İdrar tahlilimde lökosit 25 epitel 16 çıkmış ve yaptırdığım…

 İdrar tahlilimde lökosit 25 epitel 16 çıkmış ve yaptırdığım bütün tahlillerde son 3 yıldır sürekli bu değerler yüksek çıkıyor idrar yolları iltihabı bir çok ilaç kullandım ama geçmedi ne yapmalıyım

Tahlil.Com Cevabı:

 İdrar kültürü tahlili idrar yolu enfeksiyonu tanısında kullanılan en güvenilir tahlil yöntemidir.Ancak bu tahlil yapılmamış anlaşılan.İdrar kültürü sonucuna göre, bir enfeksiyon varlığı yönünden en doğru bilgi alınacaktır.İdrar kültürü hakkında detaylı bilgi almak, bu konuda sorulmuş benzer soru ve cevapları okumak için tıklayınızİdrar kültürü nedir?http://tahlil.com/idrar-kulturu-nedir-idrar-kulturu-neden-yapilir

A
SORU SOR

YORUM YAP

Yorum yapilmeniz için üye girişi yapmalısınız. Giriş yapmak için tıklayınız...

DİĞER SORULAR

TSH yüksekliği var ayrıca ANTİ-TPO 239,8 (0 - 9)rnANTİ TİROGLOBULİN ANTİKORt

22/10/2018
TSH yüksekliği var ayrıca ANTİ-TPO 239,8 (0 - 9)rnANTİ TİROGLOBULİN ANTİKORt
Cevap: Tiroid test sonucunuzu inceledik. Sonuçlarınız normal değil.Otoimmün bir tiroid bezi hastalığınız olabilir.Hashimato ilk akla gelen. Endokrinoloji bölümüne muayene ve kesin…
DEVAMINI GÖR
 Retrograde ejaculation durumum var bir suredir:rn2-Hacim [L] 0,4 ml 3-Sayı 145 milyon/ml rn18-Lökosit [E] 0,1 milyon/ml < 20-Döküntü [E] 0 milyon/ml

22/10/2018
Retrograde ejaculation durumum var bir suredir:rn2-Hacim [L] 0,4 ml 3-Sayı 145 milyon/ml rn18-Lökosit [E] 0,1 milyon/ml < 20-Döküntü [E] 0 milyon/ml
Cevap: Tahlil.com doktorları, sperm testi sonuçlarınızı girerek tahlil sonucunuz hakkında  ön bir bilgi alabileceğin Tahlilmatik geliştirdiler.Sperm testi sonuçlarınızı ilgili alana girerek…
DEVAMINI GÖR
197-771 deger araliginda b12 297 cikti asiri yorgunluk ve bas donmelerim var b12 den kaynakli olabilir mi

21/10/2018
197-771 deger araliginda b12 297 cikti asiri yorgunluk ve bas donmelerim var b12 den kaynakli olabilir mi
Cevap: Vitamin B 12 değeriniz normal.Ancak şikayetleriniz başka nedenlere bağlı olabilir.Doktorunuz gerek görür ise ilave tahliller ve muayenelere baş vurabilir.
DEVAMINI GÖR
Hala adet görmedim.Sebebi nedir?

20/10/2018
Hala adet görmedim.Sebebi nedir?
Cevap:  Adet gecikmesi sadece gebelik nedeniyle olan bir durum değildir. Kadınlarda adet gecikmesinin bir çok sebebi olabilir.Aşağıda gebelik dışı nedenlerle adet gecikmesinin görülebildiği…
DEVAMINI GÖR
Hocam okuldayken bi arkadaşla yüz yüze konuşurken ağzı dan tükürük sıçradı gözüme girdi , eve geldim evde de babamın tükürüğü sıçradı geldi gözüme bulaşıcı bir hastalık bulaşır mı

19/10/2018
Hocam okuldayken bi arkadaşla yüz yüze konuşurken ağzı dan tükürük sıçradı gözüme girdi , eve geldim evde de babamın tükürüğü sıçradı geldi gözüme bulaşıcı bir hastalık bulaşır mı
Cevap:   Herhangi bir tahlil sonucu sormamışsınız.Ancak merak ettiğiniz konularla ilgili olarak sitemizde bir çok yazı yayınladık ve soru cevapladık.Dilerseniz merak ettiğiniz konulara dair sitemizdeki…
DEVAMINI GÖR
Linki kopyalayıp googlede aratırsanız sonuçlarım çıkar?

19/10/2018
Linki kopyalayıp googlede aratırsanız sonuçlarım çıkar?
Cevap: Tahlil.com'a gelen yüzlerce soru arasından belirtiğimiz kurallara göre sorulan sorular editörlerimizce onaylandıktan sonra doktorlarımızca  cevaplanmaktadır. Sorunuzu belirtilen kurallara…
DEVAMINI GÖR
 tsh 0.752 - st3 3.63 st4 ise 0.77.sonuçlarımı yorumlayabilir misiniz?

