Beta-HCG 191 mU/mL. referans değeri 500-10000 mIU/mL 3-4 Hafta…

Beta-HCG 191 mU/mL. referans değeri 500-10000 mIU/mL 3-4 Hafta yazıyor tahlil kağıdında. mU/mL ile mIU/mL aynı birim midir? Referans aralığında değil miyiz? Teşekkürler

Tahlil.Com Cevabı:

Test sonucunda yanızca belirtmiş olduğunuz değil tüm gebelik haftasını,ayını içeren referans değerleri bulunur.Bu referans değeri çıkan sonuca göre kaç haftalık hamile olduğunuzu hesaplamanıza yardımcı olur

Yazmış olduğunuz bhcg değerine göre tahmini olarak 4 haftalık hamile olduğunuz söylenebilir.Ancak gebeliğin varlığını ve sağlıklı bir gebelik olup olmadığını asıl belirleyecek olan ultrason muayenesinde kesenin görülmesidir.Bu yüzden bir kadın bir kadın doğum doktoruna muayene olmanızda fayda var


Gebelik haftası hesaplamak için sitemizde bulunan gebematiği kullanabilirsiniz.


A
SORU SOR

YORUM YAP

Yorum yapilmeniz için üye girişi yapmalısınız. Giriş yapmak için tıklayınız...

DİĞER SORULAR

Üstüne görme diye bişey okudum yardımcı olur musunuz ve adeti bittikten sonra kahverengi akıntıları var 15 gün sonra idrar testi yaptı negatif cikti

21/09/2018
Üstüne görme diye bişey okudum yardımcı olur musunuz ve adeti bittikten sonra kahverengi akıntıları var 15 gün sonra idrar testi yaptı negatif cikti
Cevap: Cinsel birlikteliğin  ardından  adet görülmüş olması  hamilelik mümkün olmadığını gösteren bir bulgudur.Gebelik ihtimali yoktur bu durumda.Zaten gebelik testi…
DEVAMINI GÖR
Adet döngüm 26 gün adet sürem 5 adetime 1 gün kala birliktelik yaşadım ancak herhangi bi sıvı girişi mevcut değil

20/09/2018
Adet döngüm 26 gün adet sürem 5 adetime 1 gün kala birliktelik yaşadım ancak herhangi bi sıvı girişi mevcut değil
Cevap: Yaşamış olduğunuz bu tarz bir ilişki sonrası  gebelik şansı yok denecek kadar azdırFakat bu işler şakaya da gelmez. Beklenen adet tarihinde  en az 3-4 gün gecikme olursa tedbiren de olsa…
DEVAMINI GÖR
Adet gunume 10 gun var hamilemiyim kan testi yapıtrsam hamile olduğum çıkar mı?

20/09/2018
Adet gunume 10 gun var hamilemiyim kan testi yapıtrsam hamile olduğum çıkar mı?
Cevap: Gebelik şüphesi varlığında gebelik testinin ne zaman yapılması gerektiği sıklıkla merak edilen bir durumdur.Gebelik testinin yapılması için en önemli kural beklenen adet tarihinde gecikme…
DEVAMINI GÖR
İlişkinin üzerinden 30 gün geçti şüpheli kanamadan da 4 gün sonra beta 1.2 çıktı geç döllenme olabilir mi

20/09/2018
İlişkinin üzerinden 30 gün geçti şüpheli kanamadan da 4 gün sonra beta 1.2 çıktı geç döllenme olabilir mi
Cevap: Cinsel birlikteliğin  ardından  adet görülmüş olması  hamilelik mümkün olmadığını gösteren bir bulgudur.Gebelik ihtimali yoktur bu durumda.Zaten gebelik testi…
DEVAMINI GÖR
Beta-hCG (total hCG)t ▲>1300.00t mIU/mLt çıktı.Bu beta hcg değerime göre hamile miyim?

20/09/2018
Beta-hCG (total hCG)t ▲>1300.00t mIU/mLt çıktı.Bu beta hcg değerime göre hamile miyim?
Cevap: Beta HCG değeriniz yüksek, bu da hamilelik lehine,ancak ultrason muayenesi ile de bunun önümüzdeki günlerde teyit edilmesi gerekmekte. Beta HCG değerleri ve buna göre tahmini…
DEVAMINI GÖR
Kız arkadaşım ilişki sonrası adet görmüş.Adet gören biri hamile olabilir mi?

20/09/2018
Kız arkadaşım ilişki sonrası adet görmüş.Adet gören biri hamile olabilir mi?
Cevap: Yaşadığı ilişki sonrası adet gören birinin hamile olmasının mümkün olmadığını söyleyebiliriz. Halk arasında üstüne görme denen tıp dilinde de yerleşme kanaması olarak…
DEVAMINI GÖR
Üzerimde ic çamaşırı vardı arkadaşmda bisey yoktu sürtünme yoluyla hamile kalabilir miyim?

17/09/2018
Üzerimde ic çamaşırı vardı arkadaşmda bisey yoktu sürtünme yoluyla hamile kalabilir miyim?
Cevap: İlişki sonrasında adet gördüğünüze göre hamilelik ihtimaliniz kalmamıştır. Gebelik testiniz de negatif çıktığına göre hamile olmadığınız anlaşılıyor. Rahat olun.
DEVAMINI GÖR
Hamile miyim?

16/09/2018
Hamile miyim?
Cevap: Gebelik testi yapılmış.Sonuç da negatif çıkmış.O halde gebelik olmadığını söyleyebiliriz.
DEVAMINI GÖR
Hocam iyi akşamlar. Kıyafetli sürtünmeli ilişkiden sonra adetim 15 gün gecikti. 15 gün içinde 2 kere idrar testi yaptım negatif çıktı, daha sonra kan tahlili yaptırdım 0.100 çıktı. 2 gün önce adet olduğumu…

15/09/2018
Hocam iyi akşamlar. Kıyafetli sürtünmeli ilişkiden sonra adetim 15 gün gecikti. 15 gün içinde 2 kere idrar testi yaptım negatif çıktı, daha sonra kan tahlili yaptırdım 0.100 çıktı. 2 gün önce adet olduğumu…
Cevap: Cinsel birlikteliğin  ardından  adet görülmüş olması  hamilelik mümkün olmadığını gösteren bir bulgudur.Gebelik ihtimali yoktur bu durumda.Zaten gebelik testi…
DEVAMINI GÖR
Hocam 14+3 gunluk bir gebelik soz konusu olsa idrarda gebelik testi sonucu dogruyu kesin gosterirmi negatif cikti sonuc kesinmi testi iliskiden 99 gun sonra yaptim 14 hafta gibi bir zaman dilimi kansizlik…

15/09/2018
Hocam 14+3 gunluk bir gebelik soz konusu olsa idrarda gebelik testi sonucu dogruyu kesin gosterirmi negatif cikti sonuc kesinmi testi iliskiden 99 gun sonra yaptim 14 hafta gibi bir zaman dilimi kansizlik…
Cevap: Negatif çıkan bir gebelik testi sonrası hamilelikten söz edilemez. Bu durumda hamilelik yoktur.
DEVAMINI GÖR
TÜM CEVAPLANMIŞ SORULAR