Aslında asıl öğrenmek istediğim alerjim ve şekerimin olup olmadığı onun dışında gördüğünüz bir şey varsa yorumlar mısınız?

Yayın Tarihi : 2021/04/29 08:38 • Güncelleme Tarihi : 2021/04/29 13:39

Merhaba tahlil sonuçlarımı değerlendirebilir misiniz ? Rica etsem Aslında asıl öğrenmek istediğim alerjim ve şekerimin olup olmadığı onun dışında gördüğünüz bir şey varsa yorumlar mısınız


Tahlil.com Cevabı : Merhaba. sonuçlarınızı inceledik. İdrar tahlilinden başlayalım bol lökosit ve bakteri çıkmış.Muhtemelen bir idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorsunuz. Bu durumda idrar kültürü tahlili enfeksiyon etkeni olan mikroorganizmanın saptanması ve buna uygun antibiyotik tedavisi için yararlı olacaktır.
Kan tahlillerinde ise glukoz değeriniz 100 'ün üstünde bir değer olan 104 çıkmış.Genelde 100 ün üstünde glukoz değeri istemeyiz. Tamam şu anda bir hastalıktan yani şeker hastalığından söz edemeyiz ama dikkatli olmanızı öneririz.
Kilo probleminiz var ise kilo verin, 100 ün altı değerlere indirmeniz iyi olacaktır glukoz değerini olası şeker hastalığı riski için. IG E değeri de alerjik yapısı olanlarda yüksek çıkabilir.Ancak alergi etkenleri için ileri seviyede alerji testlerine ihtiyaç olabilir.

Sizin de benzer bir sorunuz varsa uzmanlarımıza 7/24 sorunuzu sorabilirsiniz.
Tıklayın, Hemen Sorunuzu Sorun.


Bu Gönderiye 0 Adet Yorum Gelmiş
?