Sevgilimle sürtünme yoluyla sevişirken boşaldım yataga ve vajinaya 1 saat sonra ertesi gün hapı kullandı, gebelik testi ne zaman yaptırabilir?

Yayın Tarihi : 2020/03/04 20:49 • Güncelleme Tarihi : 2020/03/05 17:18

Kolay gelsin hocam. Sevgilimle sürtünme yoluyla sevişirken boşaldım yataga ve vajinaya 1 saat sonra ertesi gün hapı kullandı, gebelik testi ne zaman yaptıra bilir veya gerek varmı yaptırmasına, hamile olurmu diye endişelenmelimiyiz.


Tahlil.com Cevabı :

Genç çiftlerimizin sıklıkla başvurduğu bu tür cinsel beraberliklerde hamilelik şansı normal bir cinsel ilişkiye göre çok daha düşüktür Hamilelik ihtimali ise tek ve son derece düşük  bir olasılığa bağlıdır. O da ancak spermlerin vajina içine bulaşması durumudur.
Bu tür bir olay gerçekleştiğinde gebelik olasılığından söz edebiliriz.
Yaşadığınız beraberlik sonrası bu tür bir durumdan kuşkulanıyorsanız şu aşamada yapmanız gereken beklenen adet tarihinde  en az 1 hafta gecikme olursa kan veya idrarda gebelik testi yapılmasıdır.
 Hamilelik, gebelik ihtimali ve gebelik testlerine dair Tahlil.com'un hazırlamış olduğu yazılar ve konuya dair sorulmuş binlerce soru ve cevabı okumak için tıklayınız....

Sizin de benzer bir sorunuz varsa uzmanlarımıza 7/24 sorunuzu sorabilirsiniz.
Tıklayın, Hemen Sorunuzu Sorun.


Bu Gönderiye 0 Adet Yorum Gelmiş
?