Mastürbasyon Yaptim Ellerimi Yikadim Lavabodsn ciktiktan sonra…

Mastürbasyon Yaptim Ellerimi Yikadim Lavabodsn ciktiktan sonra mutfaga hemen mi gittim sonra mı gittim hatirlamiyorum penis bölgem tezgah tarafındaki dolap koluna geldi aklımda şüpheler oluştu sperm geçmişmidir biri hamile kalabilir mi diye eli i sürse falan belki sıcağı sicagina biri geldi bi temas yaşandı bunun sonucunda hamile kalinabilirmi cinsel birliktelik gereklimidir lütfen cevap verjn

Tahlil.Com Cevabı:

Hamileliğin nasıl oluştuğu konusunda yeterli bilgi sahibi olmadığınız anlaşılıyor.
Cinsel konularda bilgi sahibi olmadan ve çoğunlukla da  erken yaşlarda bu tür beraberlik yaşayanlardan Tahlil.com'a  buna benzer yüzlerce soru geliyor.Bu soruların çoğu da cinsel bilgisizlikten kaynaklanan sorular.
Muhtemelen yaşınız da küçük.Bu tür durumlarda hamilelik şansı yoktur.
Size önerimiz hamilelik oluşumu ve konuya dair sitemizde yazdığımız yazıları dikkatle okumanız ve bu konuda sorulmuş soru ve cevapları gözden geçirmeniz.Aşağıdaki bağlantıda konuya dair detaylı bilgi ve benzer soru ile cevapları okuyabilirsiniz.

 

A
SORU SOR

YORUM YAP

Yorum yapilmeniz için üye girişi yapmalısınız. Giriş yapmak için tıklayınız...

YORUMLAR

selocan07 | 11.09.2018 12:42

Hocam pardon siz bayanmissiniz off saçmaladım

Tahlil.Com | 11.09.2018 12:00
Tahlil.com da kadın da erkek de uzmanlar çalışmakta ve soru yanıtlamaktadır.
selocan07 | 11.09.2018 12:41

Hocam bu arada kadın deilim yaniltmasin sizi erkeğim anlamamissinizdir diye dedim

DİĞER SORULAR

NOTROFİL %t67,8tHt %t ( 43t- 65)rnMONOSİT%t3,4t Lt % ( 5,5- 11,7)rnEOSİNOFİL% 0,7ttLt % ( 0,9- 2,9)rnMONOSİT 0,28t L BIN/mm3

26/09/2018
NOTROFİL %t67,8tHt %t ( 43t- 65)rnMONOSİT%t3,4t Lt % ( 5,5- 11,7)rnEOSİNOFİL% 0,7ttLt % ( 0,9- 2,9)rnMONOSİT 0,28t L BIN/mm3
Cevap: Bizlere sormuş olduğunuz tahlil sonuçları  hemogram  diğer adıyla da kan sayımı testinde yer alan parametrelerden sadece birkaçı.Kan sayımı tahlilinin ekibimizce sağlıklı olarak…
DEVAMINI GÖR
Patoloji sonucu temiz çıkmasına rağmen CA 19 9 yüksek çıkması ne demektir?

25/09/2018
Patoloji sonucu temiz çıkmasına rağmen CA 19 9 yüksek çıkması ne demektir?
Cevap: CA 19 9 bir kanser antijeni diğer adıyla ise tümör marker testidir.CA 19 9 değeriniz yüksek ancak bunun yüksekliği tek başına bir kanser bulgusu olarak kabul edilmemelidir.Ancak annenizde…
DEVAMINI GÖR
Tsh : 1.82 T3: 2.12 T4 : 0.88 tahlil sonuçlarım, yorumlar mısınız?

25/09/2018
Tsh : 1.82 T3: 2.12 T4 : 0.88 tahlil sonuçlarım, yorumlar mısınız?
Cevap: Tahlil.com'a sorduğunuz tahlil sonuçlarını normal olarak yorumluyoruz.Test sonuç değerlerinizde bir anormallik görülmüyor.
DEVAMINI GÖR
Kalp agrısı icin doktora gittim D-Dimer 0.19, troponin T ise

25/09/2018
Kalp agrısı icin doktora gittim D-Dimer 0.19, troponin T ise
Cevap: Sorduğunuz tahlil sonuçlarınızda kayda değer bir anormallik veya sapma görülmüyor. Sonuçlarınızı normal olarak yorumlayabiliriz.Doktorunuz gerek görürse ilave tahliller…
DEVAMINI GÖR
40 yaşında bayanım sedimantasyon 8 çıktı bu ne anlama geliyor?

