GLUKOZ 68 70 - 110 HGB 17,4 13,5 - 15,5 TSH 3,2 0,51 - 4,3 SERBEST…

GLUKOZ 68 70 - 110 HGB 17,4 13,5 - 15,5 TSH 3,2 0,51 - 4,3 SERBEST T4 1,64 0,98 - 1,63 SERBEST T3 4,43 2,56 - 5,01 ERKEK - YAŞ=20 Yorumlar mısınız ?

Tahlil.Com Cevabı:

Tahlil.com'a sorduğunuz tahlil sonuçlarını normal olarak yorumluyoruz.
Test sonuç değerlerinizde bir anormallik görülmüyor.

A

DİĞER SORULAR

Aşırı su içme ihtiyacı ve idrar yapma, aşırı yorgunluk, merdiven çıkarken yorgunluk biraz balgam var.

03/03/2021
Aşırı su içme ihtiyacı ve idrar yapma, aşırı yorgunluk, merdiven çıkarken yorgunluk biraz balgam var.
Cevap: Merhaba, sonuçlarınızı eklediğiniz dosyadan değerlendirdik.Gördüğümüz problemleri sırasıyla iletelim. Yaşınıza göre EGFR değeri düşük.Bunun düşüklüğü…
DEVAMINI GÖR
RA (ROMATOİD ARTRİT )hastasiyim ayağımda ağrı sonucunda emar çektirdim kemik iliği ödemi olduğu söylendi yürüyemiyorum tedavisi var mı neler yapılabilir?

02/03/2021
RA (ROMATOİD ARTRİT )hastasiyim ayağımda ağrı sonucunda emar çektirdim kemik iliği ödemi olduğu söylendi yürüyemiyorum tedavisi var mı neler yapılabilir?
Cevap: Öncelikle geçmiş olsun.CRP ve RF değerleriniz yüksek çıkmış. Özellikle RF değerinizde kayda değer bir yükseklik var.Bu da Romatoid Artrit ile uyumlu.RA, kronik bir hastalıktır.Sistemleri…
DEVAMINI GÖR
10 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim dışında kimse ile ilişkim kesinlikle olmadı. Benim Anti HIV testim 2 kez üst üste pozitif geldi. Eşimin Anti HIV testi negatif geldi.

02/03/2021
10 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim dışında kimse ile ilişkim kesinlikle olmadı. Benim Anti HIV testim 2 kez üst üste pozitif geldi. Eşimin Anti HIV testi negatif geldi.
Cevap: Western Blot test sonucu son derece güvenilirdir. Bu durumda Western Blot negatif çıktoğına göre daha önce çıkan pozitif HIV sonuçlarının false pozitif yani yanlış…
DEVAMINI GÖR
Antidepressan kullanmama sebebiyle prolaktin değerim 90 lara ulaşmıştı.Son tahlilde ise 21.18 çıktı.Gebe kalabilir miyim?

02/03/2021
Antidepressan kullanmama sebebiyle prolaktin değerim 90 lara ulaşmıştı.Son tahlilde ise 21.18 çıktı.Gebe kalabilir miyim?
Cevap: Antidepressan ve psikotik ilaçlarda ne yazık ki prolaktin yüksekliği gibi bir yan etki var.Ancak ilaç tedavisinin sona ermesinin ardından buna bağlı düşme de görülüyor.Sizin…
DEVAMINI GÖR
 Bir yıllık evliyiz ve bebek sahibi olmak istiyoruz ikimizde doktor kontrollerini eksik etmiyoruz. En son spermiyogram testi yaptirdik. Yorumlamanizi cok isteriz

28/02/2021
Bir yıllık evliyiz ve bebek sahibi olmak istiyoruz ikimizde doktor kontrollerini eksik etmiyoruz. En son spermiyogram testi yaptirdik. Yorumlamanizi cok isteriz
Cevap: Merhaba, spermiyogram testinizi inceledik.Sonuçlarınız gayet güzel.Çocuk sahibi olabilmek için eşlerde bir çok muayene ve tahlil gerekmektedir.Ancak spermiogram testiniz…
DEVAMINI GÖR
Merhaba, 24 saatlik idrarda kalsiyum, fosfor ve kreatinin değerlerime bakıldı.

