Sekiz ay önce girdiğim korumasız ilişki yüzünden yaptırdığım…

 Sekiz ay önce girdiğim korumasız ilişki yüzünden yaptırdığım test sonuçları aşağıdaki gibi Test: Anti HIV 1/2 Sonuç: <0.05 Birim: S/CO Bu ilişki yüzünden sizce başka teste gerek var mıdır ?

Tahlil.Com Cevabı:

HIV tahlil sonuçlarınız normal, doktorunuz gerek görmedikçe bir daha test yaptırmanıza gerek yok,HIV testi ile ilgili  Tahlil.com'a sorulmuş yüzlerce soru, verilmiş cevap ve yayınlanmış yazıları okumak için tıklayınız..

A
SORU SOR

YORUM YAP

Yorum yapilmeniz için üye girişi yapmalısınız. Giriş yapmak için tıklayınız...

DİĞER SORULAR

HIV testinin 6. ayda pozitif olma ihtimali var mı?

14/11/2018
HIV testinin 6. ayda pozitif olma ihtimali var mı?
Cevap: İçiniz rahat olsun.HIV testini uygun zamanda yaptırmışsınız.Sonuç da negatif çıkmış.Herhangi bir hastalık yok. Doktorunuz gerek görmedikçe bir daha HIV testi yaptırmayınız.
DEVAMINI GÖR
Cinsel ilişkiden sonra vajinadan spremlerin geri akması hamilelige engel midir?

13/11/2018
Cinsel ilişkiden sonra vajinadan spremlerin geri akması hamilelige engel midir?
Cevap: Bu durum direkt olarak hamileliğie engel değildir. İlişki sonrası erkeğin boşalmasını takiben vajinada kalan ve yumurta ile birleşme potansiyeli olan bir çok sperm hücresi bulunmaktadır.
DEVAMINI GÖR
Fsh 16.33 Tsh 5.50 prolaktin 7.83, beta hcg 0

13/11/2018
Fsh 16.33 Tsh 5.50 prolaktin 7.83, beta hcg 0
Cevap: Beta HCG testi hamilelik olmadığını gösteriyorDiğer hormon tahlillerine gelince; bilhassa kadınlar olmak üzere tüm hormon tetkik ve tahlillerinin değerlendirilip yorumlanma aşamasında yapılan…
DEVAMINI GÖR
OGTT..71 CIKTI..REFERANS ARALIGI ISE...70 - 153.....AKŞ...88 cikti...Referans araligi ise..70 - 110....Hba1c ...5.8 cikti..Referans araligi ...3.5....5.6.

13/11/2018
OGTT..71 CIKTI..REFERANS ARALIGI ISE...70 - 153.....AKŞ...88 cikti...Referans araligi ise..70 - 110....Hba1c ...5.8 cikti..Referans araligi ...3.5....5.6.
Cevap: HBA1C değeriniz hafif de olsa yüksek. 5,7 nin altında olsa daha iyi olur. HBA1C yüksekliği Şeker Hastalığı yönünden orta ve uzun vadede bir riski oluşturabilir.Düzenli aralıklarla…
DEVAMINI GÖR
WBC değeri düşük çıktı.WBC 2,92 çıktı.

12/11/2018
WBC değeri düşük çıktı.WBC 2,92 çıktı.
Cevap: Hemogram tahliline göre lökosit (WBC) yani akyuvarların sayıs oldukça ı düşük çıkmış.2,92 çok düşük bir değer.Viral enfeksiyonlara bağlı olarak wbc  değeri…
DEVAMINI GÖR
Vdrl -Rpr testinde çıkan değer

12/11/2018
Vdrl -Rpr testinde çıkan değer
Cevap: Negatif yani bir problem olmadığını gösteriyor tahlil sonucunuzun.
DEVAMINI GÖR
EOS 5.4 çıktı diğer sonuçlar normal, bu arada sol akciğer de 2 cm nodül var dedi dahiliyecim, sizce kanser olayı varmıdır

10/11/2018
EOS 5.4 çıktı diğer sonuçlar normal, bu arada sol akciğer de 2 cm nodül var dedi dahiliyecim, sizce kanser olayı varmıdır
Cevap: ESO değeriniz normal.Ancak Akciğerdeki nodül araştırılmalı.Tomografi ve benzeri radyolojik tahliller yapılmalıdır.
DEVAMINI GÖR
Cmw igG antikoru(Elfa) 30 rnCmw IgG Avidite 0.8rnKardeşim 8 haftalık hamile. Bebeği etkiler mi bu virüs? Bu durumla ilgili ne yapabiliriz?

