Kan tahlili sonuçlarım Lenfosit 17(20-48) Granülosit79,2(14-68)…

Kan tahlili sonuçlarım Lenfosit 17(20-48) Granülosit79,2(14-68) RDW 10,3(11-16) yorumunuzu alabilir miyim..Teşekkürler..

Tahlil.Com Cevabı:

Bir enfeksiyon geçiriyor olabilirsiniz, muayene olmanızı öneririz..

A
SORU SOR

YORUM YAP

Yorum yapilmeniz için üye girişi yapmalısınız. Giriş yapmak için tıklayınız...

DİĞER SORULAR

22 haftalik gebelik durumu mevcut olup, ikili tarama testim 10000 de 1 cikmis 4lu tarama testi normal cikmisti. Perinatologa gittigimizde ense kalinligi 2.9 olculdu normal dedi doktor.

20/11/2018
22 haftalik gebelik durumu mevcut olup, ikili tarama testim 10000 de 1 cikmis 4lu tarama testi normal cikmisti. Perinatologa gittigimizde ense kalinligi 2.9 olculdu normal dedi doktor.
Cevap: Fetal ense kalınlığı 3 mm ve yüksek olduğunda normal olarak değerlendirilmez.Ancak sizede bu değerin altı çıkmış.Sonucunuz 2.9.Fetal ense kalınlığı ile ilgili aşağıdaki bağlantıda detaylı…
DEVAMINI GÖR
Oğlum 12 yaşında farenjiti varken kan tahlili yapıldı plt 460 çıktı

20/11/2018
Oğlum 12 yaşında farenjiti varken kan tahlili yapıldı plt 460 çıktı
Cevap: 460 çıkan PLT değerini normal olarak değerlendirebiliriz.
DEVAMINI GÖR
EO%: 8.5 (0 - 7 ), rn KREATİNİN: 0.51 D mg/dL (0.6 - 1.1)rn ALT: 6 D U/L (7 - 50)rnrndoğumdan sonra 16 aydır değerlerime bakmamıştım.

20/11/2018
EO%: 8.5 (0 - 7 ), rn KREATİNİN: 0.51 D mg/dL (0.6 - 1.1)rn ALT: 6 D U/L (7 - 50)rnrndoğumdan sonra 16 aydır değerlerime bakmamıştım.
Cevap: Kan sayımı tahlilinde, hemogram parametrelerinden biri olan eosinofil değeri yüksek çıkmış,Bu yükseklik farklı nedenlere bağlı olabilir.Aşağıda konuya dair detaylı bilgi ve benzer soru…
DEVAMINI GÖR
Tsh tahlil sonucun 0.8269 ne anlama geliyor?

20/11/2018
Tsh tahlil sonucun 0.8269 ne anlama geliyor?
Cevap: Tahlil.com'a sorduğunuz tahlil sonuçlarını normal olarak yorumluyoruz.Test sonuç değerlerinizde bir anormallik görülmüyor.
DEVAMINI GÖR
Doktorum İltihaplı romatizma şüphesi ile tahlil istedi değerlerim.rnSedimentasyon rn1 saat 48 rnCRP 21.49 referans

20/11/2018
Doktorum İltihaplı romatizma şüphesi ile tahlil istedi değerlerim.rnSedimentasyon rn1 saat 48 rnCRP 21.49 referans
Cevap: Sedimantasyon testi ile birlikte CRP testinin yüksek çıktığı durumlarda ilk olarak akla enfeksiyon ihtimali gelir. Her 2 testin de yüksekliği hangi durumlarda olabilir konusunda aşağıdaki…
DEVAMINI GÖR
Kan degerlerimde aso 403 cikti romatizmadan dolayi dedi. bana antibiyotik verdi bir hafta sonra tekrar gttim kan testi yaptirmaya fakat yapmadi

16/11/2018
Kan degerlerimde aso 403 cikti romatizmadan dolayi dedi. bana antibiyotik verdi bir hafta sonra tekrar gttim kan testi yaptirmaya fakat yapmadi
Cevap: Kanda ASO değeriniz yüksek.Vücudumuzda Streptokok adlı bakterinin yol açtığı  enfek­siyonunun ardından Anti Streptolizin O  üre­timi meydana gelir.Kanda yüksek…
DEVAMINI GÖR
Hocam ben kolonoskopi ve endoskopi yaptırdım bebeğim 4 aylık 6 saat tir emzirmiyorum ne zaman emzirebilirim

