran 1,0 ,gra& 32,5 ,lym% 60,8 ,sedimantasyon 33 46 yaşında bayanım değerlerimi kuduz aşısı bozmuş olabilir mi  salı kuduz aşısı oldum tahlil cuma yapıldıTahlil.com: WBC değeriniz düşük. Viral enfeksiyonlarda wbc yani lökosit değeri normalin altına inebilir. Aşı direkt olarak bu değeri düşürmez.Enfeksiyon sonrası ise bu değerde yükselme beklenir, bir kaç hafta sonra wbc testini tekrar ettirin.Yine düşük çıkarsa ileri tetkik ve muayene için bir hematoloji uzmanına başvurun.WBC testi ve wbc düşüklüğü ile ilgili aşağıda çok daha detaylı bilgi bulabilir, bu konuda sorulmuş benzer soru ve cevapları görebilirsiniz." /> WBC 3,3,gran 1,0 ,gra& 32,5 ,lym% 60,8 ,sedimantasyon 33 46 yaşında bayanım değerlerimi kuduz aşısı bozmuş olabilir mi  salı kuduz aşısı oldum tahlil cuma yapıldıTahlil.com: WBC değeriniz düşük. Viral enfeksiyonlarda wbc yani lökosit değeri normalin altına inebilir. Aşı direkt olarak bu değeri düşürmez.Enfeksiyon sonrası ise bu değerde yükselme beklenir, bir kaç hafta sonra wbc testini tekrar ettirin.Yine düşük çıkarsa ileri tetkik ve muayene için bir hematoloji uzmanına başvurun.WBC testi ve wbc düşüklüğü ile ilgili aşağıda çok daha detaylı bilgi bulabilir, bu konuda sorulmuş benzer soru ve cevapları görebilirsiniz." />

46 yaşında bayanım değerlerimi kuduz aşısı bozmuş olabilir mi,…

 WBC 3,3,gran 1,0 ,gra& 32,5 ,lym% 60,8 ,sedimantasyon 33 46 yaşında bayanım değerlerimi kuduz aşısı bozmuş olabilir mi  salı kuduz aşısı oldum tahlil cuma yapıldıTahlil.com: WBC değeriniz düşük. Viral enfeksiyonlarda wbc yani lökosit değeri normalin altına inebilir. Aşı direkt olarak bu değeri düşürmez.Enfeksiyon sonrası ise bu değerde yükselme beklenir, bir kaç hafta sonra wbc testini tekrar ettirin.Yine düşük çıkarsa ileri tetkik ve muayene için bir hematoloji uzmanına başvurun.WBC testi ve wbc düşüklüğü ile ilgili aşağıda çok daha detaylı bilgi bulabilir, bu konuda sorulmuş benzer soru ve cevapları görebilirsiniz.

Tahlil.Com Cevabı:

WBC nedir? WBC düşüklüğü ve yüksekliğihttp://tahlil.com/lokosit-wbc-nedir-lokosit-yuksekligi-ve-lokosit-dusuklugu

  • WBC 3,3,gran 1,0 ,gra& 32,5 ,lym% 60,8 ,sedimantasyon 33 46 yaşında bayanım değerlerimi kuduz aşısı bozmuş olabilir mi  salı kuduz…">
  • WBC 3,3,gran 1,0 ,gra& 32,5 ,lym% 60,8 ,sedimantasyon 33 46 yaşında bayanım değerlerimi kuduz aşısı bozmuş olabilir mi  salı kuduz aşısı oldum tahlil cuma yapıldıTahlil.com: WBC değeriniz düşük. Viral enfeksiyonlarda wbc yani lökosit değeri normalin altına inebilir. Aşı direkt olarak bu değeri düşürmez.Enfeksiyon sonrası ise bu değerde yükselme beklenir, bir kaç hafta sonra wbc testini tekrar ettirin.Yine düşük çıkarsa ileri tetkik ve muayene için bir hematoloji uzmanına başvurun.WBC testi ve wbc düşüklüğü ile ilgili aşağıda çok daha detaylı bilgi bulabilir, bu konuda sorulmuş benzer soru ve cevapları görebilirsiniz. https://tahlil.com/soru/46-yasinda-bayanim-degerlerimi-kuduz-asisi-bozmus-olabilir-mi-9286" data-action="share/whatsapp/share">
A
SORU SOR

YORUM YAP

Yorum yapilmeniz için üye girişi yapmalısınız. Giriş yapmak için tıklayınız...

