LDL Kolesterol * 136 mg/dL < 130 , Antitiroglobulin Antikor…

LDL Kolesterol * 136 mg/dL < 130 , Antitiroglobulin Antikor * 31,98 IU/mL < 4,10, Anti TPO * 104,9 IU/mL < 5,60 , TSH * 0,3215 uIU/mL 0,35 - 4,94 guatr hastalığı vardı en son muayeneye gittiğimde sonuçlar yüksek çıktı önemli birşey varmıdır yorumluyabilirmisniz.iyi çalışmalar

Tahlil.Com Cevabı:

Tahlil sonuçlarınızı inceledik. Belirtiğiniz sonuçlar otoimmün bir tiroid bezi hastalığınız olabileceğini gösteriyor.Bu durumda bir endokrinoloji uzmanına başvurmanızda yarar var.TSH değerinizin normal olması Haşimoto denen hastalık olabileceği bulgusu olabilir.Hashimato hastalığına dair aşağıda detaylı bilgi bulabilirsiniz. Ayrıca kötü kolesterol olarak bilinen LDL değeriniz de yüksek.

 

 

A
SORU SOR

YORUM YAP

Yorum yapilmeniz için üye girişi yapmalısınız. Giriş yapmak için tıklayınız...

DİĞER SORULAR

9 aylık oğlumun tahlillerinde PLT 500 çıktı ne yapmamız gerekiyor bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim teşekkür ederim

13/02/2020
9 aylık oğlumun tahlillerinde PLT 500 çıktı ne yapmamız gerekiyor bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim teşekkür ederim
Cevap: Sorduğunuz tahlil sonuçlarınızda kayda değer bir anormallik veya sapma görülmüyor. Sonuçlarınızı normal olarak yorumlayabiliriz.Doktorunuz gerek görürse ilave tahliller…
DEVAMINI GÖR
Ben kız arkadaşımla kapalı şekilde sevişme yaşadık benim üstümde baksır pijama ve pantolon kız arkadaşımda ise iç çamaşırı ve pantolonu vardı

13/02/2020
Ben kız arkadaşımla kapalı şekilde sevişme yaşadık benim üstümde baksır pijama ve pantolon kız arkadaşımda ise iç çamaşırı ve pantolonu vardı
Cevap: Yaşamış olduğunuz bu tarz bir ilişki sonrası  gebelik şansı yok denecek kadar azdırFakat bu işler şakaya da gelmez.Adet tarihi de geçmiş bu nedenle teste gerek olabilir. Gebelik testi ve hamile…
DEVAMINI GÖR
Çocukken sarılık geçirmiştim. A virüsüne karşı bağılıklık kazanmışmıyım? bulaştırma riski var mıdır? kronikleşirmi?

13/02/2020
Çocukken sarılık geçirmiştim. A virüsüne karşı bağılıklık kazanmışmıyım? bulaştırma riski var mıdır? kronikleşirmi?
Cevap: Aktif bir hastalık veya bulaştırıcılık gözlenmiyor sonuçlarınızda 
DEVAMINI GÖR
Sekiz yaşında oğlum var g6pd eksikliği var kan değerini baktirtik kanı 39.4 çıkmış yani kaç olması gerekiyor değerleri

12/02/2020
Sekiz yaşında oğlum var g6pd eksikliği var kan değerini baktirtik kanı 39.4 çıkmış yani kaç olması gerekiyor değerleri
Cevap: Raporda belirtilen referans değerleri de vermelisiniz.Bu konuda sitemizde soru sorma aşamasında sürekli uyarılarda bulunuyoruz.Aşağıdaki bağlantıda detaylı bilgi bulabilirsiniz. Tahll.com'a soru…
DEVAMINI GÖR
2. Gün anti hiv test sonucumda; 0,509 Anti Hiv 1-2 Antikor-Antijen yazıyor. Bu durumda p24 antijenine bakılmamış mı oluyor? Hangi nesil test olduğunu anlamam mümkün mü?

12/02/2020
2. Gün anti hiv test sonucumda; 0,509 Anti Hiv 1-2 Antikor-Antijen yazıyor. Bu durumda p24 antijenine bakılmamış mı oluyor? Hangi nesil test olduğunu anlamam mümkün mü?
Cevap: HIV tahlil sonuçlarınız normal, doktorunuz gerek görmedikçe bir daha test yaptırmanıza gerek yok, HIV testi ile ilgili  Tahlil.com'a sorulmuş yüzlerce soru, verilmiş cevap…
DEVAMINI GÖR
Kanda neu değeri 1 neu% değeri 16.1 lym 4.5 lym%69.9 hgb 10.4 hct32.1 mcv 60.7 mch 19.6 rdw 20.1 çıktı.bu sonuçlar ne anlama geliyor

12/02/2020
Kanda neu değeri 1 neu% değeri 16.1 lym 4.5 lym%69.9 hgb 10.4 hct32.1 mcv 60.7 mch 19.6 rdw 20.1 çıktı.bu sonuçlar ne anlama geliyor
Cevap: Tahlil.com'a göndermiş olduğunun kan sayımı ( hemogram) sonuçlarında anemi bir diğer adıyla da kansızlık bulguları var.Bu da normal bir durum değil.Bunun çözümüiçin…
DEVAMINI GÖR
Pğlum 6 yaşında plt değeri 405 çıktı normal midir?

