Doktor bey ilişkiden bel soğukluğu kaptım ve iyileştim. ilişkiden…

11.06.2018 04:18
Doktor bey ilişkiden bel soğukluğu kaptım ve iyileştim. ilişkiden sonra 23. Gün vidas hiv duo ultra testi yaptırdım p24 antijen testi ve anti hiv 1/2 testi negatif. ilişkiden sonra 44.gün anti hiv testi yaptırdım negatif çıktı ve 80. Gün anti hiv testi yaptırdım negatif çıktı testim normal mi?

Tahlil.Com Cevabı:

Cevap hazırlanıyor...

A
SORU SOR

DİĞER SORULAR

Merhaba makyaj temizleme suyu göze gelirse ama yanma veya kızarıklık yok herhangi bir zarar verir mi

19/08/2018
Merhaba makyaj temizleme suyu göze gelirse ama yanma veya kızarıklık yok herhangi bir zarar verir mi
Cevap: Bazı makyaj malzemeleri kullanıcı için alerjen etki yaratabilmektedir.Bunun için gözü yakması veya acı vermesi gibi bir durum ilk başta ortaya çıkmayabilir.Ancak alerji…
DEVAMINI GÖR
Beta hcg tahlil sonucu 0.59 negatif mi demek oluyor?

19/08/2018
Beta hcg tahlil sonucu 0.59 negatif mi demek oluyor?
Cevap: Hamilelik şüphesi yönünden yapılan Beta HCG testi sonucunu inceledik.Test sonucu hamilelik olmadığı yönünde bilgi veriyor. Gebelik testi olarak kullanılan Beta HCG ile ilgili…
DEVAMINI GÖR
22 yaşındayım adet 3.Günü hormon sonuç chlamydia negatif(0.34)

19/08/2018
22 yaşındayım adet 3.Günü hormon sonuç chlamydia negatif(0.34)
Cevap: Sorduğunuz tahlil sonuçlarınızda kayda değer bir anormallik veya sapma görülmüyor. Sonuçlarınızı normal olarak yorumlayabiliriz.Doktorunuz gerek görürse ilave tahliller…
DEVAMINI GÖR
18 yasindayim Tsh degerim 5,62 referans araligi 0,27-4,2 b12 degerim 205 referans araligi 190-886rn25 hidroksi d vitamin degerim 19,39 referans araligi 20-47 sonuclarim cokmu kotu?

19/08/2018
18 yasindayim Tsh degerim 5,62 referans araligi 0,27-4,2 b12 degerim 205 referans araligi 190-886rn25 hidroksi d vitamin degerim 19,39 referans araligi 20-47 sonuclarim cokmu kotu?
Cevap: Tahlil sonucunuzu değerlendirdik.D vitamini eksikliği yönünden tedavi olmanız gerekiyor.Ayrıca TSH hormonu değeriniz yüksek.TSH yüksekliği olması hipotiroidi sorununuz olabileceğini…
DEVAMINI GÖR
Anti hbs virüsü tahlil sonucumda deger olarak 1000 mlu/ml olarak görüküyor bu ne anlama geliyor bilgi verirmisiniz.Deger referans dısıdır yaziyor tahlilde.Teşekkür ederim .

19/08/2018
Anti hbs virüsü tahlil sonucumda deger olarak 1000 mlu/ml olarak görüküyor bu ne anlama geliyor bilgi verirmisiniz.Deger referans dısıdır yaziyor tahlilde.Teşekkür ederim .
Cevap: Hepatit test sonuçlarınızı değerlendirdik.Sizde Hepatit B ye karşı bağışıklık yani koruyuculuk oluşmuş.Bu sonuç iki nedene bağlı gelişebilir.Aşağıda olası iki nedeni görebilirsiniz.…
DEVAMINI GÖR
Kolesterol sonuc 243,2 ref 0-200 Hdl kolesterol snc 82.1 ref 45-65 Demir serum snc 44.4 ref 33-193 Demir baglama snc 493,5 ref 135-392 Crp turbidimetrik snc 9.94 ref 0-0.5 Tsh snc 5.58 ref 0.27-4.2 Mcv…

18/08/2018
Kolesterol sonuc 243,2 ref 0-200 Hdl kolesterol snc 82.1 ref 45-65 Demir serum snc 44.4 ref 33-193 Demir baglama snc 493,5 ref 135-392 Crp turbidimetrik snc 9.94 ref 0-0.5 Tsh snc 5.58 ref 0.27-4.2 Mcv…
Cevap: Tahlil sonucunuzu değerlendirdik.CRP değeriniz yüksek çıkmış, bir enfeksiyon göstergesi olabilir.D vitamini eksikliği yönünden de tedavi olmalısınız.TSH hormonu değeriniz yüksek.TSH…
DEVAMINI GÖR
Delta antikoru değeri 3.56 çıktı. Bu sonuç hepatit D göstergesi midir?