DİĞER SORULAR

6.5 yaşındaki kızımın trombosit i 439 mpv değeri 5.4 , lökosit ise 11.40 , Ferritin 14.90 çıktı. CRP normal degerlerde

01/12/2018
6.5 yaşındaki kızımın trombosit i 439 mpv değeri 5.4 , lökosit ise 11.40 , Ferritin 14.90 çıktı. CRP normal degerlerde
Cevap: Sorduğunuz tahlil sonuçlarınızda kayda değer bir anormallik veya sapma görülmüyor. Sonuçlarınızı normal olarak yorumlayabiliriz.Doktorunuz gerek görürse ilave tahliller…
DEVAMINI GÖR
Wbc 130, Neu 107 rnKişi çok rahat. Hiçbir şikayeti yokrnAncak tahlillerde bu şekilde bir sonuç çıkıyor....

01/12/2018
Wbc 130, Neu 107 rnKişi çok rahat. Hiçbir şikayeti yokrnAncak tahlillerde bu şekilde bir sonuç çıkıyor....
Cevap: Kan sayım tahlili diğer adıyla da hemogram testi sonucuna göre WBC yani lökosit yüksekliği olduğu görülüyor.Anlayacağınız dille akyuvarlar normalden yüksek diyebiliriz.WBC…
DEVAMINI GÖR
Sonuçlarım aşağıdaki gibidir yorumlar mısınız ? ANTI HIV - Sonuç: HIV RNA önerilir.

30/11/2018
Sonuçlarım aşağıdaki gibidir yorumlar mısınız ? ANTI HIV - Sonuç: HIV RNA önerilir.
Cevap: Anti HIV sonucunuzu yazmamışsınız rakamsal olarak.Muhtemelen normalin üstünde veya sınırda bir değerde çıktı Anti HIV sonucunuz bu nedenle de şüpheli bir sonuç olarak değerlendirilip…
DEVAMINI GÖR
Kan sayımında NE% 77.5 ne 7.1 ne demek?

30/11/2018
Kan sayımında NE% 77.5 ne 7.1 ne demek?
Cevap: Tahlil.com'a sorduğunuz test sonucu  tam kan sayımı olarak de bilinen hemogram testi parametrelerden sadece biri.Asla tek başına hastalık varlığı hakkında bilgi vermez.Hemogram yani kan sayımı testinin…
DEVAMINI GÖR
Aldosteron 45,59 pg/mL , RENİN değeri ise 0,10 ng7mg/ saat , bunun dışında yapılan bütün tahlillerimiz normal değerlerde çıktı,

30/11/2018
Aldosteron 45,59 pg/mL , RENİN değeri ise 0,10 ng7mg/ saat , bunun dışında yapılan bütün tahlillerimiz normal değerlerde çıktı,
Cevap: Raporda belirtilen referans değerleri de vermelisiniz.Bu konuda sitemizde soru sorma aşamasında sürekli uyarılarda bulunuyoruz.Aşağıdaki bağlantıda detaylı bilgi bulabilirsiniz. Tahll.com'a soru…
DEVAMINI GÖR
Lym degeri 4.09 baso 0.04 rbc 5.33 hgb 15.70 hct47. kalsiyum 10.4 degerleri bunlar yorumlarsanız cok sevirim herhangi bir ilaç kullanmıyor

30/11/2018
Lym degeri 4.09 baso 0.04 rbc 5.33 hgb 15.70 hct47. kalsiyum 10.4 degerleri bunlar yorumlarsanız cok sevirim herhangi bir ilaç kullanmıyor
Cevap: Bizlere sormuş olduğunuz tahlil sonuçları  hemogram  diğer adıyla da kan sayımı testinde yer alan parametrelerden sadece birkaçı.Kan sayımı tahlilinin ekibimizce sağlıklı olarak…
DEVAMINI GÖR
Çinko değerim 59 çıktı.Yorumlar mısınız?