25/09/2018
40 yaşında bayanım sedimantasyon 8 çıktı bu ne anlama geliyor?
Cevap: Sedimentasyon testiniz normal.Sorun yok.
DEVAMINI GÖR
28 yasinda bir bayanim sac dokulmesi carpinti ve sinirlilik oldugu icin tiroid testi yaptirdim bir yil once

25/09/2018
28 yasinda bir bayanim sac dokulmesi carpinti ve sinirlilik oldugu icin tiroid testi yaptirdim bir yil once
Cevap: Tahlil.com da tahlil sonuçlarınızın uzmanlarımızca sağlıklı bir şekilde yorumlanması için tahlillerinizin sonuç raporunda belirtilen normal değerlerini de yazmalısınız. Bu konuda…
DEVAMINI GÖR
 3 gün önce idrarımda kan geldi.2 gün boyunca devam etti.Ağrım yoktu.Suan normale döndü.Bugün doktora gittim test yaptı.Test sonucunda Eritrosit 12 çıktı.

24/09/2018
3 gün önce idrarımda kan geldi.2 gün boyunca devam etti.Ağrım yoktu.Suan normale döndü.Bugün doktora gittim test yaptı.Test sonucunda Eritrosit 12 çıktı.
Cevap: İdrarda rbc olması eritrosit yani kanama olduğunu gösterir. Doktorunuz bu tahlil bulgusunu, muayene bilgileri ve ilave tahliller ile birlikte değerlendirerek gerekli kararı vermelidir.Tercihen ultrason,…
DEVAMINI GÖR
Hematoloji tahlilimede üç değerim L ve H olarak işaretlenmiş rica etsem yorumlayabilirmisiniz: RBC:4,27 referans aralığı:4,7 -6 arası, Hgb:18,8 referans aralığı:13,5-18, HCT:39,6 referans aralığı:42-52.…

24/09/2018
Hematoloji tahlilimede üç değerim L ve H olarak işaretlenmiş rica etsem yorumlayabilirmisiniz: RBC:4,27 referans aralığı:4,7 -6 arası, Hgb:18,8 referans aralığı:13,5-18, HCT:39,6 referans aralığı:42-52.…
Cevap: Bizlere sormuş olduğunuz tahlil sonuçları  hemogram  diğer adıyla da kan sayımı testinde yer alan parametrelerden sadece birkaçı.Kan sayımı tahlilinin ekibimizce sağlıklı olarak…
DEVAMINI GÖR
32 yaşındayım adetin 22 .günü progesteron tesi yaptırdım sonuç 1.72nng/mL

24/09/2018
32 yaşındayım adetin 22 .günü progesteron tesi yaptırdım sonuç 1.72nng/mL
Cevap: Bu durumda progesteron değeriniz yumurtlama olmadığını gösteriyor.
DEVAMINI GÖR
Ferrritin 177 ref :23.9-336.2 rnDemir 46 ref:37-158rnDemir bağ kap 226.3 ref:112-346rnHocam ferritin yuksek m

23/09/2018
Ferrritin 177 ref :23.9-336.2 rnDemir 46 ref:37-158rnDemir bağ kap 226.3 ref:112-346rnHocam ferritin yuksek m
Cevap: Bizlere sorduğunuz tahlilleri inceledik, Tahlil sonuçlarınız normal.Herhangi bir problem veya sorun görülmüyor tahlil sonucunuzda.
DEVAMINI GÖR
TÜM CEVAPLANMIŞ SORULAR
Sperm Hareketi Nedir? Neden Ölçülür?
Sağlıklı bir gebelik için, spermin doğru nitelikleri taşıyabilmesi gerekir
LDL Kolesterole Neden Kötü Kolesterol Denir?
Aslında LDL veya kötü kolesterol vücut için gereklidir çünkü diğer hücrelerin yapımında gerekli olan ve karaciğerde üretilen kolesterolu hedef hücrelere taşır
Peniste Mantar Hastalığı Nedir?
Mantar; hijyen eksikliğinden meydana gelen, kaşıntı yapan bir hastalıktır
Gebelik Şekeri Nedir?
Gebelik şekerinin tıp dilindeki adı; gestasyonel diyabettir
Kas Çekilmesi Nedir?
Vücudun istemli kasları olan çizgili vücut kasları aşırı zorlama veya yanlış kullanımdan dolayı zedelenebilir
Gebelikte Yatış Pozisyonu
Annelerin bilinçlenmesiyle birlikte; gebelik süreci de kolaylaşmaktadır
Banyonun Bebeklere Faydaları Nelerdir?
Bebek gelişimiyle ilgili yapılan araştırmalarda banyo yaptırmanın bebekler için öneminin büyük olduğu ortaya çıkmıştır
NST Nedir?
Nst, kardiyokorografi açılımına sahip, anne karnındaki bebeğin iyilik halini değerlendiren bir testtir
Ramazandan Sonra Beslenme Nasıl Olmalıdır?
Ramazan ayı, vücudun detoks ayıdır
Evde Kısırlık Testi
Kısırlık (infertilite); kadın veya erkekte, bebek sahibi olmayı engelleyen durumlardır
Kanlı Akıntılar Kanser Habercisi Olabilir
Kanser; zararlı hücrelerin devamlı artarak, vücudun savunma sistemini alt eden bir hastalıktır