18/10/2018
tsh 0.752 - st3 3.63 st4 ise 0.77.sonuçlarımı yorumlayabilir misiniz?
Cevap: Tahlil.com'a sorduğunuz tahlil sonuçlarını normal olarak yorumluyoruz.Test sonuç değerlerinizde bir anormallik görülmüyor.
DEVAMINI GÖR
ENDOMETRİUM LAVAJ NUMUNESİNDEN YAPILAN AKIM SİTOMETRİ ANALİZİNDE; rn% 16,9 LENFOSİT GÖRÜLDÜ. ANALİZ LENFOSİTLER ÜZERİNDEN YAPILDI. rnDOUBLE NEGATİF HÜCRELER

18/10/2018
ENDOMETRİUM LAVAJ NUMUNESİNDEN YAPILAN AKIM SİTOMETRİ ANALİZİNDE; rn% 16,9 LENFOSİT GÖRÜLDÜ. ANALİZ LENFOSİTLER ÜZERİNDEN YAPILDI. rnDOUBLE NEGATİF HÜCRELER
Cevap: Tahlil.com'a gelen yüzlerce soru arasından belirtiğimiz kurallara göre sorulan sorular editörlerimizce onaylandıktan sonra doktorlarımızca  cevaplanmaktadır. Sorunuzu belirtilen kurallara…
DEVAMINI GÖR
Göğüs ağrısıyla acile gittik troponinl değeri 0.000 çıktı ck değeri 140.5. Ckmb degeri 140 ldhdegeri 400 bu değer canımı sıktı sizce sorun varm

18/10/2018
Göğüs ağrısıyla acile gittik troponinl değeri 0.000 çıktı ck değeri 140.5. Ckmb degeri 140 ldhdegeri 400 bu değer canımı sıktı sizce sorun varm
Cevap: Troponin değeri kalp krizi tanısında en değerli tahlildir.Bu da normal çıkmış.Problem görülmüyor
DEVAMINI GÖR
Şupheli iliskiden sonra 38.gun ve 65.gun 4.nesil hiv duo ultra test yaptirdim sonuclar negatif sizce konuyu kapatmalimiyim

17/10/2018
Şupheli iliskiden sonra 38.gun ve 65.gun 4.nesil hiv duo ultra test yaptirdim sonuclar negatif sizce konuyu kapatmalimiyim
Cevap: HIV tahlil sonuçlarınız normal, doktorunuz gerek görmedikçe bir daha test yaptırmanıza gerek yok, HIV testi ile ilgili  Tahlil.com'a sorulmuş yüzlerce soru, verilmiş cevap…
DEVAMINI GÖR
TÜM CEVAPLANMIŞ SORULAR
Havaların Soğumasıyla Birlikte Nezle Olanlar Arttı. Nezle Nedir? Nezle Nasıl Tedavi Edilir?
Yazın sona ermesi ve havalarda soğumayla birlikte nezle vakalarında da artışlar görülüyor
Kışın Açık Havada Çalışanlara Öneriler
Bazı meslek dalları kışın açık havada çalışmakta ve soğuğa uzun süre maruz kalmaktadırlar
Uçuk Neden Olur?
Daha çok dudak kenarlarında kızarıklık ve şişlikle başlayan uçuklar herkesin korkulu rüyasıdır
Gözde Katarakt Oluşumu
Görme olayının oluşumunda oldukça önemli role sahip saydam göz merceğinin kalınlaşarak matlaşması durumu katarakt olarak nitelendirilmektedir
Kıl Dönmesi Nedir?
Kıl dönmesi, sanıldığından çok daha yaygın olarak görülen ve kişinin yaşamını zorlaştıran bir durumdur
Sinüzit Nedir?
Sinüsler, başta bulunan ve burnun çevresini saran kemik arası boşluklardır
Yemek Borusu Kanser Nedenleri
Yemek borusu veya bilimsel ismi ile özofagus besinleri mideye ulaştıran kanaldır
Erkeklerde Yüz Gençleştirme Artık Daha Çok Tercih Ediliyor
İnsanlarda yaş ilerledikçe  yüzün yağ dağılımı değişir
Kompartman Sendromu ve Tedavisi
Şiddetli darbe veya ani bir hareket sonrası zedelenen dokunun çevresinde aşırı ödem oluşu, kompartman sendromu olarak adlandırılmaktadır
Uyurgezerlik Nedir?
Uyurgezerlik, sık olarak görülmese de uyku halindeyken yapılan anlaşılmaz hareketler olarak tanımlanan sağlık sorunudur
Nefrit (Böbrek İltehaplanması) Nedir?
Böbreğin temel fonksiyonlarından birisi idrar üretmektir