29/11/2018
Çinko değerim 59 çıktı.Yorumlar mısınız?
Cevap: Çinko değeriniz düşük çıkmış.Aşağıdaki bağlantıda çinko tahliline dair detaylı bilgi bulabilirsiniz.Çinko tahlili nedir? Normal değerleri nelerdir?
DEVAMINI GÖR
 Aca igG sonuç negatif 0.830 yazıyor yorumlaya bilirmisiniz?

29/11/2018
Aca igG sonuç negatif 0.830 yazıyor yorumlaya bilirmisiniz?
Cevap: Raporda belirtilen referans değerleri de vermelisiniz.Bu konuda sitemizde soru sorma aşamasında sürekli uyarılarda bulunuyoruz.Aşağıdaki bağlantıda detaylı bilgi bulabilirsiniz. Tahll.com'a soru…
DEVAMINI GÖR
Crohn hastayım sonuçlarımı yorumlarmısınız sedimentasyon sonucum saatee 30 çıkmış ne anlama geliyor?

29/11/2018
Crohn hastayım sonuçlarımı yorumlarmısınız sedimentasyon sonucum saatee 30 çıkmış ne anlama geliyor?
Cevap: Sedimentasyon tahlil sonucunuz normalin üstünde.Sedimentasyon testi  yüksekliği varlığında ilk olarak akla enfeksiyon olasılığı gelir.Pek tabii ki bunun başka nedenleri de olabilir.Sedimentasyon…
DEVAMINI GÖR
Bilirubin yükseklği 17 yorumlarmısınız yaş 52 erkek

29/11/2018
Bilirubin yükseklği 17 yorumlarmısınız yaş 52 erkek
Cevap: Yapılan kan tahlilinde bilirubin değeri yüksek çıkmış. Bilirubin yüksekliği bir çok nedene bağlı olabilir.Konunun araştırılması için muhtemelen doktorunuz ilave tetkikler…
DEVAMINI GÖR
TÜM CEVAPLANMIŞ SORULAR
Doğum Kontrolünde Vazektomi Operasyonu Erkekliğe Zararlı mıdır?
Erkeklerde doğum kontrolünde uygulanan  yollardan birisi, erkeklerde vazektomidir
HEMOGLOBİN ELEKTROFOREZ TESTİ NEDİR?
Kişinin hemoglobin yapısını belirlemek amacıyla yapılan bir testtir
Saç Koparma Hastalığı (Trikotillomani) Nedir?
Bu hastalığın kesin bir nedeni yoktur
'Dış görünüş-kilo-diyet '
Dış görünüşün istenen seviyelerde olması kendine özen gösteren kadın ve erkekler için daima istenen bir durumdur
Astım Nedir?
Astım solunum yollarını kronik şekilde etkisi altına alabilen bir solunum sistemi hastalığıdır
Bel Fıtığı Sebepleri ve Tedavileri Nelerdir?
Her 5 erişkinden 4'ü yaşamında en az 1 kere bel ağrısı şikayetinden yakınmaktadır
Peynir Altı Suyu Kaslarınızı Geliştir
Peynir altı suyu protein kaynağı olarak birçok kişi tarafından kullanılır
Yumurtlamanızı Tahmin Edip Kolay Hamile Kalın
Yumurtlama tahmin testlerini eczanelerden ve büyük marketlerden rahatlıkla bulabilirsiniz
Kadınlarda Kanserin 10 Belirtisi
Kadınlar da kanser tanısı koymak için kişide bulunan ve kanserin habercisi olabilen bir takım belirtilerin değerlendirilmesi büyük önem taşır
Hangi Enfeksiyonlar Kısırlığa Neden Olur?
Kısırlık dünyada yaygın hastalıklardan biridir ve her 10 çiftten birinde görülür