Hangi Doktor?

Hematolojik WBC 9.32 NEU 5.27 NEU%56.50 LENF 3.010 LENF%32.30 MONO 0.930 MONO%10.00 EOS 0.07 EOS%0.80

4 yıl önce

 0   


28 yaşındayım; plt:65.4 çıktı. Referans sonucu=150-500 aralığı. hct:29.6 çıktı.Referans sonucu=30-55 aralığı.

4 yıl önce

 0   


İdrar tahlilimde lökosit çıktı.Hangi doktora gitmeliyim?

4 yıl önce

 0   


Ürtiker yani kurdeşen geçirdim.Yüzüm, dudaklarım ve boğazım şişti.Hangi doktora gitmeliyim?

4 yıl önce

 0   


Şeker ölçümü yaptırmak, insülin direnci araştırmak ve kilo vermek için hangi doktora gitmeliyim?

4 yıl önce

 0   


20 yaşındayım idrar tahlilimde lökosit değerim 500 eritrosit negatif çıktı kültürde ise üreme yok gözüküyor

4 yıl önce

 0   


Ağız kokusu problemim var. Daha önce KBB ve iç hastalıklarına gittim sorun çözülmedi.Hangi doktora gitmeliyim?

4 yıl önce

 0   


HEMOGRAM DEĞERİMDE WBC 3,2 NORMAL DEĞERİ 3,5 PLT 100 NORMAL DEĞERİ 150 ÖNEMLİ Bİ DURUM VAR MI ?

4 yıl önce

 0   


Kasıklarımda baya bır süredir ağrı vardı daha sonra belıme gectı var bu agrı ayrıca mide bulantısı da var ne yapmalıyız?

4 yıl önce

 0   


Annem 48 yaşında plt değeri çok düşük. düşük olması bizi endişenlediriyor.

4 yıl önce

 0