LYMPH 60degerim 43 acaba tehlikeli mi sedimantasyon da 24

İyi akşamlar benim LYMPH 60degerim 43 acaba tehlikeli mi sedimantasyon da 24

Tahlil.Com Cevabı:

Sorduğunuz tahlil sonuçlarınızda kayda değer bir anormallik veya sapma görülmüyor. Sonuçlarınızı normal olarak yorumlayabiliriz.Doktorunuz gerek görürse ilave tahliller de isteyebilir.

A
SORU SOR

YORUM YAP

Yorum yapilmeniz için üye girişi yapmalısınız. Giriş yapmak için tıklayınız...

DİĞER SORULAR

Kan testimi 12 gün sonra yaptırdım sonuç 18.12 ve 3 gün sonra tekrar yaptırdım 74.20 çıktı 1 gün sonra yapılan da ise 83.32 çıktı normal mi yükselişi

21/02/2020
Kan testimi 12 gün sonra yaptırdım sonuç 18.12 ve 3 gün sonra tekrar yaptırdım 74.20 çıktı 1 gün sonra yapılan da ise 83.32 çıktı normal mi yükselişi
Cevap: Bizlere belirtmiş olduğunuz kanda yapılan Beta HCG değerleriniz gebelik bulgusu.Ancak sürekli olarak belirtiğimiz gibi sağlık gebelik varlığını ortaya koymak için ise  önümüzdeki…
DEVAMINI GÖR
Nikah icin kan testi olacak bir arkadasim var kendisi madde uyusturucu kullanıyor ancak kan testi tahlillerinde cikarmi diye şüphesi var bundan dolayi muayene olmak icin tarihleri ileri aliyor uyusturucu…

21/02/2020
Nikah icin kan testi olacak bir arkadasim var kendisi madde uyusturucu kullanıyor ancak kan testi tahlillerinde cikarmi diye şüphesi var bundan dolayi muayene olmak icin tarihleri ileri aliyor uyusturucu…
Cevap: Uyuşturucu ve benzeri maddeleri kullanan okurlarımızdan ekseriyetle bu tür sorular geliyor. Tahlil.com olarak öncelikle sizi uyarmamız gerekiyor. Bu tür insan sağlığına  maddeleri…
DEVAMINI GÖR
Biri tarafından kolumdan isirildim.böyle bir durumda karşıdaki kişi de hiv söz konusuysa bana bulaşabilirmi.bir aydır çok kötüyüm böyle bir durumda buluşma riski varmı

20/02/2020
Biri tarafından kolumdan isirildim.böyle bir durumda karşıdaki kişi de hiv söz konusuysa bana bulaşabilirmi.bir aydır çok kötüyüm böyle bir durumda buluşma riski varmı
Cevap: Sizi ısıran kişi de bu tür bir bulaşıcı hastalık var ise bu durumda bu tür bir hastalık bulaşından da söz edebiliriz.
DEVAMINI GÖR
Adetimin gecikmesini 5 ve 11. günü idrar testi yaptım her ikisi de negatif çıktı.Bu testlere güvenmeli miyim? Hala adet olmadım psikolojim bozuldu.

19/02/2020
Adetimin gecikmesini 5 ve 11. günü idrar testi yaptım her ikisi de negatif çıktı.Bu testlere güvenmeli miyim? Hala adet olmadım psikolojim bozuldu.
Cevap:  Adet gecikmesi sadece gebelik nedeniyle olan bir durum değildir. Kadınlarda adet gecikmesinin bir çok sebebi olabilir.Aşağıda gebelik dışı nedenlerle adet gecikmesinin görülebildiği…
DEVAMINI GÖR
 LYM değeri 22.9 olması ve idrarda tahlilinde bir tane protein var yani tahlilde sadece bir tane +

18/02/2020
LYM değeri 22.9 olması ve idrarda tahlilinde bir tane protein var yani tahlilde sadece bir tane +
Cevap: İdrar tahlili sonucunda, idrar analizinde  protein çıkması normal değildir, Bunun bir çok nedeni olabilir.Nedenlerinin araştırılması, tanı ve tedavisi için Nefroloji bölümüne…
DEVAMINI GÖR
T4 0.88 hap içiyorum. 50 lik akşamları titreme terbasma giriyor bir anda hapı yükseltelim.mi

17/02/2020
T4 0.88 hap içiyorum. 50 lik akşamları titreme terbasma giriyor bir anda hapı yükseltelim.mi
Cevap: Tahlil.com temel olarak tahlil yorumlayan bir sağlık sitesidir. Bunun dışında Hamile miyim? ve Hangi Doktora Gitmeliyim? konularında da danışmanlık hizmeti vermektedir. Ancak tedavide kullanılan ilaçların…
DEVAMINI GÖR
Merhaba hemogram tahlilinde #mono aşiri yuksek sebebi nedir tiroid nodullerim solid kalsifikasyon gözlendiği icin yapıldı?

