Ağız yıkamasından sonra sabun kokusu hala olduğunda üzerine…

Merhaba ağız yıkamasından sonra sabun kokusu hala olduğunda üzerine su içince sabun dudakta kaldi ise zehirlenme yapar mı su içince?

Tahlil.Com Cevabı:

Bu durum bir zehirlenme yapmaz.Ancak ağızda kötü bir tad bırakabilir.

A
SORU SOR

YORUM YAP

Yorum yapilmeniz için üye girişi yapmalısınız. Giriş yapmak için tıklayınız...

DİĞER SORULAR

6.5 yaşındaki kızımın trombosit i 439 mpv değeri 5.4 , lökosit ise 11.40 , Ferritin 14.90 çıktı. CRP normal degerlerde

01/12/2018
6.5 yaşındaki kızımın trombosit i 439 mpv değeri 5.4 , lökosit ise 11.40 , Ferritin 14.90 çıktı. CRP normal degerlerde
Cevap: Sorduğunuz tahlil sonuçlarınızda kayda değer bir anormallik veya sapma görülmüyor. Sonuçlarınızı normal olarak yorumlayabiliriz.Doktorunuz gerek görürse ilave tahliller…
DEVAMINI GÖR
Wbc 130, Neu 107 rnKişi çok rahat. Hiçbir şikayeti yokrnAncak tahlillerde bu şekilde bir sonuç çıkıyor....

01/12/2018
Wbc 130, Neu 107 rnKişi çok rahat. Hiçbir şikayeti yokrnAncak tahlillerde bu şekilde bir sonuç çıkıyor....
Cevap: Kan sayım tahlili diğer adıyla da hemogram testi sonucuna göre WBC yani lökosit yüksekliği olduğu görülüyor.Anlayacağınız dille akyuvarlar normalden yüksek diyebiliriz.WBC…
DEVAMINI GÖR
Sonuçlarım aşağıdaki gibidir yorumlar mısınız ? ANTI HIV - Sonuç: HIV RNA önerilir.

30/11/2018
Sonuçlarım aşağıdaki gibidir yorumlar mısınız ? ANTI HIV - Sonuç: HIV RNA önerilir.
Cevap: Anti HIV sonucunuzu yazmamışsınız rakamsal olarak.Muhtemelen normalin üstünde veya sınırda bir değerde çıktı Anti HIV sonucunuz bu nedenle de şüpheli bir sonuç olarak değerlendirilip…
DEVAMINI GÖR
Kan sayımında NE% 77.5 ne 7.1 ne demek?

30/11/2018
Kan sayımında NE% 77.5 ne 7.1 ne demek?
Cevap: Tahlil.com'a sorduğunuz test sonucu  tam kan sayımı olarak de bilinen hemogram testi parametrelerden sadece biri.Asla tek başına hastalık varlığı hakkında bilgi vermez.Hemogram yani kan sayımı testinin…
DEVAMINI GÖR
Aldosteron 45,59 pg/mL , RENİN değeri ise 0,10 ng7mg/ saat , bunun dışında yapılan bütün tahlillerimiz normal değerlerde çıktı,

30/11/2018
Aldosteron 45,59 pg/mL , RENİN değeri ise 0,10 ng7mg/ saat , bunun dışında yapılan bütün tahlillerimiz normal değerlerde çıktı,
Cevap: Raporda belirtilen referans değerleri de vermelisiniz.Bu konuda sitemizde soru sorma aşamasında sürekli uyarılarda bulunuyoruz.Aşağıdaki bağlantıda detaylı bilgi bulabilirsiniz. Tahll.com'a soru…
DEVAMINI GÖR
Lym degeri 4.09 baso 0.04 rbc 5.33 hgb 15.70 hct47. kalsiyum 10.4 degerleri bunlar yorumlarsanız cok sevirim herhangi bir ilaç kullanmıyor

30/11/2018
Lym degeri 4.09 baso 0.04 rbc 5.33 hgb 15.70 hct47. kalsiyum 10.4 degerleri bunlar yorumlarsanız cok sevirim herhangi bir ilaç kullanmıyor
Cevap: Bizlere sormuş olduğunuz tahlil sonuçları  hemogram  diğer adıyla da kan sayımı testinde yer alan parametrelerden sadece birkaçı.Kan sayımı tahlilinin ekibimizce sağlıklı olarak…
DEVAMINI GÖR
Çinko değerim 59 çıktı.Yorumlar mısınız?

29/11/2018
Çinko değerim 59 çıktı.Yorumlar mısınız?
Cevap: Çinko değeriniz düşük çıkmış.Aşağıdaki bağlantıda çinko tahliline dair detaylı bilgi bulabilirsiniz.Çinko tahlili nedir? Normal değerleri nelerdir?
DEVAMINI GÖR
 Aca igG sonuç negatif 0.830 yazıyor yorumlaya bilirmisiniz?

