Retrograde ejaculation durumum var bir suredir:rn2-Hacim [L] 0,4 ml 3-Sayı 145 milyon/ml rn18-Lökosit [E] 0,1 milyon/ml < 20-Döküntü [E] 0 milyon/ml

Yayın Tarihi : 2018/10/22 14:19 • Güncelleme Tarihi : 2018/10/22 22:52

Lütfen yorumlar mısınız? Retrograde ejaculation durumum var bir suredir:rn2-Hacim [L] 0,4 ml 3-Sayı 145 milyon/ml rn18-Lökosit [E] 0,1 milyon/ml < 20-Döküntü [E] 0 milyon/ml - burada [E] ne anlama geliyor? rn4-Viskozite NORMALrn5-pH 8 7,2 - 8rn6-Likefaksiyon(Sıvılaşma) VAR 7-Agregasyon(Kümeleşme) YOK 8-Aglütinasyon Seyrek (Sperm<10) 9-Morfoloji(Kruger Strict) , 10-Normal Form 4 % ..


Tahlil.com Cevabı :

Tahlil.com doktorları, sperm testi sonuçlarınızı girerek tahlil sonucunuz hakkında  ön bir bilgi alabileceğin Tahlilmatik geliştirdiler.Sperm testi sonuçlarınızı ilgili alana girerek sperm tahliliniz hakkında ön bir bilgi alabilirsiniz.

Sperm tahlil sonuçlarınızı girerek çocuğunuzun olup olmayacağı hakkında ön bilgi almak için Tahlilmatik uygulamamızı hemen kullanabilirsiniz.

Sperm tahlilmatik için hemen tıklayın, sonucunuzu öğrenin.

Sizin de benzer bir sorunuz varsa uzmanlarımıza 7/24 sorunuzu sorabilirsiniz.
Tıklayın, Hemen Sorunuzu Sorun.


Bu Gönderiye 1 Adet Yorum Gelmiş
T************* :

Sorunum çocuk yapmak degil, retrograde ejaculation (içe dogru bosalma) ve sık idrar yapmak. O yuzden sorumdaki hacim ve lokosit, dokuntu kısmının yorumlanmasını rica ediyorum


Cevap:

Öncelikle geçmiş olsun.Bazı kişilerde ejakülasyon (boşalma/semenin dışarı atılması) sırasında mesane boynunun kapanmasındaki bir soruna bağlı olarak semen mesaneye geri  kaçar, bu durum normal değildir ve retrograd ejakülasyonda  olarak ifade edilir.
Tahlilde meninin hacmi 1 mililitreden az ise,idrarda sperm olup olmadığına mutlaka bakılmalıdır.Ancak sizin sperm sayınız normal.
Bu durumda tahlilinizi en doğru olarak muayenenizi yapan ve tahlili isteyen doktor muayene bulgularınıza göre yorumlamalıdır.


Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.

?