17/02/2020
Merhaba hemogram tahlilinde #mono aşiri yuksek sebebi nedir tiroid nodullerim solid kalsifikasyon gözlendiği icin yapıldı?
Cevap: Tahlil.com'a sorduğunuz test sonuçları (monosit)   tam kan sayımı olarak de bilinen hemogram testi parametrelerden sadece biriı.Ancak sadece bu değerler tek başına fazla bir fikir vermez.Hemogram…
DEVAMINI GÖR
10+5haftalık gebeyım antı cmv lgg pozıtıf cıktı daha sonra cmv lgg avidite testı istendı hıgh aviditiy (yüksek avidite) 90.11 negatıf cıktı acaba tahlıl sonucuna gore enfeksiyonu gebelıkten once mı yoksa…

17/02/2020
10+5haftalık gebeyım antı cmv lgg pozıtıf cıktı daha sonra cmv lgg avidite testı istendı hıgh aviditiy (yüksek avidite) 90.11 negatıf cıktı acaba tahlıl sonucuna gore enfeksiyonu gebelıkten once mı yoksa…
Cevap: CMV IGG Yüksek Avidite test sonucu korkulacak bir durum değildir.Söz konusu enfeksiyonun önceden geçirildiği  ve hamilelikte bebeğe olumsuz bir etkisi olmayacağı bilgisini vermektedir.Aşağıda…
DEVAMINI GÖR
HGB:13,3 HCT:39,5 PLT:247 WBC:8,36 RBC:4,8 MCV:83,3 MCH:27,7 sonuçlar normal mi acaba cinsiyet kız yaş 11

17/02/2020
HGB:13,3 HCT:39,5 PLT:247 WBC:8,36 RBC:4,8 MCV:83,3 MCH:27,7 sonuçlar normal mi acaba cinsiyet kız yaş 11
Cevap: Bizlere sormuş olduğunuz tahlil sonuçları  hemogram  diğer adıyla da kan sayımı testinde yer alan parametrelerden sadece birkaçı.Kan sayımı tahlilinin ekibimizce sağlıklı olarak…
DEVAMINI GÖR
EGM personeli olmaya hakkazandim heyete girdim endokolonoji akş 106 cıktı OGTT yaptılar açkarnına 67. ardindan 75 gr şeker yüklediler 1 saat sonra 173. 2 saat ise 87 cıktı. HB A1C ise 5.40

17/02/2020
EGM personeli olmaya hakkazandim heyete girdim endokolonoji akş 106 cıktı OGTT yaptılar açkarnına 67. ardindan 75 gr şeker yüklediler 1 saat sonra 173. 2 saat ise 87 cıktı. HB A1C ise 5.40
Cevap: Merak etmeyin test sonuçları işe girmenizi tehdit eden bir tablo sergilemiyor.İçiniz rahat olsun.
DEVAMINI GÖR
TÜM CEVAPLANMIŞ SORULAR
Behçet Hastalığı Nedir? Belirtileri Nedir?
Behçet hastalığı çok az rastlanılan, ağızda ve cinsel bölgede ağrılı ülserler (yaralar), göz sorunları  ve deri bulgularıyla seyreden bir hastalıktır
Bayram Tatili Boyunca Tahlil Yorumlama Hizmetimiz Hakkında Önemli Duyuru
Bayram tatili boyunca 18 Ağustos 2012 ve 23 Ağustor 2012 tarihleri arasında  tahlil yorumlama hizmetimize ara verilmiştir
Mantar Enfeksiyonu Nedir? Kaç Çeşit Mantar Vardır?
İnsanlarda mantar enfeksiyonları bir veya birkaç mantar türünün vücudumuzdaki dokulara yerleşmesi sonrası görülür
Kolon Kanserinde Erken Teşhis İle % 90 Başarı Sağlanıyor
Kolorektal kanserler sıklıkla rastnanan kanser türleridir
Testesteron Normal Değerleri Kadın ve Erkekte Nedir?
Testesteron normal değerleri erkek ve bayanlarda farklıdır
Kolesterol Normal Değeri Nedir?
Kolesterol normal değerleri yaşa göre farklılık gösterebildiğinden tahlil sonucu yorumlanırken yaşın bilinmesi önem taşır
Potasyumun Vücuttaki Önemi ve Fonksiyonu Nedir?
Potasyum, vücut içindeki sıvı miktarının düzenlenmesine, kas kasılmalarının uyarılmasına,  asit-baz dengesinin sürdürülmesine yardımcı olan bir elektrolittir
Bebeklerde Ateş Yükseldiğinde Yapılması Önerilen 6 Uygulama
Bebeklerde ateş yükseldiğinde anne ve babalar çoğunlukla panik içinde bir şeyler yapmaya çabalar
Direkt Coombs Testi Nedir ? Direkt Coombs Neden İstenir ?
Direkt Coombs Testi  (Direkt antiglobülin testi -DAT)  dolaşımdaki i eritrositlere bağlı antikorları araştırır
Babalık Sendromu (Couvede Sendromu) Nedir?
Eşi hamile olan bazı erkeklerin bir kısmı eşleriyle benzer sıkıntılar yaşamaya başlarlar
Gebelik Testi Yaptırmak İçin En Uygun Zaman Nedir?
Tahlil yorumlayan sağlık siteniz Tahlil