09/11/2018
Cmw igG antikoru(Elfa) 30 rnCmw IgG Avidite 0.8rnKardeşim 8 haftalık hamile. Bebeği etkiler mi bu virüs? Bu durumla ilgili ne yapabiliriz?
Cevap: Avidite testi değerlerinin referans değerleri ile birlikte verilmesi ve raporda yüksek- düşük şeklinde ifade edilmesi ile en doğru değerlendirme yapılmalıdır.Sorunuzu buna göre sormanız …
DEVAMINI GÖR
Kan tahlili sonucunda EOS NOF L 5.2 yazıyor normal aralığın üzerinde görünüyor bu ne anlama geliyor?

09/11/2018
Kan tahlili sonucunda EOS NOF L 5.2 yazıyor normal aralığın üzerinde görünüyor bu ne anlama geliyor?
Cevap: EOS değeri 7 ye kadar normal olarak değerlendirilebilir.Bu nedenle sonucunuzun normal olduğunu söyleyebiliriz.
DEVAMINI GÖR
Anti nükleer antikor(ANA)---- pozitif ne demek?

09/11/2018
Anti nükleer antikor(ANA)---- pozitif ne demek?
Cevap: ANA testi sonucunun pozitif çıkmış. Bu sonuç  bir otoimmün hastalığı düşündürebilirse de tek başına  tanıyı koymaya yeterli değildir.Bu tür bir hastalığın…
DEVAMINI GÖR
TÜM CEVAPLANMIŞ SORULAR
Tırnak Yemenin Psikolojik Etkisi
Tırnaklarınızı sıklıkla ağzınıza götürüyor ve istemsiz olarak yediğinizi fark ediyor musunuz? Bu durum aşırı stres altında olduğunuzun bir göstergesi olabilir
Sigara Bırakma Sonrası Ağızda Açılan Yaralar
Sigara tüketimi dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de hızla azalıyor
Takıntılarınız Kabusunuz Olmasın!
Takıntılar pek çok kişinin karakterinde yer etmiş çocukluk veya yetişkin hatıralarıdır
Medikal Esrar Nedir?
Medikal esrar kullanımı aslında pek de doğru bir kullanım değildir
Hypnagogia Nedir?
Hypnagogia, eski yunanca kökenli bir kelimedir
Bilimsel 'Karabasan'
'Karabasan' kavramı hemen hepimizin duyduğu bir kısmımızın da bu durumu deneyimlediği bir olgudur
Esrar ve THC Nedir?
Esrar olarak bilinen ve kenevir bitkisinden elde edilen uyarıcı maddenin etken maddesi TCH'dir
Meslek Hastalığı Nedir?
Kişinin iş nedeniyle sahip olduğu geçici veya kalıcı hastalıkların tamamı iş hastalığı olarak tamamlanmaktadır
Ünlü Hayranlığının Sosyopatik Durumu
Giderek daha sık kullanılmakta olan sosyal medya ünlü' kişilere de ulaşma imkanını artırdı
Medea Kompleksi Nedir?
Ebeveynlerin yaşadığı psikolojik ve sosyal sorunlar maalesef çocukları fiziksel ve psikolojik boyutta etkiliyor
Pankreas Kanseri ve Pankreas Kanseri Belirtileri Nedir?
Pankreas kanseri gastroenterolojik sistemi ilgilendiren önemli bir kanser türüdür
Sıtma Etkeni ve Sıtma Belirtileri Nelerdir?
Yaz aylarında pek çok kişinin korkulu rüyası sivrisineklerin bir cinsi olan anofel bireylerin dişisinin taşıyıcısı olduğu plazmodium, kişiye bulaşması halinde sıtma denilen oldukça sanrılı bir hastalığa…