12/02/2020
Pğlum 6 yaşında plt değeri 405 çıktı normal midir?
Cevap: Oğlunuzun PLT değerini normal olarak değerlendirebiliriz.
DEVAMINI GÖR
Eşimin sonucu normal morfolojili sperm:%3rnbaş anomalisi:%97rnakrozomal defektler:%11rnstrukturel defektler:%86rnboyun araparça:%10rnkuyruk:%23rnsitoplazmik çıkıntı %1

12/02/2020
Eşimin sonucu normal morfolojili sperm:%3rnbaş anomalisi:%97rnakrozomal defektler:%11rnstrukturel defektler:%86rnboyun araparça:%10rnkuyruk:%23rnsitoplazmik çıkıntı %1
Cevap: Tahlil.com doktorları, sperm testi sonuçlarınızı girerek tahlil sonucunuz hakkında  ön bir bilgi alabileceğin Tahlilmatik geliştirdiler.Sperm testi sonuçlarınızı ilgili alana girerek…
DEVAMINI GÖR
Klinik belirti olmadı.59.gün hıv combo negatif,başka teste gerek varmı

11/02/2020
Klinik belirti olmadı.59.gün hıv combo negatif,başka teste gerek varmı
Cevap: HIV tahlil sonuçlarınız normal, doktorunuz gerek görmedikçe bir daha test yaptırmanıza gerek yok, HIV testi ile ilgili  Tahlil.com'a sorulmuş yüzlerce soru, verilmiş cevap…
DEVAMINI GÖR
 20 gün önce hasimato olabilirsiniz dendi. Tsh 27 t4 0.68 idi. Euthrox adli ilac verildi(

10/02/2020
20 gün önce hasimato olabilirsiniz dendi. Tsh 27 t4 0.68 idi. Euthrox adli ilac verildi(
Cevap: Tahlil.com temel olarak tahlil yorumlayan bir sağlık sitesidir. Bunun dışında Hamile miyim? ve Hangi Doktora Gitmeliyim? konularında da danışmanlık hizmeti vermektedir. Ancak tedavide kullanılan ilaçların…
DEVAMINI GÖR
TÜM CEVAPLANMIŞ SORULAR
Ketojenik Diyet Nedir?
Günümüzde birbirinden farklı pek çok diyet tanımları ortaya çıkmaktadır. Hepsinde ortak hedef zayıflamak olsa da, zayıflamanın kalıcı olması ve kişinin sağlığını bozmaması…
Aşı Nedir? Aşı Karşıtlığı Doğru mudur?
Aşı; laboratuvar şartlarında öldürülmüş veya zayıflamış mikrobun vücuda enjekte edilerek, vücudun o mikrobu tanımasını sağlamaktır.
Yürüyüşün Faydalı Olması İçin Nelere Dikkat Edilmeli?
Yürüyüş; diğer sporlara göre herkes tarafından kolaylıkla yapılabilecek, pek çok yönden avantajlı bir spordur. Hiçbir engeli, bahanesi olmayan bir spordur.  
Sahurda Nasıl Beslenmeli?
Ramazan aylarının gelmesiyle birlikte; doğru beslenme konusu bir kez daha gündeme gelmektedir.Yaklaşık 17 saat süren açlık; günlük hayatı etkilememeli, iş veya okul başarısını…
Tenezm Nedir?
Tenezm; bir bağırsak hastalığıdır.
Bir Bakışta Laboratuvar Testleri Laboratuar.com'da
Tahlil.com'da tahliller ile ilgili tüm bilgileri bulabilirsiniz.
Plazma Lipo Yöntemi Nedir? Işık Topu İle İncelme
Plazma Lipo Yöntemi ve ışık topu ile incelme konusunda Prof.Dr.Cihat Baran okurlarımızı bilgilendiriyor.
Tahlil Sonuçlarınızı Sorarken Referans Değerleri Belirtiniz
Sitemize thlil sonucu soran okurlarımızın tahlil sonuçları ile birlikte sormak istediği sonucun raporda belirtilen referans değerini de yazmaları gerektiğini belirtmek istiyoruz.
Tahlil Sonuçlarınızı Sormak İçin Sitemize Ücretsiz Üye Olabilirsiniz
Tahlil.com doktorlarına merak ettiğinin ve yorumlanmasını istediğiniz tahlillerinizi sorabilirsiniz.
Anne Karnında İlk 3 ay Beslenme
Gebelik; çoğu zaman planlı olsa da, bazen sürpriz gebelikler olabilir ve anne bir süre fark edemeyebilir
HbA1c Tahlili Nedir? Diabet Tanısı ve HbA1c Testi
HbA1c: kronik bir hastalık olan diyabetin takibinde en önemli tahlillerden birisidir. HbA1c tahlili son üç ayın kan şekeri ortalaması hakkında bilgi verir. Kanda şeker yükseldikçe…
Paranoid Nedir?
Daha çok ilk çocuklarda ve ergenlik döneminde yaşanan psikolojik bir hastalıktır.