26/02/2021
Merhaba, 24 saatlik idrarda kalsiyum, fosfor ve kreatinin değerlerime bakıldı.
Cevap: Raporda belirtilen referans değerleri de vermelisiniz.Bu konuda sitemizde soru sorma aşamasında sürekli uyarılarda bulunuyoruz.Aşağıdaki bağlantıda detaylı bilgi bulabilirsiniz. Tahll.com'a soru…
DEVAMINI GÖR
Wbc 9,77 rbc 4,23 hgb14,4 hct 40,7 mcv96,2 mch 34,0 mchc 35,4plt 234 rdw-sd39,8 rdw-cv11,2 pdw12,1 m

26/02/2021
Wbc 9,77 rbc 4,23 hgb14,4 hct 40,7 mcv96,2 mch 34,0 mchc 35,4plt 234 rdw-sd39,8 rdw-cv11,2 pdw12,1 m
Cevap: Bizlere sormuş olduğunuz tahlil sonuçları  hemogram  diğer adıyla da kan sayımı testinde yer alan parametrelerden sadece birkaçı.Kan sayımı tahlilinin ekibimizce sağlıklı olarak…
DEVAMINI GÖR
Ben talasemi hastasiyim cesidini ogrenmek istiyorum.degerlerim HTC 29.7 MCV68.6 MCH21MCHC 30.6RDW-CV1

26/02/2021
Ben talasemi hastasiyim cesidini ogrenmek istiyorum.degerlerim HTC 29.7 MCV68.6 MCH21MCHC 30.6RDW-CV1
Cevap: Tahlil.com'a göndermiş olduğunun kan sayımı ( hemogram) sonuçlarında anemi bir diğer adıyla da kansızlık bulguları var.Bu da normal bir durum değil.Bunun çözümüiçin…
DEVAMINI GÖR
Tiroid bez maliğn neoplazmı (25 yıllık tiroid kanserine.)hastasıyım.Euthyrox ilacını pazartesi 150mğ

26/02/2021
Tiroid bez maliğn neoplazmı (25 yıllık tiroid kanserine.)hastasıyım.Euthyrox ilacını pazartesi 150mğ
Cevap: Tahlil.com temel olarak tahlil yorumlayan bir sağlık sitesidir. Bunun dışında Hamile miyim? ve Hangi Doktora Gitmeliyim? konularında da danışmanlık hizmeti vermektedir. Ancak tedavide kullanılan ilaçların…
DEVAMINI GÖR
TÜM CEVAPLANMIŞ SORULAR
Soğuk Havalarda Bağışıklık Sistemini Güçlendirelim
Kış aylarında bağışıklık sistemimizin güçlü olması soğuklarla ve bulaşıcı hastalıklarla mücadele etmemizde yardımcıdır
Gripten Korunmak İçin Dengeli Beslenme Çok Önemlidir
Havaların soğumaya başlamasıyla gip vakaları da artıyor
İyi Sağlık Sitesi Nasıl Anlaşılır? Sağlık Siteleri Güvenilir mi?
Günümüzde hemen herkes doktora gitmeden önce veya gittikten sonra,kendisinin ve yakınlarının sağlığıyla ilgili internetten araştırma yapıyor
Düzenli Egzersiz ve Sporun 10 Önemli Faydası
Düzenli spor ve egzersizin sağlığımız için faydalı olduğunu hemen herkes bilir
 Çocuklarda Soğuk Algınlığı Nedir ? Belirtileri Nelerdir ?
Çocuklarda soğuk algınlığı  6 yaş altında daha sık görülüyor
Diyete Girmeden Önce York Test Yaptırmak Yararlı Olabilir
Yaz ayları öncesinde, bir çok kişi  kilo verme telaşına düşer
Bronşiolit Nedir ? ÇOCUKLARINIZI “BRONŞİOLİT”TEN KORUYUN!..
Akciğerlerin küçük hava yollarında tıkanıklığa neden olabilen iltihabi bir durumu olan Bronşiolit, kış ve ilkbaharın ilk aylarında, bazen salgınlar şeklinde de görülebiliyor
Çocuklarda Orta Kulak Enfeksiyonu Nedir ? Belirtileri Nelerdir ?
Orta kulak enfeksiyonu (iltihabı) tıp dilinde  akut otitis media olarak adlandırılır
York Test, Bursa'da Tahlil.com okurlarına 100 TL indirimli
Bir gıda intolerans testi olan York Test, Bursa’da Tahlil
Bademcik İltihabı ve Farenjit Belirtileri Nelerdir ?
Bademcik iltihabı ve farenjit sıklıkla 5-15 yaş grubunda gözleniyor