29/11/2018
Aca igG sonuç negatif 0.830 yazıyor yorumlaya bilirmisiniz?
Cevap: Raporda belirtilen referans değerleri de vermelisiniz.Bu konuda sitemizde soru sorma aşamasında sürekli uyarılarda bulunuyoruz.Aşağıdaki bağlantıda detaylı bilgi bulabilirsiniz. Tahll.com'a soru…
DEVAMINI GÖR
Crohn hastayım sonuçlarımı yorumlarmısınız sedimentasyon sonucum saatee 30 çıkmış ne anlama geliyor?

29/11/2018
Crohn hastayım sonuçlarımı yorumlarmısınız sedimentasyon sonucum saatee 30 çıkmış ne anlama geliyor?
Cevap: Sedimentasyon tahlil sonucunuz normalin üstünde.Sedimentasyon testi  yüksekliği varlığında ilk olarak akla enfeksiyon olasılığı gelir.Pek tabii ki bunun başka nedenleri de olabilir.Sedimentasyon…
DEVAMINI GÖR
Bilirubin yükseklği 17 yorumlarmısınız yaş 52 erkek

29/11/2018
Bilirubin yükseklği 17 yorumlarmısınız yaş 52 erkek
Cevap: Yapılan kan tahlilinde bilirubin değeri yüksek çıkmış. Bilirubin yüksekliği bir çok nedene bağlı olabilir.Konunun araştırılması için muhtemelen doktorunuz ilave tetkikler…
DEVAMINI GÖR
TÜM CEVAPLANMIŞ SORULAR
Diyabet Hastalarına Düzenli Egzersiz Öneriliyor
Diyabetle mücadelede doğru bir diyet kadar düzenli yapılan egzersiz hareketleri de oldukça önemlidir
Aero Toksik Sendrom Uçaklarda Sağlığı Tehdit Edebilir
Aero toksik sendrom 2000 yılında Chris Winder ve Jean-Christophe Balouet  isimli bilim adamları tarafından ortaya koyulmuştur
Zayıf Olmak Sağlıklı Olmak Demek Değildir
Günümüzde zayıf olmak ile sağlıklı olmak eş anlamda kullanılmaya başladı
Günlük Ev İşleri Yaparak Sağlıklı Kalın
Sağlıklı yaşamın temel iki sırrı; aktif hareketli yaşamak ve sağlıklı beslenmektir
Meslek Hastalığı Nedir?
Meslek hastalıkları sigortalının çalıştığı veya yaptığı işin niteliğinden dolayı tekrarlanan bir sebeple veya işin yürütüm şartları yüzünden uğradığı geçici veya sürekli hastalık, bedensel veya ruhsal…
Gebelikte Toksoplazma Hastalığı Nedir?
Gebelikte annenin toksoplazma hastalığına yakalanması ve söz konusu hastalığın bebeğe geçmesi, bebekte körlük ve zeka geriliğine sebep olabilir
Tırnak Yeme Alışkanlığının Zararları Nelerdir? Nasıl Tedavi Edilebilir?
Genellikle çocukluk dönemlerinde başlayıp herhangi bir tedavi uygulanmazsa, uzun süreler devam edebilen bir alışkanlıktır
Retina Dekolmanı Nedir? Retina Dekolmanı Belirtileri Nelerdir?
Retina dekolmanı, gözdeki retina tabakasının (ışığa duyarlı olan tabaka) diğer göz dokusundan kopmasıdır
Hıçkırık Neden Oluşur?
Göğüs boşluğu ile karın boşluğunu birbirinden ayıran diyafram kasının birden kasılması sonucunda ses telleri arasındaki açıklığın istem dışı kapanması ile gerçekleşen ani soluk alımı ve bu sırada bir…
Soğuk Havada Spor Yaparken Dikkat Edin!
Kişiye uygun spor ve egzersiz sağlıklı bir vücut için yaşamın her anında olması gereken bir aktivitedir
Ektropion Hastalığı ve Tedavisi
Gözü dış etkilerden koruyan ve göz yüzeyinin sürekli olarak nemli kalabilmesini sağlayan göz kapağının bir sebepten dolayı dışa doğru bükülmesi olayı ektropion olarak adlandırılmaktadır
Geri Dönüştürün..Sağlığınızı Koruyun!
Dünya gündeminde kirlenen çevre, çoğalan çöp tepeleri ve bu tepelerin neden olduğu sera etkisi ilk sıradaki yerini koruyor