18/08/2018
Delta antikoru değeri 3.56 çıktı. Bu sonuç hepatit D göstergesi midir?
Cevap: Tahlil.com da tahlil sonuçlarınızın uzmanlarımızca sağlıklı bir şekilde yorumlanması için tahlillerinizin sonuç raporunda belirtilen normal değerlerini de yazmalısınız. Bu konuda…
DEVAMINI GÖR
Merhabalar27.06.2018 tarihinde boş gebelikten dolayı kürtaj oldum ve 07.08.2018 de bir günlük bir kanamam oldu ve kesildi 1 haftadır baş ağrısı mide bulantısı ve baş dönmesinden dolayı doktora gittim…

18/08/2018
Merhabalar27.06.2018 tarihinde boş gebelikten dolayı kürtaj oldum ve 07.08.2018 de bir günlük bir kanamam oldu ve kesildi 1 haftadır baş ağrısı mide bulantısı ve baş dönmesinden dolayı doktora gittim…
Cevap: Sonuç olarak hamilelik yok.Ağrıların da bir çok nedeni olabilir.Muayene olmalısınız
DEVAMINI GÖR
Merhaba bahçede asılan iç camasirina yarasa salgısını yada tükürüğünü bulaştırır ise ic camasirina bulastigi icin kuduz mikrobu geçebilir mi?

17/08/2018
Merhaba bahçede asılan iç camasirina yarasa salgısını yada tükürüğünü bulaştırır ise ic camasirina bulastigi icin kuduz mikrobu geçebilir mi?
Cevap: Bu şekilde bir bulaş olmaz.
DEVAMINI GÖR
Adet düzensizliğim ve gebe kalmakta zorluktan dolayı test sonuçlarım FSH;18,81 LH:4,83 EROLAKTİN:7,06 PROLAKTİN:6,34 TSH: 1,20 KİST FALAN YOK 26 YAŞINDAYIM İKİ GEBELİĞİM OLDU AMA KALBİ DURDUĞU VE GELİŞİM…

17/08/2018
Adet düzensizliğim ve gebe kalmakta zorluktan dolayı test sonuçlarım FSH;18,81 LH:4,83 EROLAKTİN:7,06 PROLAKTİN:6,34 TSH: 1,20 KİST FALAN YOK 26 YAŞINDAYIM İKİ GEBELİĞİM OLDU AMA KALBİ DURDUĞU VE GELİŞİM…
Cevap: Bilhassa kadınlar olmak üzere tüm hormon tetkik ve tahlillerinin değerlendirilip yorumlanma aşamasında yapılan testlerin referans değerleri, tahlil için kanın adetin hangi döneminde…
DEVAMINI GÖR
TÜM CEVAPLANMIŞ SORULAR
PRP(Platelet Rich Plasma) Nasıl Hazırlanır?
PRP; kişinin kendi kanı alınıp işlemden geçirilerek yaralarına tedavi olarak uygulandığı yöntemdir
Stres Kilo Almayı Nasıl Etkiler?
Stres; pek çok hastalığın olduğu gibi, obezitenin de başlıca sebeplerinden bir tanesidir
Ağda Nasıl Yapılır?
Kadınların ortak sorunudur ağda
Regl Döneminde Ağzınızı Çalkalayın
Regl dönemi; kadının doğurganlığını ifade eden, belli periyotlarla yaşanan bir dönemdir
Saç Ekme Yöntemleri Nelerdir?
Saç ekimi; günümüzde hem kadınlarda, hem erkeklerde sıklıkla görülen bir operasyondur
Maskelerin Cilt Güzelliğine Katkısı Var mıdır?
Maskeler; cildin gençleşmesi ve temizlenmesi için uygulanan kürlerdir
Perkutan Saç Ekim Tekniğinde Yan Etki Var Mıdır?
Perkutan; dünya genelinde en sık kullanılan saç ekim tekniğidir
Denize Girmenin Faydaları Nelerdir?
İnsan vücudunun % 84'ü sudur
Kalp Krizi Riski Kimlerde Yüksektir?
Kalp krizi; ani gelişmiş olsa da, alt yapısında çoğunlukla uzun evreler vardır
Perkutan Yöntemiyle Kaş Ekimi Yapılırmı?
Perkutan; saç ekiminde kullanılan, hiçbir yan etkisi bulunmayan, kalıcı bir yöntemdir
Güneşi Dik Açıdan Almayın
Güneş; tabiatın doğal enerji kaynağıdır
Kadınlar İş ve Annelik Dengesini Kurabilir mi?
Denge kelime manasıyla; farklı aktiviteleri  aynı oranda yapmaktır