Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadıktan 3 gün sonra burun ameliyatı geçirdi daha sonrasında regli gecikti fakat sonrasında düzenli olarak 7 gün süren şekilde regl olmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi : 2021/01/23 18:47 • Güncelleme Tarihi : 2021/01/26 13:31

Selamlar, kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadıktan 3 gün sonra burun ameliyatı geçirdi daha sonrasında regli gecikti fakat sonrasında düzenli olarak 7 gün süren şekilde regl olmaya devam ediyor.5 ay oldu internette araştırdığımda bazı sitelerde saçma sapan cevaplar gördüğümden dolayı size sormak istedim aydınlatırsanız sevinirim.


Tahlil.com Cevabı :

Merhaba, öncelikle şu bilgiyi verelim sürtünerek ilişki ile hamilelik ihtimali yok denecek kadar azdır.Tek bir koşulda bu az olan ihtimalden bahsedebiliriz.O da erkeğin menisinin kadının vajinasının içine boşalma sonrası sızması halinde.Kaldı ki ilişki sonrası adet gören, ve bu adet döngüsü aylarca devam eden birinde hamilleik ihtimali mümkün değildir.
Özellikle genç yaşlarda bu tür ilişki yaşayan genç kadınlarda bu konuda kimi zaman bir saplanyıya da dönüşen gebelik endişesi olabiliyor.
Bu durumlarda ikna edemediğimiz kişilerin psikiyatrik yönden de destek almalarını öneriyoruz.

Sizin de benzer bir sorunuz varsa uzmanlarımıza 7/24 sorunuzu sorabilirsiniz.
Tıklayın, Hemen Sorunuzu Sorun.


Bu Gönderiye 0 Adet Yorum Gelmiş
?