15/11/2018
Hocam ben kolonoskopi ve endoskopi yaptırdım bebeğim 4 aylık 6 saat tir emzirmiyorum ne zaman emzirebilirim
Cevap: Kolonoskopi ve endoskopi sırasında size bazı anestezi ilaçları verilmiştir.Bu konuda en doğru bilgiyi müdahaleyi yapan doktorlar tedavinin içeriğine göre vermelidir.
DEVAMINI GÖR
HIV testinin 6. ayda pozitif olma ihtimali var mı?

14/11/2018
HIV testinin 6. ayda pozitif olma ihtimali var mı?
Cevap: İçiniz rahat olsun.HIV testini uygun zamanda yaptırmışsınız.Sonuç da negatif çıkmış.Herhangi bir hastalık yok. Doktorunuz gerek görmedikçe bir daha HIV testi yaptırmayınız.
DEVAMINI GÖR
2 yaşında kızımın kan tahlil sonuçlarında eos % 9.8 eos# 1.1 çıktı diğer sonuçlar ve idrar normal değerlerde

14/11/2018
2 yaşında kızımın kan tahlil sonuçlarında eos % 9.8 eos# 1.1 çıktı diğer sonuçlar ve idrar normal değerlerde
Cevap: Kızınızın kan sayımı tahlilinde, hemogram parametrelerinden biri olan eosinofil değeri yüksek çıkmış,Bu yükseklik farklı nedenlere bağlı olabilir.Aşağıda konuya dair detaylı bilgi ve…
DEVAMINI GÖR
Cinsel ilişkiden sonra vajinadan spremlerin geri akması hamilelige engel midir?

13/11/2018
Cinsel ilişkiden sonra vajinadan spremlerin geri akması hamilelige engel midir?
Cevap: Bu durum direkt olarak hamileliğie engel değildir. İlişki sonrası erkeğin boşalmasını takiben vajinada kalan ve yumurta ile birleşme potansiyeli olan bir çok sperm hücresi bulunmaktadır.
DEVAMINI GÖR
TÜM CEVAPLANMIŞ SORULAR
Bebeğin Kokuya Tepkisi Otizmi Belirler
Otizm; tekrarlayan davranışlardan oluşan, hayat boyu devam eden bozukluklardır
Biorezonans Nedir? Nasıl Uygulanır?
Biorezonans; nedeni bilinmeyen hastalıklara uygulanan alternatif, tamamlayıcı tedavilerdir
Kanserde Erken Tanı Nedir?
Erken tanı; özellikle kanserlerde çok önemlidir
Fibromiyalji Nedir? Belirtileri Nelerdir?
Fibromiyalji; kas ağrısı hastalığıdır
Bebekte Epilepsi Belirtileri Nelerdir?
Epilepsi; sinirlerin normal dışı işleyişi yani işlev bozukluğu neticesinde meydana gelen bir hastalıktır
MRSA Bakterisi Hayvanlardan İnsana Geçebilir
MRSA; hastanelerde bulunan ve antibiyotiğe karşı direnç gösteren bir bakteri türüdür
Hipertansiyona Dikkat!
Hipertansiyon; tansiyon yüksekliği hastalığıdır
Denizde mi Yüzelim Havuzda mı?
Yaz aylarının yaklaşması ve okulların kapanmasıyla birlikte, birçok aile yine güneşin tadını havuz ve denizlerde alacaktır
Septopalsti Nedir?
Burun septumunun değiştirilmesi operasyonudur
Botoks ve Dolgunun Farkı Nedir?
Cilt görünümü özellikle bayanlar arasında çok önemli bir ayrıntıdır
Tromboembolik Pulmoner Hipertansiyon Nedir?
Tromboembolik pulmoner hipertansiyon; akciğerdeki embolinin, yani pıhtının oluşturduğu akciğer tansiyonudur
Cilt Bakımları Hangi Yaşlarda Yapılmalı?
Cilt; kişinin dış görünüşünün en önemli parçasıdır